Infrarød lampe - fordeler, besparelser og varme

Infrarød lampe - fordeler, besparelser og varme
Infrarød lampe - fordeler, besparelser og varme

Video: Infrarød lampe - fordeler, besparelser og varme

Video: Infrarød lampe - fordeler, besparelser og varme
Video: The Secret Reason Infrared Heat Can Heal Neck, Back, Shoulder, Hip Pain & More! 2024, Kan
Anonim

Den infrarøde lampen er en fysioterapeutisk lysanordning som har anti-inflammatoriske, varmende og styrkende effekter på biologisk vev. Den brukes for termiske lokale effekter på menneskelig hud for å forbedre blodsirkulasjonen og forbedre kroppen.

infrarød lampe
infrarød lampe

Det intense lyset som sendes ut av denne enheten trenger dypt inn i huden og omdannes til terapeutisk varme, som aktivt virker på bakterier og virus, mens den utvider blodårene og stimulerer blodstrømmen, fungerer som en katalysator for beskyttelsesmekanismer og metabolske prosesser..

Infrarød lampe brukes til behandling av inflammatoriske ikke-purulente prosesser, forkjølelse, for å lindre smerter i korsryggen, ledd, nakke og overdreven muskelspenning. Påvirkningen utføres ved intensiv oppvarming av menneskekroppen med en strøm av termiske infrarøde stråler.

infrarød lampe
infrarød lampe

Infrarøde sendere: typer

  • Husholdningsvarmere. Kan ha forskjellig kraftdesignet for alle romstørrelser.
  • Industrielle varmeovner med effekt innenfor 4 kilowatt. De kan brukes til å gi infrarød varme til store verksteder og varehus.

Det finnes også en keramisk infrarød lampe for åpne områder og områder. I dette tilfellet brukes ikke sentralvarme, men kun lokal oppvarming i hytter, loggiaer, drivhus, vinterhager og andre anlegg.

Infrarød varmelampe
Infrarød varmelampe

Industrielle IR-varmere fungerer i ulike miljøer, inkludert vakuum. Den infrarøde lampen for romoppvarming brukes til å forbedre kvaliteten på oppvarming og redusere energikostnadene betydelig. Nye enheter blir også utviklet og introdusert i produksjonen, som vil bidra til å forbedre livskvaliteten betydelig.

infrarød lampe
infrarød lampe

Det finnes også infrarøde varmeovner som er designet for kun å bestråle menneskekroppen. Varme overføres til en person ved bestråling med infrarøde stråler. Samtidig tilføres området av huden som er bestrålt intensivt blod, som et resultat av at stoffskiftet forbedres betydelig.

Under påvirkning av infrarødt lys begynner menneskekroppen å komme seg, mens betennelse fjernes og stoffskiftet normaliseres. Infrarødt lys kan brukes som tilleggsterapi, for eksempel ved behandling av ører, nese og svelg; stråling er også inkludert i prosedyrene for pleie av huden på kropp og ansikt (spesielt problematisk). Den infrarøde lampen har også en gunstig effekt påstyrking av det kardiovaskulære systemet; den behandler til og med frostskader.

Men konsultasjon med en spesialist før bruk av enheten i hvert enkelt tilfelle er fortsatt nødvendig, siden det er kontraindikasjoner for slik terapi. En infrarød lampe brukes ikke til eksisterende inflammatoriske prosesser og svulster i kroppen, siden varme kan forårsake forverring av sykdommer. Ta vare på helsen din!

Anbefalt: