KBE plastvinduer, anmeldelser og spesifikasjoner

KBE plastvinduer, anmeldelser og spesifikasjoner
KBE plastvinduer, anmeldelser og spesifikasjoner

Video: KBE plastvinduer, anmeldelser og spesifikasjoner

Video: KBE plastvinduer, anmeldelser og spesifikasjoner
Video: Какой ПВХ-профиль лучше? Rehau, KBE, Exprof, Veka - вся правда о пластиковых окнах + КРАШ ТЕСТ! 2024, Kan
Anonim

KBE vinduer er solide vinduer som gir komfort og samtidig harmonerer med den arkitektoniske strukturen. De er populære på grunn av det universelle systemet, som er designet for forskjellige objekter og klimasoner.

windows kbe anmeldelser
windows kbe anmeldelser

Tysk KBE-profil er en standard av høy kvalitet. Mange mennesker har fordommer mot plastvinduer på grunn av de skadelige forbindelsene som utgjør disse materialene. KBE-produkter er imidlertid laget av miljøvennlige materialer. Disse produktene inneholder ikke bly. I stedet for skadelige forbindelser er sink og kalsium tilstede i et så pålitelig byggemateriale som KBE-vinduer. Kundeanmeldelser vitner om den høye kvaliteten og sikkerheten til produktene.

Produktene har blitt tildelt RAL-kvalitetsmerket. Ved bedrifter og laboratorier i Tyskland og Russland pågår en flertrinnsverifisering av profiler.

Det er vanskelig å konkurrere med KBE, da det er ledende innen vindusproduksjon. Fordeler med PVC-profiler:

  • høy termisk isolasjon;
  • støyisolering;
  • ikke hackbar;
  • høy tetthet;
  • frostbeskyttelse;
  • pålitelighet;
  • holdbarhet.

KBE-vinduer har forbedrede varmeisolasjonsegenskaper, kundeanmeldelser av femkammerdesignet bekrefter dette. I Vest-Europa har energisparende teknologier lenge vært brukt. De innså at det er bedre å installere en bred profil én gang for senere å få betydelige besparelser i oppvarming om vinteren.

Plastvinduer kbe
Plastvinduer kbe

Bruk av avansert teknologi og bruk av Greenline-oppskrifter er filosofien til selskapet. Jeg må si at de høye kravene som stilles gjør at vi kan produsere en profil som er mer holdbar. Greenline skader ikke miljøet.

Ny kalsium-sink-teknologi forbedrer produktkvaliteten. For gjenoppbygging av eldgamle bygninger velger kjøpere KBE-vinduer. Anmeldelser om dem kan leses i spesialiserte publikasjoner og på nettsteder. Slike rammer brukes i forskjellige arkitektoniske stiler.

Et av de mest populære vinduene til KBE "Expert", bestående av 5 kameraer. Dette universelle systemet brukes hovedsakelig i forstadskonstruksjon. Blant alle fordelene som KBE-vinduer tildeles av kundeanmeldelser, rapporteres også pålitelig beskyttelse mot innbrudd, noe som er svært viktig i dag. Et system av elementer som oppfyller alle sikkerhetskrav er utviklet og implementert. Spesielle tilleggslåser (2-4) og anti-innbruddselementer er introdusert.

Plastvinduer kbe priser
Plastvinduer kbe priser

De mest moderne produktene er plastvinduer fra KBE "Engin". Utformingen av profilen er flerkammer. Luft brukes somvarmeisolerende materiale. Lydisolasjonen til disse produktene er 46 dB. Tetthet vil ikke tillate støv og sot å komme inn i rommet. I tillegg til alle de listede fordelene med disse vindussystemene, bør det bemerkes deres estetiske skjønnhet og til og med eleganse.

Bedriften har også introdusert en teknologi for resirkulering av sekundære råvarer. Denne teknologien gjør det mulig å bruke 50 % resirkulert PVC til fremstilling av en høykvalitetsprofil. Med denne metoden er frontdelene laget av virgin materiale, og det resirkulerte produktet kommer inn i innerveggene. Utførte tester har vist den samme styrken til både nye og resirkulerte produkter.

KBE plastvinduer, prisene for noen litt lavere enn for Rehau-vinduer, er blant de ledende innen produksjon av de mest pålitelige og sikre produktene. Du kan beregne deres omtrentlige kostnad direkte på selskapets nettside. Avhengig av modellen vil de koste forbrukeren rundt 9-20 tusen rubler.

Anbefalt: