Innebygde toaletter: alt for komfort

Innholdsfortegnelse:

Innebygde toaletter: alt for komfort
Innebygde toaletter: alt for komfort

Video: Innebygde toaletter: alt for komfort

Video: Innebygde toaletter: alt for komfort
Video: Кемпер Дизайн | 25 лучших кемперов для кемпинга 2024, April
Anonim

Ingen hus kan klare seg uten. Toalettet er en av de viktigste delene av rørleggerarbeid. Den er installert i flere år, så du bør velge den med omhu og ikke spare på kostnadene.

innebygde toaletter
innebygde toaletter

Vakker og behagelig

Hvis det tidligere fantes primitive og monotone modeller, så er den moderne industrien full av sanitærutstyr. Spektakulære, vakre og komfortable modeller har kommet inn i livene våre. Blant dem er det umulig å ikke nevne de innebygde toalettene, som blir stadig mer populære i rørleggermarkedet.

Hvorfor er de universelle? Takket være det brede spekteret av muligheter. Siden installasjonen av et innebygd toalett vil bidra til å organisere selv et lite bad optim alt. Du kan enkelt gjøre om et gammelt interiør til et nytt og moderne.

innebygd toalettinstallasjon
innebygd toalettinstallasjon

Overskudd skjult for visning

Moderne innebygde toaletter monteres på alle typer skillevegger: bærende vegg, gipsplater. Innstøpingssystemet er en metallramme som har støtter og fester. Det er et trapesformet installasjonssystem som lar deg installere toalettet i hjørnet av rommet. Det er ogsåinstallasjonssystemer som er en skinne. På den kan du fikse ikke bare toalettet, men også en vask, bidet eller urinal. Hele denne strukturen, sammen med faste rørleggerartikler, er lastet inn i veggen. Vanligvis har installasjonssystemer også innebygde sisterne, som er en lett plastkasse i form av en dunk. Avløpstanker er laget av høyfast polyetylen. De har nødvendigvis spesielle festemidler og hull laget for rør. Det termiske skallet til avløpstanker beskytter produktet mot dannelse av kondensatprodukter. De innebygde tankene er ikke synlige og er plassert bak en falsk vegg, og den synlige delen er utløserknappen for å tømme vannet.

Hvilke fordeler har innebygde toaletter fremfor konvensjonelle tradisjonelle modeller? Her er funksjonene deres:

  1. En mulighet til å spare ekstra plass i rommet.
  2. Installasjonen er rask og ganske enkel (krever ikke ødeleggelse av bygningskonstruksjoner for ytterligere kommunikasjon).
  3. Enkelt vedlikehold av skjulte flyttbare enheter gjennom hullet som er laget for vannavløpsknappen.
  4. toalett innebygd i gulvet
    toalett innebygd i gulvet

    Mulighet til å installere toalettet i forskjellige dybder og høyder.

  5. Systemet fungerer uten støy.
  6. Hengende design for enkel rengjøring på badet.
  7. Sikrer et høyt nivå av personlig hygiene.

gulvstruktur

Et av de foreslåtte designene - et toalett innebygd i gulvet i toalettrommet. Disse modellene er spesielt populære fordi de girestetisk tiltalende og enkel å installere. De ser pene ut, som modellene av hengende type. Tanken for den vedlagte modellen er enkel å montere og krever ikke et spesielt festesystem. Lasten fordeles strengt over den delen av gulvet der strukturen skal festes. Når det gjelder kostnad, er innebygde toaletter ikke dyrere enn konvensjonelle gulvstående sett.

Anbefalt: