Nyttig gjør-det-selv-bilhåndverk

Innholdsfortegnelse:

Nyttig gjør-det-selv-bilhåndverk
Nyttig gjør-det-selv-bilhåndverk

Video: Nyttig gjør-det-selv-bilhåndverk

Video: Nyttig gjør-det-selv-bilhåndverk
Video: Hvordan male gamle møbler - Gjør det selv 2024, April
Anonim

Det er ingen grense for perfeksjon. Dette ordtaket er godt kjent for alle og enhver. Og enhver bileier streber etter å gjøre det perfekte ut av bilen sin. For mange drivere er ikke fabrikkinnstillinger nok. De ønsker å ta med noe eget. Noe som vil skille dem fra resten. Men hva om det du ønsker ikke er tilgjengelig i butikken? Det er bare én vei ut: hvis du ikke kan kjøpe det, gjør det selv.

Gjør-det-selv hjemmelagde biler har nylig blitt veldig populære. De forbedrer bilens utseende, endrer noen tekniske egenskaper eller gir fine tillegg til alternativene. Blant en rekke mulige endringer foreslår vi at du vurderer flere alternativer.

Bilvask

La oss begynne med utseendet. Når en bil er ren, er lakken skinnende og glitrende. Det er hyggelig å se denne typen teknologi. Umiddelbart er det en følelse av at eieren ser på bilen sin. Men å gå på bilvask er ikke alltid mulig av ulike årsaker. I slike tilfeller vil hjemmelagde produkter til bilen komme til unnsetning. Med egne hender kan du sette sammen en liten vask, som du kanvil nyte når som helst.

gjør-det-selv hjemmelaget for en bil
gjør-det-selv hjemmelaget for en bil

For å lage en vask trenger du følgende deler:

  • beholder med to plommer;
  • slange 2 m lang (egnet for tilkobling av vaskemaskin);
  • vanningspistol med teleskopstang;
  • fitting;
  • spool;
  • gummipute (ytre diameter 2,4 cm, indre diameter 1,5 cm);
  • coupling.

La oss nå komme i gang:

  1. Lag et hull i beholderlokket. Vi smører "spolen" med tetningsmasse og setter den inn i det forberedte hullet i dekselet. La tørke.
  2. I det andre dekselet med et pennebor lager vi et lite hull. Det er nødvendig for koblingen. Vi behandler krysset mellom dekselet og koblingen med tetningsmiddel og lar det også tørke.
  3. Klipp av festemutteren fra den bøyde enden av innløpsslangen. Montering er ikke lenger nødvendig. Vi påfører tetningsmasse på mutteren og fester den på baksiden av koblingen. Vi kobler slangen med den kuttede siden til mutteren på hurtigkoblingen. Deretter tvinnes hovedbeslaget, som også kobles til vanningspistolen.
  4. Fra den andre siden av slangen setter du gummipakningen inn i mutteren. Dette vil beskytte systemet mot luftinntrenging. Etter det skrus mutteren fast på hurtigkoblingen.

Dette fullfører DIY-bilproduksjonsprosessen.

Setetrekk

Hjemmelagde produkter kan også være nyttige for å oppdatere interiøret. Nyttige dingser oghåndverk for biler lar deg bytte ut slitte deler, legge til belysning i interiøret og gjøre mye mer. Vurder muligheten for hvordan du oppgraderer setene.

Dette krever stoff. Du kan velge to farger - for den sentrale delen av setene vil baksiden av ryggen passe beige skinn (det vil ta omtrent 4 m), og alt annet vil være svart. Svart skinn trenger ca 3,5 m. Hele stoffet må dupliseres (limes) med et lag skumgummi 0,5 cm Skumgummi limes med interlining ved hjelp av et strykejern. Dette vil gjøre det lettere å jobbe med.

Fjern dekslene fra de fjernede setene (det er mer praktisk). Vi nummererer deres individuelle deler. For ikke å bli forvirret overfører vi alt til papir. Også på papir må du merke stedene der strikkepinnene er festet (de er på baksiden av dekslene). Selve eikene vil da settes inn i nye deksler

gjør-det-selv-håndverk for biler med egne hender
gjør-det-selv-håndverk for biler med egne hender

Deretter demonterer vi huden i separate deler (vi åpner sømmene). Få mønstre av de nødvendige elementene. Vi legger dem ut på feil side av stoffet (feil side opp, slik at speilbildet av detaljene ikke fungerer) på tykt papir (det er mulig på tapet) og sirkler rundt omkretsen. La det være 1 cm mellomrom rundt kantene for sømmer. Deretter klippes og sys alle mønstrene (starter fra midten). På baksiden lager vi lommer av hvilket som helst stoff der strikkepinnene er satt inn.

Ved å koble sammen alle detaljer får vi nye saker. Vi gjør denne prosessen etter tur for alle setene. Etter å ha laget slike interessante og nyttige hjemmelagde produkter for en bil med egne hender, kan du oppdatere interiøret uten å kontaktetjeneste.

Oppdaterer taket

Du kan også bytte ut foringen i taket med egne hender. Hjemmelaget til bilen i dette tilfellet, må du starte med å fjerne taket. Dette kan ta ganske mye tid. Festes i hvert tilfelle individuelt. Det er ikke noe komplisert, det viktigste er å undersøke alt nøye og sjekke at alle detaljene forblir intakte.

hjemmelaget for biler nyttige verktøy og håndverk
hjemmelaget for biler nyttige verktøy og håndverk

Når takpanelet fjernes, fjernes det gamle stoffet fra det. Når du forbereder materialet til taket, må du huske et viktig punkt: på feil side skal det ha et lite lag med skumgummi. Stoffet er limt med varmebestandig lim. Når limet tørker, kan panelet monteres tilbake i taket. Gjør det i omvendt rekkefølge.

Angel Eyes

Det er fullt mulig å samle nyttige elektroniske hjemmelagde produkter for biler med egne hender. For eksempel vil "engleøyne" oppdatere frontlysene til enhver bil. For å lage dem trenger du:

  • gjennomsiktige plastpinner (kan være fra persienner);
  • motstander (220 Ohm);
  • batteri (9 V);
  • LED-er (3,5 V).

Prosessen ser slik ut:

  1. På hvilken som helst metallboks, med samme diameter som frontlyktene, vikler vi en ring av plastpinne med tang. For å gjøre dette er den litt oppvarmet.
  2. Deretter kobler du til et par LED og motstand. Ytelsen deres sjekkes med et batteri.
  3. En annen LED er koblet til den.
  4. På en frossen plastpinneringgjør dype kutt.
  5. Sett sammen ringen, fest lysdiodene, koble til.
gjør-det-selv hjemmelagde biler for biler elektronisk nyttig
gjør-det-selv hjemmelagde biler for biler elektronisk nyttig

Konklusjon

Gjør-det-selv-håndverk til bil kan monteres av alle. Det viktigste er å være trygg på dine evner. Litt informasjon fra artikkelen vår, litt av våre resonnementer og tanker, så ordner alt seg. Og bilen blir bare bedre. Og det er dobbelt så fint at det er laget for hånd.

Anbefalt: