Velge møbler for en tenåringsjente

Innholdsfortegnelse:

Velge møbler for en tenåringsjente
Velge møbler for en tenåringsjente

Video: Velge møbler for en tenåringsjente

Video: Velge møbler for en tenåringsjente
Video: Velge førstegangsbil - Biltips med Jan Erik Larssen 2024, Kan
Anonim

For en stund siden tok din søte datter sine første skritt, og i dag har hun vokst opp og blitt en sjarmerende tenåring. Det er på tide å endre interiøret på rommet hennes - tross alt ser rosa dukker på tapetet og gardiner med kaniner latterlige ut.

møbler for en tenåringsjente
møbler for en tenåringsjente

Hvordan skal et jenterom være?

Alle vet at et barnerom skal være funksjonelt. Møblenes rolle er veldig viktig i denne saken. Designere anbefaler å dele opp barnehagen i tre separate soner:

  • arbeid;
  • gjest;
  • for avslapning.

Velge en interiørstil

Vi vil med en gang advare foreldre om at du bør velge møbler til en tenåringsjente sammen med barnet ditt. Bestem med datteren din hvilken interiørstil hun foretrekker, og først etter det velg miljøet i henhold til den valgte stilen. For eksempel er en klassiker som ikke er underlagt motens luner, preget av tilbakeholdenhet og en overflod av glatte linjer. I dette tilfellet er møblene til en tenåringsjente en tre- eller metallseng, en lysekrone med kandelaber og koselige lenestoler. Det er noen fåkonservativ design, men hvis jenta din liker det, sett i gang.

Hvis ditt valg er etnisk stil, trenger du også møbler i naturlig tre. Skuffer og kommoder vil perfekt utfylle den og gjøre den mer utt alt.

Nødvendige møbler

Uansett hvilken interiørstil datteren din velger, må du vite at det finnes et grunnleggende, bestemt sett med møbler, uten hvilke innredningen av rommet er umulig. Dette er selvfølgelig en seng, en romslig garderobe eller oppbevaringssystem, et bord og en stol. Disse gjenstandene må være på barnets rom, og alt annet avhenger av dine ønsker og økonomiske evner.

soveromsmøbler for tenåringsjente
soveromsmøbler for tenåringsjente

En komfortabel seng bør absolutt være tilstede i rekreasjonsområdet. Den skal ikke være for myk. Jentas himmelseng ser sjarmerende ut. Det er viktig at stoffet passer godt sammen med resten av tekstilene i rommet.

Arbeidsområde

Å designe et arbeidsområde i et rom for en tenåring som brenner for en slags hobby - håndarbeid, fotografering, tegning - er ganske vanskelig. Møbler for en tenåringsjente for et arbeidsområde skal være komfortable og funksjonelle. En tenåring i disse dager kan ikke klare seg uten en datamaskin, så det er nødvendig å skaffe et bord til ham. For en jente er modeller av lyse farger mer egnet. Det hvite databordet ser også spektakulært ut. Det er nødvendig å nøye vurdere riktig belysningssystem for arbeidsplassen.

Soveromsmøbler for en tenåringsjente skal være multifunksjonelle. Dette gjelder den førstelinje med skap for oppbevaring av klær og sko. De bør være utstyrt med alt nødvendig tilbehør som gjør oppbevaringen så komfortabel som mulig.

De siste årene har modulære møbler for en tenåringsjente blitt spesielt aktuelle. Med den kan du bytte interiør så ofte du vil.

Møbelvalgfunksjoner

Møbler for en tenåringsjente, i henhold til anbefalingene fra psykologer, skal ikke i noe tilfelle være mørke toner og massive strukturer. Hun skal ikke trykke, men som om hun svever i rommet.

modulære møbler for en tenåringsjente
modulære møbler for en tenåringsjente

Når de velger møbler til en tenåringsdatter, bør foreldre huske at babyen deres har vokst opp og blitt en sjarmerende tenåring med en foranderlig smak og en delikat og sårbar psyke.

Anbefalt: