Aerogrill Redmond RAG-241: anmeldelser. Aerogrilldeksel Redmond RAG-241

Innholdsfortegnelse:

Aerogrill Redmond RAG-241: anmeldelser. Aerogrilldeksel Redmond RAG-241
Aerogrill Redmond RAG-241: anmeldelser. Aerogrilldeksel Redmond RAG-241

Video: Aerogrill Redmond RAG-241: anmeldelser. Aerogrilldeksel Redmond RAG-241

Video: Aerogrill Redmond RAG-241: anmeldelser. Aerogrilldeksel Redmond RAG-241
Video: АЭРОГРИЛЬ REDMOND RAG-2410 // ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР 2024, April
Anonim

Nylig har det blitt mulig å tilberede grillretter i en slowcooker. Selskapets utviklere var de første som ga ut en universell dings som kan brukes med en hvilken som helst varmebestandig beholder med en diameter på 22,5 cm. Dette er Redmond RAG-241 luftgrill.

aerogrill redmond rag 241 anmeldelser
aerogrill redmond rag 241 anmeldelser

Anmeldelser viser at den ikke bare kan brukes med en multikokerskål. En støpejerns- eller glassgryte, vanlige tallerkener eller til og med en bolle - enheten vil virkelig passe til enhver beholder, men på betingelse av at den tåler høye temperaturer.

Ny erstatning for gammel teknologi

Mobil universal assistent aerogrill Redmond byttet ut seg selv på kjøkkenet:

  • vanlig elektrisk grill;
  • ovn;
  • mikrobølgeovn;
  • brødrister;
  • elektrisk konveksjonsovn.

Det er en besparelse i familiebudsjettet og plass på kjøkkenet. Det er ikke nødvendig å kjøpe alt separat. Du kan bare kjøpe en luftgrill og lage mat med glede.

Instrumentsett

Redmond Airfryer kommer i en merkeeske. Det følger også med:

  • to gitter, med en diameter på 19 cm og en høyde på 2 og 6 cm;
  • grill 16 cm i diameter og 2 cm høy;
  • spesiell tang;
  • stand;
  • oppskriftsbok.
lokk for varmluftsovn
lokk for varmluftsovn

Ved å installere to rister samtidig i beholderen, kan du tilberede kjøtt og tilbehør samtidig, noe som er praktisk og økonomisk. Hvis du bruker bokoppskrifter, husk å øke tilberedningstiden hvis du bruker frossen mat.

Markedsverdien av enheten i dag er 2999 rubler.

Hvordan ser en universalluftgrill ut

Redmond RAG-241 er innebygd i et glassdeksel og består av en miljøvennlig halogenvarmer, en vifte og to dreieknapper for justering av driftstid og temperatur. Skålen som finnes i standard hvitevarer mangler her.

Lokket på Redmond RAG-241 konveksjonsgrill er utstyrt med et håndtak som fungerer som en av/på-bryter for apparatet. I den senkede posisjonen til håndtaket fungerer det, og hvis du trenger å stoppe kokeprosessen, trenger du bare å heve det.

Arbeidsprinsipp

Det er brukervennligheten som gjør Redmond RAG-241 luftgrill så populær. Anmeldelser fra mange brukere er forent i én ting: enheten er enkel å bruke. Du trenger bare å legge produktene på grillen, stille inn tiden, og luftgrillen vil gjøre alt av seg selv.

Varmebehandling av produktet skjer i prosessen med sirkulasjon av varme luftstrømmer. Når du velger en beholder, er det nødvendig å ta hensyn til at overgrillen og maten som skal tilberedes må være minst 2 cm. Ellers vil maten brenne på toppen under tilberedningsprosessen, og innsiden blir ikke tilberedt.

aerogrill redmond rag 241 oppskrifter
aerogrill redmond rag 241 oppskrifter

Temperatureområdet fra 125 til 250 grader lar deg lage både møre grønnsaker og bake svin eller kalv. Det er en praktisk avrimingsfunksjon, og muligheten til automatisk rengjøring gjør enheten så praktisk som mulig å bruke.

Det er interessant å se arbeidsprosessen, fordi varmeren lyser. Når en viss temperatur er nådd, slukker lyset og lyser deretter opp igjen. Så du kan se graden av beredskap av produktene, og "lett musikk" gjør matlaging underholdende.

Benefits

Hvorfor er Redmond RAG-241 luftgrill bra? Brukeranmeldelser er det du bør være oppmerksom på. Fordeler notert av de glade eierne av luftgrillen:

  • Å bake en appetittvekkende skorpe, tilberede fett kjøtt, fisk, grønnsaker er mulig uten å tilsette olje. Dette gjør produktene til kosthold og reduserer nivået av kreftfremkallende stoffer.
  • Grillprodukter kan og bør spises av personer med overvekt, samt de som overvåker helsen deres, og idrettsutøvere.
  • Kompakt luftgrill med lokk tar ikke mye plass på hyllen, samtidig som den erstatter mange typer andre kjøkkenapparater.
  • Du kan lage grillretter hjemme, uansett vær og årstid.
  • Du kan bruke en airfryer for å få en sprø skorpe på allerede tilberedt mat.
  • Enkel og behagelig å bruke.
  • Lokket passer for alle varmebestandige kokekar med riktig diameter.

Using an Airfryer

Hvis du nettopp har kjøpt et mirakelapparat og skal lage mat for første gang, ikke glem å kjøre den selvrensende funksjonen: tilsett vann og oppvaskmiddel i beholderen og slå den på i 15 minutter.

aerogrill redmond
aerogrill redmond

Så, steg-for-trinn tilberedningsprosessen i Redmond RAG-241 aerogrill:

  • Vi velger en passende varmebestandig beholder med en diameter på 22,5 cm.
  • Hvis vi lager kjøtt, fisk, så installerer vi en grill eller to, avhengig av hvor mange retter og hvor mange som tilbereder. Legg produktene på risten.
  • For å tilberede grønnsaker eller frokostblandinger, plasser dem direkte i beholderen.
  • Sett bollen med grillen på silikonmatten som følger med settet. Overflaten må være jevn og stabil.
  • Installere varmluftsovnen. Vi slipper håndtaket. Luftgrilllokket er utstyrt med temperaturregulatorer og en timer. Still inn ønskede parametere.
  • Kokeprosessen har begynt.
  • Det høres et pip når apparatet er ferdig.

Sikkerhetstiltak

Som alle varmeapparater krever Redmond Airfryer-lokket forholdsregler for bruk.

  • I prosessen med arbeidet er det nødvendig å fjerne alle gjenstander fra beholderen, da den vil varmes opp.
  • For å unngå å brenne deg, ikke rør bollen og apparatet.
  • Overflaten som luftgrillen står på må være flat ogbærekraftig.
  • Under kokeprosessen er det nødvendig å hindre at fuktighet kommer inn i lokket.
  • For å unngå skade, hold barn unna apparatet.
lokk aerogrill redmond rag 241
lokk aerogrill redmond rag 241

Den medfølgende silikonmatten forhindrer sklir og oppvarming av bordoverflaten, og vil også tillate deg å trygt bruke Redmond RAG-241 Airfryer.

Husk i tillegg at koketiden på enkelte produkter er lang. Derfor kan strømbrudd eller spenningsfall påvirke tilberedningsprosessen negativt og gjøre den lengre.

Airfryeren har en selvrensende funksjon, som er veldig praktisk og tar kortere tid enn å vaske ovnen. Siden avskjeden er veldig varm, bør den settes i stand etter at den er helt avkjølt.

Matlagingshemmeligheter

I luftgrill kan du lage nesten alle retter. En slik prosess tar to ganger kortere tid enn å lage mat på komfyren eller i en vanlig panne. En lignende effekt oppnås på grunn av intensiv blåsing av produkter med varme luftstrømmer. Baking i luftgrillen blir rødrød og frodig, grønnsaker og fisk - mørt, velduftende og saftig.

redmond konveksjonsfrityrkokerlokk
redmond konveksjonsfrityrkokerlokk

Hvis svine- eller storfekjøtt er tilberedt, flyter fettet til bunnen av bollen, og retten blir diett. Minimumsmengden olje eller fraværet i det hele tatt - dette er teknologien for matlaging av produkter ved hjelp av en enhet som Redmond RAG-241 luftgrill. Grillet makrell oppskrifter, for eksempel, ikketrenger olje i det hele tatt. Fet kjøtt kan tilberedes sammen med en siderett - poteter eller grønnsaker. For å gjøre dette lager de en "pall" med sider av folien slik at grønnsakene trekker til seg alle smakene.

Hvis oppskriften krever stuvede grønnsaker, tilberedes de på luftgrill og forstekt. Det blir veldig velsmakende kaviar, sauté eller lapskaus.

Få nybegynnere kokker, som har kjøpt en luftgrill, vet at det er mulig å bake kjøtt og grønnsaker i keramiske gryter. Men det er ikke bare velsmakende, men også sunn mat. For å få en rett ved utgangen på denne måten, er det nødvendig å opptre som når du lager mat i en vanlig ovn. Legg maten i kjelen og legg den i bollen på rist.

Noen brosjyrer og brosjyrer for apparatet indikerer en funksjon som for eksempel dampkoking. Men etter vurderingene takler Redmond RAG-241 aerogrill dårlig denne funksjonen. Det er selvfølgelig bedre å overlate dette til en langsom komfyr eller en dobbel kjele. I tillegg er det upraktisk å varme opp små porsjonsretter i luftgrill.

konveksjonsovn universal redmond rag 241
konveksjonsovn universal redmond rag 241

Hva annet gjør denne enheten utmerket? Soltørkede tomater er deilige og velduftende. Dessuten gjør varmluftsovnen en utmerket jobb med å tørke for eksempel sopp eller urter. Mange husmødre bruker den til å sterilisere glasskrukker i bevaringsperioden. Ved hjelp av det universelle mirakeldekselet kan du lage mange interessante retter fra kjøtt, fisk og grønnsaker, bake i folie, lage desserter, lage frokostblandinger og supper.

Vil du bli en proff på kjøkkenet? I denne duRedmond RAG-241 konveksjonsovn vil hjelpe. Anmeldelser viser at det er lite sannsynlig at det vil være mulig å lage mat for et stort selskap om gangen, men denne enheten vil ganske mestre middag for 2-3 personer.

Anbefalt: