Canopy senger - deres fordeler og ulemper

Canopy senger - deres fordeler og ulemper
Canopy senger - deres fordeler og ulemper

Video: Canopy senger - deres fordeler og ulemper

Video: Canopy senger - deres fordeler og ulemper
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Å ha en himmelseng i hjemmet er et tegn på luksus. Dette er en elegant baldakin som skjuler sengen for nysgjerrige øyne og gjør interiøret i rommet mystisk og majestetisk. Det er i stand til å gi eierne av soverommet en følelse av sikkerhet og komfort, spesielt hvis rommet har høye tak eller av en eller annen grunn ikke er noen dør. Så la oss finne ut hva himmelseng er for og om de er verdt å kjøpe.

Baldakin senger
Baldakin senger

Baldakin kan tjene som en slags beskyttelse mot insekter, så vel som mot sterkt sollys. Dermed vil du kunne tilbringe mer tid i sengen om morgenen. Kjøp av en slik seng er verdt å vurdere for de hvis romvinduer er plassert på solsiden. Velg en baldakin med et tett stoff - det kan dempe lydene som kommer fra gaten eller fra neste rom litt. Himmelsenger kan redde deg fra uønsket trekk og forkjølelse.

På det nåværende tidspunkt er det svært viktig å planlegge utformingen av leiligheter i form av studio. I en slik bolig, et kjøkken, stue,soverommet og spisestuen ligger i ett stort rom. Her vil en seng med baldakin passe perfekt inn i interiøret. Det vil bidra til å fremheve soveområdet i rommet og skape en intim atmosfære som ingen tør å blande seg på.

Himmelseng
Himmelseng

Selvfølgelig, med forskjellige fordeler, har kalesjer også sine ulemper. Og den viktigste er støvet som de er i stand til å samle. Himmelsenger er strengt kontraindisert for personer som lider av allergier og astma. En himmelseng bør rengjøres grundig ukentlig!

Siden en stoffhimling visuelt kan redusere plassen og gjøre tak lavere, bør eiere av et stort soverom med stor takhøyde vurdere å kjøpe en seng med særegne gardiner. Dette vil bidra til å skape en følelse av hygge og komfort. Derfor, hvis du har et lite soverom med lavt tak, er det bedre å velge en annen seng.

Hvis du virkelig ønsker å ha en baldakin over sengen, hvis bildet har varmet hjertet ditt i lang tid, men ikke har ledige midler, ikke bli opprørt. Det er enkelt å lage det med egne hender. Alt du trenger er noen grunnleggende syferdigheter. Velg et stoff som matcher fargen og teksturen, samt hvordan du fester kalesjen, og start deretter den kreative prosessen.

Baldakin over sengen, foto
Baldakin over sengen, foto

Det er flere enkle alternativer for å feste kalesjen. Den enkleste måten er å feste hjørneseksjonene til taket (fra takskjegget i form av bokstaven "g"). Men det er verdt å vurdere at det ikke er mulig å skjule sengen helt.lykkes, men en romantisk atmosfære vil herske i hjemmet ditt. Du kan også feste en ramme med gardiner på baksiden av sengen.

For å være fullstendig isolert fra omverdenen, fest en gardinstang i taket langs hele sengen. Du kan også bygge en rund struktur og ta vare på holderen for kalesjemonteringer.

Uansett hvilke himmelsenger du velger, er det verdt å huske at de skal komplementere et enkelt interiørensemble, og ikke være en separat del av det.

Anbefalt: