Hvordan dekorere hagen din med egne hender

Hvordan dekorere hagen din med egne hender
Hvordan dekorere hagen din med egne hender

Video: Hvordan dekorere hagen din med egne hender

Video: Hvordan dekorere hagen din med egne hender
Video: Velg riktige planter og blomster for hagen din - Dinsides Hagetips 2024, April
Anonim
hvordan du kan dekorere hagen din med egne hender
hvordan du kan dekorere hagen din med egne hender

Hvis du kommer hver gang til landet, vil du selvfølgelig ikke bare jobbe hardt for en rik avling, men også slappe av. For å gjøre dette, ville det være fint å skape en passende atmosfære for deg selv, nemlig å dekorere hagen. Å gjøre det med egne hender er spesielt hyggelig, fordi å tenke gjennom et passende design meter for meter, kan du bare bli positivt overrasket over hvor interessant og til og med spennende det er. Å være kreativ i prosessen er veldig viktig fordi stedet du bor er en refleksjon av din indre verden. Hvis du føler deg komfortabel i hjørnet ditt, vil det være fred og ro inne. Derfor vil vi i dag snakke om hvordan du kan dekorere hagen din med egne hender.

Ikke rart det er et ordtak som sier: "Mitt hjem er mitt slott." Jo tykkere og mer pålitelig å gjøre

dekorere hagen med egne hender
dekorere hagen med egne hender

veggene, jo mer komfortabel vil du føle deg i den. Og selvfølgelig kan du ikke klare deg utendekorative elementer for estetisk nytelse. Hvordan dekorere hagen din med egne hender, spør du? Det er lettere hvis du allerede har et passende sted og noen ideer. Ingen sommerhytte er komplett uten blomster - de er en spesiell glede, fordi de ikke bare er hyggelige å beundre, men også å ta vare på dem. Så vi bryter stedet under blomsterbedene: det ville være fint å tegne et oppsett. Resten av plassen skal sås med plengress, eller torven bør stå igjen og klippe den med jevne mellomrom. Forresten, dette alternativet er enda mer praktisk, fordi det ikke vil være noen stygge skallede flekker som er tilfellet med en plen. Deretter tenker vi over formen for blomsterbedene. Det er mange alternativer: alpine sklier, flerlags blomsterbed, eller kanskje du vil lage et lite reservoar midt i denne skjønnheten. Når du velger blomster til et blomsterbed, bestemmer du hvordan du skal dekorere hagen din. Med egne hender kan du lage et ekte drivhus midt i en sommerhytte. Hvis du velger ettårige planter,

hvordan du kan dekorere hagen din med egne hender
hvordan du kan dekorere hagen din med egne hender

da er det praktisk å plante dem i et blomsterbed. Stauder, som hostaer, dekorerer stien, som er intrikat lagt til paradiset ditt. Den kan lages av små rullesteiner, grus eller legges ut av treender. I løpet av arbeidet vil det komme mange ideer om hvordan du kan dekorere hagen din. Med egne hender kan du ikke bare implementere dem, men også gjøre eventuelle justeringer når som helst. For eksempel, etter at blomsterbed, en plen og en asf altert sti dukker opp i lysningen, vil du sannsynligvis ønske å lage en komfortabel benk og bord. trestengervil tjene som det best egnede materialet for dette foretaket. Den letteste benken er laget av to stubber og et brett, men du vil være mye mer komfortabel hvis du lager et solid produkt med rygg. På en varm sommerkveld kan du nyte duftende te og beundre blomsterbedene. Snart kan dette virke utilstrekkelig, og da kan det være lurt å bygge et lysthus slik at fluer og mygg ikke overskygger ferien.

Vi har nettopp delt noen ideer om hvordan du kan dekorere hagen din med blomster. Men du kan også bruke ulike håndverk fra improviserte materialer, samt arrangere intrikate figurer og lanterner i blomsterbedene. Vi håper du liker å gjøre en av dem til virkelighet.

Anbefalt: