To-dørs kjøleskap: dimensjoner, spesifikasjoner, typer

Innholdsfortegnelse:

To-dørs kjøleskap: dimensjoner, spesifikasjoner, typer
To-dørs kjøleskap: dimensjoner, spesifikasjoner, typer

Video: To-dørs kjøleskap: dimensjoner, spesifikasjoner, typer

Video: To-dørs kjøleskap: dimensjoner, spesifikasjoner, typer
Video: Different Sizes and Capacities of Refrigerators 2024, Kan
Anonim

Det er i dag knapt mulig å se for seg et moderne kjøkken uten kjøleskap. En to-dørs, hvis dimensjoner noen ganger nesten når størrelsen på et lite kjøkken, eller en veldig liten en som lett passer inn i et mer eller mindre ledig hjørne, er alltid til stede i hver leilighet. En liten enhet er et virkelig funn for små familier når det ikke er nødvendig å lage store matlagre over lang tid. Slike modeller er perfekte for et hybelrom eller landsted. La oss imidlertid snakke om store og romslige todørs kjøleskap i dag.

kjøleskap to-dørs dimensjoner
kjøleskap to-dørs dimensjoner

Størrelse betyr noe

Uansett hva elskere av minimalisme sier, tokammermodifikasjoner er veldig populære i dag. Og uansett hvordan situasjonen utvikler seg i markedet for husholdningsapparater, erstatter de gradvis enkeltkammersystemer. HerEn viktig rolle spilles av bekvemmeligheten av å bruke dette husholdningsapparatet. Romslighet, ulike modelllinjer og variasjoner i størrelsen på todørs kjøleskap gjør det mulig å velge en enhet for ethvert kjøkken. Disse fordelene har blitt verdsatt av millioner av husmødre rundt om i verden.

Spesifikasjoner

De tekniske funksjonene, i tillegg til de generelle dimensjonene til todørs kjøleskap, inkluderer tilstedeværelsen av funksjoner som:

  • Spesielt kjøle- og avrimingssystem, takket være hvilket moderne apparater ikke trenger ekstra pleie. Innebygde teknologier gjør at kjøleskapet selvstendig kan håndtere frost og fjerne det resulterende kondensatet. Det er nok å tine opp slike modeller bare én eller to ganger i året, og deretter for å vaske innerveggene og polere i kjøleskapet eller fryseren.
  • Designene til de fleste moderne enheter er utstyrt med spesielle inverterteknologier som gir en jevn endring i kraften til enheten og reduserer støy.
  • På noen modeller kan fryse- og kjøleseksjonene være utstyrt med forskjellige systemer, takket være disse kan du konfigurere for hvert av rommene. Dette lar deg angi de optimale lagringsmodusene for produkter.
dobbel dør kjøleskap dimensjoner
dobbel dør kjøleskap dimensjoner

Designforskjeller

Størrelser og typer av todørs kjøleskap for hjemmet kan variere i designegenskaper. I dag tilbyr markedet for husholdningsapparater to-, tre- og flerkammerenheter. Store kjøleskap, som kan ha en kapasitet på opptil 800 liter, har vanligvis flere kammer plassert side om side. Takket være denne ordningen fikk de navnet Side by side, som betyr «side by side» på engelsk. Lignende design finnes både i de vanlige to-kammeret, og i dyrere og moderne modeller, laget i form av et to-fløyet kjøleskap for hjemmet. Dimensjonene til Side by side-enheter avhenger selvfølgelig av antall kameraer og tilgjengeligheten av tilleggsfunksjoner. Noen av de moderne enhetene kan ha mer enn tre dører.

Modeller med hengslede doble dører, som minner om et skap, er i dag en av de mest høyteknologiske og funksjonelle. Til tross for de relativt høye kostnadene, velger mange forbrukere dem nettopp på grunn av innovative teknologier og origin alt utseende. Klare fordeler inkluderer funksjoner som:

  • elektronisk kontroll og selvdiagnoseevne;
  • innebygde barer og dispensere for is- eller kaldtvannsdispensere, som du kan lage hvilken som helst cocktail med uten å åpne kjøleskapet;
  • bruke infrarøde stråler for optimal matoppbevaring;
  • tilstedeværelsen av alle slags luktfeller som eliminerer all fremmed lukt.

Vi bør ikke glemme brukervennligheten til slike modeller og gjennomtenkt design. Imidlertid er disse enhetene ganske dyre. Ikke alle forbrukere har råd til å kjøpe slike husholdningsapparater.

innebygde todørs kjøleskapsdimensjoner
innebygde todørs kjøleskapsdimensjoner

Luksusenhet eller budsjettserie?

Selvfølgelig er moderne modeller av denne serien komfortable, praktiske, multifunksjonelle og har et veldig presentabelt utseende. Slikt utstyr kan imidlertid neppe tilskrives budsjettseriekjøleskap. Moderne teknologier og innovativt utstyr vil alltid koste mye mer enn utdaterte og kjente modeller. I tillegg kan selv et tilsynelatende lite sammenbrudd alvorlig ramme familiebudsjettet. Tilfeller der en funksjonsfeil krever et besøk til et servicesenter kan bringe mange ubehagelige følelser til eieren.

Først av alt vil eierne av små leiligheter føle slike ulemper når problemet oppstår på stadiet med transport og installasjon av et todørs kjøleskap. Dimensjonene til slike modeller lar deg ikke alltid bringe dem inn eller ta dem ut av rommet. Dessverre sørger ikke prosjektene for standard boligbygg og leiligheter for bruk av slikt utstyr i det hele tatt. Så det viser seg at enheten enten ikke klemmer seg gjennom døråpningen, eller ikke kommer inn i den trange korridoren.

Derfor kjøpes moderne og dyre modeller av kjøleskap hovedsakelig av eiere av store landsteder og herskapshus, for hvem problemene med trange rom og trange døråpninger rett og slett ikke eksisterer. Og kjøp eller reparasjon av en slik enhet vil ikke i stor grad påvirke tilstanden til lommeboken.

Fordeler med innebygd to-dørs kjøleskap

Dimensjonene på små enheter med kjøleskap og fryser plassert side om side kan godt avgjøreproblemet med en liten kjøkkenplass. De kan installeres under benkeplaten på arbeidsområdet eller gjemmes i ensemblet til et møbelsett.

dobbeltdørs kjøleskap for boligmål
dobbeltdørs kjøleskap for boligmål

Typer innebygde modeller

Ikke alle produsenter er klare til å tilby én enkelt kjøleenhet. Som et alternativ anbefaler de modulbaserte systemer der fryser og kjøleskap kan stå side om side.

Kjøleskapet arrangert på denne måten er et todørs. Dimensjonene og typene av modulære systemer avhenger av produsentens merke.

to-dørs kjøleskap størrelser og typer
to-dørs kjøleskap størrelser og typer

Disse versjonene av kjøleutstyr kan imidlertid ta opp ganske mye plass, siden hver modul vanligvis er litt bredere enn en enkelt modell av motparten. Derfor er ikke de sammensatte hvitevarene egnet for alle kjøkken.

Anbefalt: