Skumgenerator for vask: beskrivelse og fordeler

Innholdsfortegnelse:

Skumgenerator for vask: beskrivelse og fordeler
Skumgenerator for vask: beskrivelse og fordeler

Video: Skumgenerator for vask: beskrivelse og fordeler

Video: Skumgenerator for vask: beskrivelse og fordeler
Video: Part 1 - Triplanetary Audiobook by E. E. Smith (Chs 1-4) 2024, Kan
Anonim

Skum-skumgeneratoren er en integrert del av enhver berøringsfri høytrykksvasker. Den har form av et reservoar der et vaskemiddelskumdannende middel er oppløst under høyt trykk. Ved å trykke på skumpistolen reduseres trykket og det oppstår rikelig utslipp av renseskum. For at skummet skal fungere effektivt, trengs spesialdesignede reagenser. Aktivt skum er veldig viktig for vask. Bare med dens hjelp forsvinner selv vedvarende smussflekker og et resultat av 100% høy kvalitet oppnås. Bilvaskskummeren sikrer ingen berøring og beskytter bilen mot uønskede riper under vask.

generator for vaskeskum
generator for vaskeskum

De mest kjente produsentene av bilvaskeskummer

Skumgenerator for vask produseres av flere kjente produsenter av berøringsfrie bilvasker. En av de mest vanlige og etterspurte er Karcher-vasker. Dette er den aller første produsenten som introduserer skumgeneratorer for berøringsfri bilvask til et bredt spekter av forbrukere. Servicesentre for dette selskapet er lokalisert over hele verden. Utvalget av tilbudte kontaktløse vaskehaller, samt utstyr for ulike vaskehaller hos Karcher er svært bredt.

Portotecnica er også en anerkjent og stor produsent av kvalitets berøringsfrie bilvasker og bilvaskeutstyr. Utvalget inkluderer en rekke dyser for profesjonelle og innenlandske bilvasker, noe som forbedrer resultatet betraktelig.

mini høytrykkspyler
mini høytrykkspyler

Mini høytrykksvaskere

Minitrykkspyleren er valget til mange bilentusiaster som ikke stoler på at bilvaskeren riper den ved et uhell. Å velge det bør være en veldig bevisst prosess for ikke å kaste penger. Tross alt er kostnaden for en slik enhet på ingen måte liten. Hvis du vil vaske bilen din bare i den varme årstiden, vil en enhet uten vannoppvarmingsfunksjon fungere, noe som vil koste mindre. Hvis minivasken brukes om vinteren, må den være med funksjonen ovenfor. Ellers vil konstant kontakt med kaldt vann og frysing i mikrosprekker uunngåelig føre til ødeleggelse av bilbelegget. Dessuten bør stor oppmerksomhet rettes mot vannpumpen. De kommer med løpehjul av metall og plast. Med metall - mer slitesterk. Det er bedre å kjøpe en vask med en demontert pumpe, siden kostnaden for en pumpe i ett stykke ved sammenbrudd koster nesten halvparten av hele enheten. Vasksettet inneholder vanligvis noen flere dyser, noe som gjør jobben mye enklere.

skumgenerator forbilvasker
skumgenerator forbilvasker

Skumgenerator for bilvask. Dens fordeler fremfor lavtrykksforstøver

Levetiden til skumgeneratoren med forsiktig forsiktighet, selv ved hyppig bruk, er mer enn ett år. En vaskeskumgenerator er mindre skadelig for menneskers helse enn en lavtrykkssprøyte. Skummet som er oppnådd ved hjelp av det kan nå vanskelig tilgjengelige steder i bilen.

I den moderne verden er det økende etterspørsel etter skumgeneratorer. Dette skjer på grunn av deres gode ytelse og høye kvalitet. Hvis du kjøper en minivaskehall med høytrykksskumgenerator, vil du alltid glede deg over bekvemmeligheten av å bruke den og utseendet til en ren og godt vedlikeholdt bil.

Anbefalt: