Smal kommode - komfortable møbler for ethvert interiør

Smal kommode - komfortable møbler for ethvert interiør
Smal kommode - komfortable møbler for ethvert interiør

Video: Smal kommode - komfortable møbler for ethvert interiør

Video: Smal kommode - komfortable møbler for ethvert interiør
Video: 5 Interior Design Ideas for Small Living Rooms 2024, April
Anonim

I interiøret i en moderne leilighet gir store vegger plass til lettere og mer komfortable møbelmodeller. I stedet for et skap for oppbevaring av lin og ting, brukes en smalere kommode. Det kompletterer designen til ethvert rom perfekt. Slike møbelelementer har en annen viktig kvalitet: de opptar et lite område og er derfor egnet for en liten leilighet.

smal kommode
smal kommode

Takket være det brede utvalget som tilbys av spesialbutikker og internettsider, er det en fantastisk mulighet til å velge møbler etter eget ønske. Bredden på modellene er fra 55 til 100 cm, dybden er fra 46 til 50 cm, høyden er fra 82 til 128 centimeter. Antall bokser kan variere fra to til seks. De glir veldig lett ut takket være rulleføringer. Avhengig av modell kan kommoden kompletteres med hengslede dører.

På soverommet er dette et uunnværlig møbel for oppbevaring av lin. Formene som en smal kommode får takket være designere, samsvarer med en eller annen stil: moderne, klassisk, minimalisme. I følge katalogene til produsenter er det mulig å velge hvilken som helst farge: mørk brun, hvit, beige, italiensk valnøtt. Mørkfargede modeller ser bra ut, dekorert med speilelementer i gull ellersølvfolie.

En smal kommode med skuffer produseres av italienske produsenter eller av deres teknologi av innenlandske firmaer. Designet er virkelig origin alt. For eksempel kan møbler dekoreres med metallbeslag og silketrykk. Disse funksjonelle møblene vil være på plass i alle rom: gang, stue, barnehage. Men oftest dekorerer det soverommet. Den er laget av laminert sponplate og dekorativ profil. Bordplaten er meget slitesterk. Endene er behandlet med en plast PVC-kant. Dette gir produktet et pent utseende, og møblenes levetid øker.

smal kommode hvit
smal kommode hvit

Hvis en smal kommode med en åpen nisje «setter seg» på rommet ditt, får du en funksjonell gjenstand. I rommet som er dannet på grunn av mangelen på en toppskuff, kan du plassere nyttige ting som er praktiske å ha for hånden: en bok, en dagbok. På bordplaten kan du legge en klokke, små krimskrams, en telefon.

Det mest vinn-vinn- alternativet for en leilighet er en smal kommode, den hvite fargen passer for alle rom. Denne fargen er elegant og passer for ulike interiørstiler. Lyse bakgrunnsbilder og et laminat av tilsvarende nyanse vil best kombineres med det. Det er mulighet for å leke med kontraster og velge lysere farger på vegger, gulv og gardiner.

smal kommode
smal kommode

Kompakt lav kommode vil alltid holde orden på forskjellige ting: ikke bare undertøy, men også hatter, sko, hansker og sokker. Nå trenger du ikke lete etter dem i hele leiligheten. Selv regninger foren leilighet, diverse småting (nøkler, svamper og kremer) eller en telefonkatalog finner sin plass her.

Når du velger møbler, må du gå gjennom mange alternativer og finne akkurat den smale kommoden som vil være det perfekte komplementet til interiøret ditt. Tross alt er dette kompakte møbelet praktisk og funksjonelt.

Anbefalt: