Loveseng for barn med arbeidsområde – legemliggjørelsen av et barns drøm

Loveseng for barn med arbeidsområde – legemliggjørelsen av et barns drøm
Loveseng for barn med arbeidsområde – legemliggjørelsen av et barns drøm

Video: Loveseng for barn med arbeidsområde – legemliggjørelsen av et barns drøm

Video: Loveseng for barn med arbeidsområde – legemliggjørelsen av et barns drøm
Video: 100 БЕЗУМНЫХ КЛАССИЧЕСКИХ КЕМПЕРОВ И ВИНТАЖНЫЙ ОТДЫХ 2024, Kan
Anonim

Å velge møbler til fidgeten din kan bli et spennende spill. Derfor, før du anskaffer kjedelige standardmodeller, husk hva du ønsket deg i din fjerne barndom. Sannsynligvis drømte du, som de fleste gutter, om å få en loftseng til din personlige og suverene disposisjon. Barnehagen blir da virkelig en øy hvor barnslige fantasier blir legemliggjort. Ja, og det er færre problemer for voksne, siden det ikke er nødvendig å slåss om hvordan man skal montere et lekeområde, et arbeidsområde, et skap og en seng på en liten lapp.

barneloftseng med arbeidsområde
barneloftseng med arbeidsområde

Så, avgjørelsen er tatt, barnet er i forventning, og du er i tvil - hva om du ble begeistret, og du ikke vil kunne hente virkelig komfortable møbler av høy kvalitet. Ikke bekymre deg, det finnes et bredt utvalg og sære modeller i butikkene nå. Og hvis du ikke har nok ferdige alternativer, er det alltid mulighet til å utstedeutelukkende individuell bestilling av en loftseng. St. Petersburg, Moskva, Nizhny Novgorod - ja, i alle russiske mer eller mindre store (og ikke veldig) bosetninger, forlater foreldre den tradisjonelle organiseringen av barnerom til fordel for en ergonomisk layout bygget rundt en multifunksjonell transformasjonsmodul. Det er bare det at språket ikke snur seg til å kalle disse kompleksene "soveromsett". Det er en seng, og skuffer for sengetøy, og et databord, og hyller for bøker, det er til og med en veggstang for trening.

loftseng for barn
loftseng for barn

Loveseng for barn med arbeidsområde inneholder en rekke kombinasjoner. Dette er ikke bare et sted å sove, hevet over gulvet ved hjelp av spesielle støtter. Dette er et fullverdig klasserom med et bibliotek for eleven, hvor han skal gjøre leksene sine. Dessuten er ofte egnede stoler inkludert i settet (vi følger holdningen), en ekstra lampe er montert over bordet. Bøker og CD-er er plassert i nisjer og hyller.

Det finnes modeller designet for to gutter. En slik loftseng for barn med arbeidsområde har to senger: en er standard øverst, men den andre er plassert enten litt til siden eller i en vinkel på 90 grader. Denne løsningen gir ledig plass under skrivebordet.

Hvis plassen tillater det, bestill en modul som i tillegg er utstyrt med et lekeområde.

loftseng spb
loftseng spb

Nå om kravene som en barneloftseng må oppfylle. Fra å jobbesonen er klar nok. Tabellen er valgt under hensyntagen til enten bruk av en bærbar datamaskin eller installasjon av en stasjonær datamaskin. Og ikke glem at ingen ennå har kansellert skriftlige lekser på skolen. Vurder belysning, det er best å holde flere lyskilder over bordet.

Materialer, og selve designet, må være trygt. Prøv å minimere risikoen. Hvis stigen er sterk og pålitelig, gjelder det samme for støtter, hengslede hyller. Gi preferanse til myke, lett avrundede kanter som er vanskelige å få blåmerker og få skrubbsår. Sørg for at nattfluebeskyttelsen dekker sengen.

Loveseng for barn - med eller uten arbeidsområde - kan lages av tre, metall, sponplater, MDF. Det viktigste er at maling, lakk, impregnering ikke forårsaker allergi. Spør gjerne selgeren om kvalitetssertifikater.

Anbefalt: