Moderne luktabsorbent for kjøleskap: si nei til lukt

Innholdsfortegnelse:

Moderne luktabsorbent for kjøleskap: si nei til lukt
Moderne luktabsorbent for kjøleskap: si nei til lukt

Video: Moderne luktabsorbent for kjøleskap: si nei til lukt

Video: Moderne luktabsorbent for kjøleskap: si nei til lukt
Video: Easy way to remove fridge odor | Daily life hacks 2024, April
Anonim

Problemet med ubehagelig lukt fra kjøleskapet er kjent for mange husmødre. Alle prøver å løse denne vanskeligheten på sine egne måter. Noen tørker vegger og hyller med varmt vann og eddik, andre legger en skive sitron, kanel eller nellik, andre tiner hver uke, og det er de som bruker en luktabsorberende middel til kjøleskap. Så hvilke metoder kan du prøve for å bli kvitt denne vonde lukten?

luktabsorberende for kjøleskap
luktabsorberende for kjøleskap

Alternativer for luktfjerning

Det er flere velprøvde måter å holde kjøleskapet friskt på.

  • Oppskrifter av husmødre. Denne metoden er ufarlig, siden den bruker vanlige produkter og verktøy som finnes på hvert kjøkken. For eksempel svart brød, ris, eddik, s alt og annet.
  • Husholdningskjemikalier. Denne måtenLuktfjerning, selv om det er effektivt, må håndteres med forsiktighet ettersom kjemikaliene raskt kan absorberes i visse matvarer og deretter være skadelig for helsen.
gel luktabsorber for kjøleskap
gel luktabsorber for kjøleskap

Spesiell luktabsorber for kjøleskap. Dette er spesielle enheter, de er stort sett ufarlige og kan produseres i forskjellige former. For eksempel en rund beholder som henges på grillen i kjøleskapet eller betyr i form av kuler. Det er verdt å se nærmere på formene som luktabsorbere kan finnes i, samt deres egenskaper

Eggformet

Denne luktabsorberen til kjøleskapet ligner veldig på et kyllingegg. Det særegne ved denne modellen er at den ved normal temperatur er blåaktig i fargen, men når den er i kjøleskapet, blir "egget" hvitt. Hvis denne enheten ikke har endret farge og forblir blåaktig, er temperaturen i kjøleskapet ikke egnet, og maten kan begynne å forringes og utstråle ubehagelige lukter. Det vil si at denne modellen oppfyller ikke bare det tiltenkte formålet, men er også en indikator på kulde.

Gel-enheter

Gel kjøleskap luktabsorberende er spesielt populært fordi det fungerer raskere enn andre lignende enheter. Gelen inneholder sitronekstrakt og algepartikler. Noen modeller har i tillegg en antibakteriell egenskap. Dette er mulig på grunn av det faktum at sølvioner tilsettes sammensetningen. Vanligvis plasseres disse åtseldyrene i eggcellen. Så det vil være muligse umiddelbart om gelen går tom.

Ballluftfriskere

Denne luktabsorberen for kjøleskap har en enkel struktur og er enkel å demontere. Den består av en boks som inneholder tre kuler. Ubehagelig lukt absorberes her av en pose som inneholder silikagen. Pakken må åpnes umiddelbart før bruk. Baller som ikke er brukt pakkes best inn i en pose. Slik emballasje varer vanligvis et helt år. Denne typen oppfrisker er den rimeligste.

Absorber med dispenser

Dette apparatet har filtre som kan byttes ut. De er laget av kull, som gjør jobben sin godt. Når du kjøper en slik absorber, mottar kjøpere vanligvis ytterligere to filtre for den. Tot alt er driften av enheten nok i seks måneder.

ionisatorer

Disse absorbatorene er batteridrevne og kan ikke bare eliminere lukt, men også forhindre at mat råtner. Ionisatoren krever ikke et konstant opphold i kjøleskapet. For å oppfylle funksjonen er det nok å legge den på hyllen i noen minutter hver dag.

luktabsorber for kjøleskapsanmeldelser
luktabsorber for kjøleskapsanmeldelser

Anmeldelser om apparater

Selv om det ikke er mange som har en luktabsorberende kjøleskap ennå, viser anmeldelser at det gjør livet enklere. Husmødre som har utstyrt kjøleenheten sin med denne enheten, bruker nå ikke mye tid på å rengjøre og ventilere den. Men det er veldig viktig at luktabsorberen er matsikker, kompakt og ikke tar mye plass.

Anbefalt: