Polymer sandfliser: foto, installasjon og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Polymer sandfliser: foto, installasjon og anmeldelser
Polymer sandfliser: foto, installasjon og anmeldelser

Video: Polymer sandfliser: foto, installasjon og anmeldelser

Video: Polymer sandfliser: foto, installasjon og anmeldelser
Video: Как укладывать декоративный камень!? / Облицовка цоколя / Возможные ошибки 2024, Kan
Anonim

Polymer-sandfliser er en analog av naturlig flis. Men dette materialet kan kalles kvalitativt nytt. Denne taktekkingen er mer fordelaktig enn analoger i mange henseender. Vurder alt i orden.

Anmeldelser

polymer-sand fliser
polymer-sand fliser

Det beskrevne materialet er 2 ganger lettere enn naturlig, men det koster mye mindre. Ved hjelp av et slikt belegg er det mulig å gi mye bedre varme- og lydisolasjonskvaliteter, sammenlignet med metallfliser. Forbrukere legger spesielt merke til fraværet av korrosjonsprosesser. Det er umulig å ikke ta hensyn til styrkeegenskapene.

Polymer sandfliser er populære blant private håndverkere og profesjonelle byggherrer også på grunn av deres motstand mot ultrafiolett stråling. Den kan betjenes ved betydelige temperaturforskjeller, området varierer fra -65 til +100 grader. Eierne av private hus, som brukte det beskrevne materialet som dekkmateriale, bemerker at belegget beholder sin attraktivitet under hele driftsperioden. Produsenter garanterer at for fullstendig dekomponering av filmen tilpolymerbasen trenger omtrent 100 år.

gjennomgang av fuktighetsabsorpsjon og varmeledningsevne

polymer sand fliser anmeldelser
polymer sand fliser anmeldelser

Hvis du har valgt polymer-sand fliser, så kan du regne med en liten koeffisient for vannabsorpsjon. Dette indikerer at dette materialet vil takle funksjonen til å beskytte mot mose, sopp, mugg, samt effekten av fuktighet og sur nedbør. Dette materialet er også utbredt på markedet av den grunn at det har lav varmeledningsevne. Dette indikerer at et konstant temperaturregime vil opprettholdes i rommet under taket. Under et slikt tak vil det være varmt om vinteren og kjølig på en varm sommerdag. Derfor brukes polymersandfliser i arrangement av terrasser og loft.

Lydisolering og slagfasthetsvurderinger

installasjon av polymerfliser
installasjon av polymerfliser

Eksperter anbefaler å velge det beskrevne materialet på grunn av kombinasjonen av nyttige egenskaper (som lav varmeledningsevne og vannmotstand). Dette blir en pålitelig barriere mot forekomsten av kondensat. Følgelig er takkonstruksjonen beskyttet mot ødeleggelse, noe som spesielt gjelder tømmerelementer. Eiere av private hus prøver å velge materialer som er forskjellige i lydabsorpsjonskvaliteter før de arrangerer taket. Når du legger et polymer-sandtak, vil det ikke være nødvendig med ytterligere lydabsorberende lag. Taket vil være stille i all slags vær. Du kan også regne med slagfasthet. Transportselskaperbyggematerialer, bemerker de at polymer-sandfliser, hvis vurderinger ofte bare er positive, ikke går i stykker under transport og installasjon. Den oppfyller standardene og kravene for sanitær-, brann- og strålingssikkerhet.

Hvordan og hvordan fikse polymersandfliser

polymer sand fliser bilde
polymer sand fliser bilde

Montering av polymersandfliser kan gjøres uavhengig. Produsenten tok seg av dette ved å forsyne baksiden av lerretet i den øvre delen med en spesiell avsats, som er nødvendig for å feste til kassen. Mellom seg er komponentene engasjert ved hjelp av sidelåser, som lar deg danne et kontinuerlig teppe, som kalles et tak. Polymersandfliser, hvis bilde er presentert i artikkelen, har teknologiske hull i hvert element (to i antall).

Arbeid skal starte fra nederste rad. Til kassesystemet skal fikseringen ikke være stiv - hver feste skal ha et spill. Da vil du gi muligheten for fri bevegelse, som er nødvendig for deformasjonsutvidelse under påvirkning av temperatur. Taket skal blant annet tåle belastning fra vind, snø og andre naturlige faktorer uten deformasjon.

Funksjoner ved installasjonsarbeid

legging av polymer-sandfliser
legging av polymer-sandfliser

Legging av polymersandfliser bør gjøres på en slik måte at det ikke er rustflekker etter festing på forsiden. For å utelukke et slikt fenomen, bør festenes rolle værebruk galvaniserte spiker eller elokserte selvskruende skruer. Spiker er foretrukket, da de fremskynder installasjonsarbeidet, og også er i stand til å gi en ikke for stiv feste. Når det gjelder vinden eller, som det også kalles, gavlfliser, samt mønefliser, er disse elementene forsterket med anodiserte selvskruende skruer. I prosessen med arbeidet vil det absolutt være behov for å kutte materialet, for dette kan du bruke en baufil designet for arbeid med metall, eller en kvern.

Anbef alt av fagfolk

Det er nødvendig å starte arbeidet med arrangementet av fagverkssystemet. Samtidig må det huskes at totalvekten av taket vil vise seg å være ganske betydelig, til tross for at det beskrevne dekkematerialet har en liten masse, fordi systemet også vil ha et lektesystem, samt sperrebein. Av denne grunn må det tas hensyn til beregningen av tverrsnittet til bjelken, under hensyntagen til belastningene som vil bli plassert på den. Dette inkluderer ytre midlertidige påvirkninger som snø, vind osv.

Oftest brukes kvadratisk tømmer til dreiebenk, hvor siden er 50 millimeter. Under installasjonen av kassen bør det legges damp og vanntetting. Disse lagene er nødvendige for å beskytte taket mot forvitring og for å utelukke fuktighet fra komponentene. Denne isolasjonen vil ikke forstyrre luftsirkulasjonen mellom elementene.

Konklusjon

Velger du damp- og vanntetting, kan du bruke en spesiell isolasjonsfilm, som også kalles diffusjon. Til gitteret hennesbør festes med stifter av en konstruksjonsstiftemaskin, må den eventuelt leies. Noen hjemmemestere nekter å bruke de nevnte lagene, mens eksperter insisterer på at de er tilstede.

Anbefalt: