Loftsenger med arbeidsområde - ideell for en tenåring

Loftsenger med arbeidsområde - ideell for en tenåring
Loftsenger med arbeidsområde - ideell for en tenåring

Video: Loftsenger med arbeidsområde - ideell for en tenåring

Video: Loftsenger med arbeidsområde - ideell for en tenåring
Video: 15 инновационных кроватей и компактной мебели (многофункциональная) 2024, April
Anonim

Et barn, selv et lite et, må ha sitt eget hjørne, der sengen er, oppbevart i en lekeboks. Så babyen utvikler konseptet orden og nøyaktighet. Jo eldre han er, jo mer øker ønsket om å finne sitt eget rom i familieleiligheten, uansett hvor liten. Derfor kan en loftseng for en tenåring være et godt alternativ, bilder på nettsidene til møbelbutikker eller designmagasiner lar deg bli kjent med ulike modeller.

loftseng for gutt
loftseng for gutt

Hva er bra med slike møbler? Først av alt, bekvemmelighet og kompakthet. Denne kvaliteten er spesielt nyttig hvis leiligheten er liten. Barnet har ikke bare en soveplass, men også en sone beregnet for arbeid og hvile. Her kan du gjøre lekser, leke, gjøre dine favoritthobbyer. Det multifunksjonelle designet opptar bare noen få meter i leiligheten. Men takket være den gjennomtenkte designen passer den harmonisk inn i leilighetens interiør.

loftsenger med arbeidsområde for en tenåring
loftsenger med arbeidsområde for en tenåring

Som regel har loftsenger med arbeidsområde for tenåringer en soveplassovenfra, i en høyde på en meter åtti centimeter. Det er en stige for å komme opp dit. Den legger til et lekent element til leggetidsprosessen og er veldig populær blant gutter. En stige er et veldig viktig element, derfor, når du velger en eller annen modell av møbler, bør du være mer oppmerksom på designen, hvor godt den er festet, og om det vil være praktisk for barnet å klatre i den. Det beste alternativet er hvis det er i en skrå stilling. Loftsenger kan kombineres med et arbeidsområde for en tenåring med en kommode eller en garderobe, samt en ekstra seng som ligger under. Det ser ut som en køyeseng. Hvis det er to barn i familien, vil slike møbler være veldig nyttige. Utad, en veldig kompakt garderobe, romslig, den kan lagre ting både på hengeren og i hyllene. Hvor mye nyttig plass kan spares! Takket være holdbare, miljøvennlige materialer, vil dette designet tjene barnet ditt i lang tid. Møbler bør være laget av tre, med beslag av høy kvalitet.

loftseng for tenåring bilde
loftseng for tenåring bilde

Når du velger loftsenger med arbeidsområde for en tenåring, må du være oppmerksom på sikkerhetsinnretninger. For eksempel må en seng plassert på toppen være utstyrt med støtfangere som forhindrer fall. Møblene er også gode fordi de har en universell og enkel montering, som lar deg kombinere gjenstander etter eget skjønn. Du kan bytte bord og garderobe, samt flytte trappene. Loftsenger med arbeidsområde for en tenåring er en flott mulighet til å få et helt rom på en gang,hvor alt er gjennomtenkt til minste detalj. På forespørsel fra barnet kan du finne en modell som vil appellere til ham. Verdt å nevne er Funky Kids-modellen. Det er rett og slett fantastiske sett: en dobbeltseng (øvre og nedre, uttrekkbar), en kommode med skuffer for ting, to innebygde bord hvor du kan gjøre lekser. En slik loftseng passer for en gutt og en jente. Madrassen er ikke inkludert. Takket være individuelle moduler som kan skyves inn, kombineres, kombinerer møblene bekvemmelighet og funksjonalitet.

Anbefalt: