Loftseng med arbeidsområde: lønnsomt og kompakt

Loftseng med arbeidsområde: lønnsomt og kompakt
Loftseng med arbeidsområde: lønnsomt og kompakt

Video: Loftseng med arbeidsområde: lønnsomt og kompakt

Video: Loftseng med arbeidsområde: lønnsomt og kompakt
Video: Amazing Loft Bed with TONS of Cool Features! 2024, Kan
Anonim

Ikke alle av oss kan skryte av et stort oppholdsrom, slik at hvert rom kan ta sin plass. Mye oftere blir vi tvunget til å bruke den tilgjengelige plassen så rasjonelt og funksjonelt som mulig. Som regel lider barneområdet. Det er ingen tilfeldighet at mange i dag foretrekker å kjøpe en loftseng med arbeidsområde i stedet for å utstyre et helt barnerom.

loftseng med arbeidsområde
loftseng med arbeidsområde

Det skal bemerkes at en slik avgjørelse absolutt vil bli verdsatt av barna dine. Hver av oss i barndommen drømte om vårt eget hus, slott eller festning, hvor du kan gjemme deg for alle og leke. Og hvis du er utstyrt med en hel loftsseng med et arbeidsområde for bruk, er dette generelt den ultimate drømmen. Hva er så spesielt med henne?

For det første er det kjennetegn ved dette attributtet konstruksjonen. På den ene siden er det en vanlig seng med ben. På den annen side er soveplassen plassert på toppen, mens første lag er gitt over til et arbeids- eller lekeområde. Her er det som regel innebygd skap, hyller, skuffer eller et helt skrivebord. Du må klatre opp trappene til det andre nivået, og derfor lofteten arbeidsområdeseng lever opp til navnet sitt.

loftseng med arbeidsområde
loftseng med arbeidsområde

For det andre er slike design kompakte og ergonomiske, og derfor passer de med hell selv inn i et veldig lite rom, og sparer brukbar plass. For det tredje er en loftseng med et arbeidsområde funksjonell, siden det er mulig å kombinere flere møbler i den samtidig. Alle senger av denne typen er av to typer, avhengig av barnets alder. Så for barn under 5 år kjennetegnes de av en liten høyde, noe som sikrer sikkerhet. I tillegg til arbeidsområdet er de utstyrt med et lekeområde.

loftseng barnebilde
loftseng barnebilde

Det andre alternativet er direkte en loftseng med arbeidsområde. Den er høyere enn den forrige modellen, og som allerede nevnt fungerer et skrivebord og forskjellige hyller som et arbeidsområde. Denne sengen er designet for mellomstore og eldre elever. Det er bemerkelsesverdig at disse designene kan ha forskjellige farger og er designet spesielt for bruk av en jente eller en gutt. Det jenteaktige alternativet er som regel en hvit eller rosa seng, dekorert med utskjæringer og åpne mønstre, blomster eller buer. Men guttens versjon er for eksempel et sjørøverskip, en bil eller en hel trehytte, laget i mørke farger (blått, grønt, lilla).

Hvis du er interessert i den mest rasjonelle, kompetente og praktiske tilretteleggingen av barnas tidsfordriv, vær oppmerksom på loftsengen. Barnas (bildet bekrefter bare dette!) Med detteattributtet vil se veldig imponerende ut, og samtidig vil du ha muligheten til å planlegge plassen riktig.

loftseng for barn
loftseng for barn

Slike kompakte modulsystemer passer best for interiørdesign. Forresten, det moderne møbelmarkedet tilbyr en loftseng fra forskjellige produsenter - både innenlandske og utenlandske. Dette er faktisk en lønnsom fordeling av midler, siden funksjonene til flere møbelelementer er kombinert i én egenskap samtidig.

Anbefalt: