Hagetrillebårer tohjulede universal

Hagetrillebårer tohjulede universal
Hagetrillebårer tohjulede universal

Video: Hagetrillebårer tohjulede universal

Video: Hagetrillebårer tohjulede universal
Video: Høre min scooter 2024, April
Anonim

Hagetrillebårer med to hjul er uerstattelige på alle private nettsteder. De gjør det enkelt for deg å flytte kompost, gjødsel, jord og gjødselposer, frøplantepotter, vannbeholdere, hageredskaper, pyntesteiner, sand, belegningsstein og formede fliser for å lage hagestier og stier fra sted til sted. Og det er ikke alle mulighetene som enkle tohjuls hagevogner kan gi deg.

hage trillebårer tohjuls
hage trillebårer tohjuls

De er spesielt nyttige under byggearbeid. En tohjuls hagetryllebår er i stand til å utføre prosessen med å transportere byggematerialer som pukk, leire, sand, grus, murstein, sement og mye mer. En slik enhet vil spare deg for tid og krefter.

Tohjulede hagevogner. Konstruksjon

Tohjuls hagevogner er veldig enkle i design. De består av bare tre viktige elementer:

- body;

- behageligknotter;

- hjul.

Produsenter prøver å forbedre dette settet med standard strukturelle komponenter, og de gjør noe. På bildet - modernisert tohjuls hagetryllebår.

hage trillebår tohjuls
hage trillebår tohjuls

Moderne design av tohjulede trillebårer er ergonomisk utformet og tåler store belastninger. I dette tilfellet trenger du ikke gjøre store anstrengelser. De moderniserte tohjulede hagetryllebårene er utstyrt med et trauformet lasterom, som har blitt mer romslig og romslig.

Kroppsstøtterammen går jevnt over i komfortable håndtak. Tidligere var de festet til kroppen. Hjulene er eiker felger, felger og dekk. Moderne hagevogner er laget av stål og høystyrkeplast.

Tohjulede trillebårer kan være hage, konstruksjon, landbruk, flerbruk. Imidlertid refererer denne klassifiseringen bare til designfunksjonene til enheter. Det vil si at på en byggetrillebår kan du frakte både frøplanter og gjødsel. Det er bare det at hver type tohjulede vogner er designet for å frakte en bestemt type last (forskjellig i vekt og dimensjoner).

hagevogner
hagevogner

Spesielt er en tohjuls hagetryllebår designet for å frakte varer som ikke veier mer enn 130 kg. Rammen til slike enheter kan sveises eller settes sammen med bolter (består av to deler). Kroppen er laget av metallplater med en tykkelse på 0,8-1,0 mm, med et volum på 60-90 liter. Den totale vekten til "transportøren" overstiger ikke 13kg.

Byggingsbiler har en mer massiv, stabil design. Rammen er nødvendigvis bøyd og i stand til å motstå ekstreme belastninger uten å endre sin opprinnelige form. Slike enheter er designet for å bære tunge laster som veier opptil 250 kg. Moderne modeller av byggetrillebårer er utstyrt med "innebygd" hjulsmøring.

Utviklingen av industriell teknologi har nesten ingen effekt på denne allsidige tingen. Ingen vil bestride det faktum at tohjulede hagevogner fortsatt er de mest uunnværlige på sommerhus og byggeplasser.

hage trillebårer tohjuls
hage trillebårer tohjuls

Hagetrillebår vil finne arbeid over alt!

Anbefalt: