Hvordan bruker du best PVC-veggpaneler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker du best PVC-veggpaneler
Hvordan bruker du best PVC-veggpaneler

Video: Hvordan bruker du best PVC-veggpaneler

Video: Hvordan bruker du best PVC-veggpaneler
Video: 5 BENEFITS of PVC Shower Wall Panels - Bathroom House Tips 2024, April
Anonim

Reparasjon av bad eller toalett er en komplisert og kostbar oppgave. Å redusere kostnadene er drømmen til alle som er engasjert i å bringe orden i hjemmene sine. Hvordan gjøre det? Den enkleste måten å bruke PVC-veggpaneler på. De er billige, enkle å installere og rengjøre.

pvc veggpaneler
pvc veggpaneler

For badet bør de velges med omhu. Rommet er ganske trangt, uten vinduer, det er preget av høy trafikk. Veggene der må gjøres ferdig, gitt alle disse omstendighetene. Vaskbare paneler egner seg for å avslutte området ved døren, ved siden av skapet for rengjøringsprodukter og området for skittent tøy.

Andre fordeler

PVC-veggplater i pastellfarger egner seg best til baderomsinnredning. Når det gjelder styrke og andre egenskaper, er de et utmerket materiale for å lage en vakker og praktisk finish. De kan godt dekke alle defekter, inkludert eksisterende vegguregelmessigheter.

Fargevalgfunksjoner

Hvis toalettet ditt ikke er forskjellig i størrelse og god belysning, er det bedre å diversifisere interiøret ved å velge PVC-veggpaneler i varierte farger uten å treffevolum til det ekstreme. I dette tilfellet vil ikke støvet og skitten som uunngåelig vises på veggene være synlig.

Siden det ikke er naturlig lys på badene, vil lyse paneler med tilstedeværelse av perlemor-glans klare seg. Rommet vil se uvanlig ut hvis du prøver å kombinere forskjellige farger. Dette kan gjøres på en av veggene, eller du kan gjøre det på alle.

pvc veggpaneler foto pris
pvc veggpaneler foto pris

For ikke å visuelt redusere størrelsen på et allerede lite rom, er det bedre å ikke fullføre det med materiale som har et stort mønster. En god løsning vil imidlertid være lyse PVC-veggpaneler, bilder (prisen er omtrent 300 rubler stykket) som er i enhver katalog, noe som i stor grad vil lette valget. De vil gi badet ditt en usigelig sjarm.

Du kan også vurdere muligheten til å bruke materialet med fotografier trykt på. Slike paneler er vanligvis montert på den fjerneste veggen. Dette vil ikke bare skape inntrykk av et slags "vindu", som visuelt vil utvide plassen, men også friske opp interiøret.

Hvordan fester jeg?

Tradisjonelt er de montert på en ramme. Det er optim alt å bruke en metallprofil, da den ikke deformeres under påvirkning av fuktighet i luften. Men det er fortsatt billigere å bruke et tre behandlet med antiseptika som hindrer utvikling av sopp og mugg.

Rammen til bjelkene festes til veggene med dybler. Merk! Det er nødvendig å nøye sjekke plasseringen av tømmeret med et bygningsnivå og en loddlinje, ellers vil PVC-veggpanelene være skjeve, noe som ikke vil øke attraktiviteten deres.

pvc veggpanel dimensjoner
pvc veggpanel dimensjoner

De skrus fast på rammen med selvskruende skruer. Fest til et tydelig hørbart klikk, for ellers vil de spre seg over tid.

Annet formål

Har du problemer med å lydisolere rommet, kan lyddempende materialer plasseres mellom paneler og vegg. I tillegg er det optim alt å legge kommunikasjonskabler på samme plass slik at de ikke ødelegger rommets utseende.

Vanligvis er PVC-veggpaneler 25-30 cm brede og ca. 2,5 meter høye. Så det gjennomsnittlige badet kan dekkes med hygienisk materiale uten å bruke mye penger på det. Gitt at PVC-paneler ikke råtner, kan du glemme reparasjoner i det neste tiåret eller mer.

Anbefalt: