"Caliber", pumpe: spesifikasjoner, beskrivelse, modeller og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

"Caliber", pumpe: spesifikasjoner, beskrivelse, modeller og anmeldelser
"Caliber", pumpe: spesifikasjoner, beskrivelse, modeller og anmeldelser

Video: "Caliber", pumpe: spesifikasjoner, beskrivelse, modeller og anmeldelser

Video:
Video: Caliber 12 Bore Pump Action Shot Gun Body XplorAction Design 2024, April
Anonim

Hvis du kommer til landet i sommerferien, hvor du kan slappe helt av, kan tidsfordrivet ditt bli overskygget av mangelen på vann. I dette tilfellet blir en pumpe en uunnværlig assistent, som du kan løse husholdningsbehov med og vanne tomten, hagen, og også pumpe ut vannet som er akkumulert i kjelleren hvis rommet konstant oversvømmes. En av de vanligste de siste årene er enheter fra merket "Caliber". Pumpen til denne produsenten er presentert for salg i et bredt spekter. For å finne ut hvilken modell du skal velge, må du gjøre deg kjent med forholdene i forstadsområdet og de tekniske egenskapene til utstyret.

Description

måler pumpe
måler pumpe

I mangel av sentr alt vannforsyningssystem brukes artesiske brønner, brønner og andre groper. Gruver kan være grunne og dype (opptil 15 m). Leggingen av en brønn er en grense på 20 til 40 m, og når det gjelder en artesisk brønn, kan dybden overstige 40 m, avhengig av forekomstengrunnvann. Og for å løfte vann fra en dybde, brukes Caliber-utstyret, pumpen vil kunne takle pumping av vann, mens den vil bruke et av driftsprinsippene, som hver danner grunnlaget for sentrifugal- eller vibrasjonsutstyr.

Hvilken pumpe å velge

pumpe kaliber npc
pumpe kaliber npc

Sentrifugalpumper er mer produktive og kraftige, så de brukes vanligvis til permanent vannforsyning. Når det gjelder vibrasjoner, brukes de til å løse små husholdningsbehov og vanningsplasser. Hvis du kjøper nedsenkbart utstyr, bør du velge diameteren slik at det er en margin mellom veggene på enheten og brønnen, du bør også ta hensyn til at brønnen kan ha en krumning.

Tekniske egenskaper til Caliber NBT-pumpene

pumper kaliber nbc
pumper kaliber nbc

NBC-kaliberpumper er designet for å pumpe vann fra en dybde på opptil 25 m. Dette utstyret kan brukes til brønner, brønner, samt reservoarer hvorfra vann vil bli tilført husets vannforsyningssystem. Karosseriet er laget av rustfritt stål, plast eller støpejern, noe som gjenspeiles i merkingen med bokstavbetegnelse. Overflatepumpen kan i tillegg utstyres med en nedsenkbar ejektor, som er et element for å ta væske, som gjør det mulig å øke sugehøyden. Slike pumper "Caliber", anmeldelser som er de mest positive, kan koste i området fra 1000 til 3500 rubler. Deres tekniske egenskaper inkluderer høy ytelse,som varierer fra 30 til 80 liter i minuttet, samt strømforbruk som når 900 watt. Denne enheten er i stand til å gi en maksimal løftehøyde fra 30 til 60 m, men maksim alt mulig sugehøyde varierer fra 7 til 9 m. Det er viktig å huske at før du slår på enheten, må sugeledningen fylles med væske. For dette er det et spesielt hull på kroppen.

Anmeldelser av nedihulls nedsenkbare modeller "Caliber NPCS"

nedsenkbar pumpemåler
nedsenkbar pumpemåler

Denkbar pumpe "Caliber" borehullstype kan ha en kapasitet fra 1,2 til 1,5 m3 per time. Ifølge kjøpere er strømforbruket ganske stort og kan variere fra 372 W til 1,1 kW. Maksimal dykkedybde er 5 m, og maksim alt mulig løftehøyde varierer fra 50 til 100 m.

Det kan være suspenderte partikler i vannet, hvis andel når 1 mm. I følge brukere bør ikke pumper med høy effekt drives med liten brønndybde. Noen forbrukere har støtt på det faktum at en pumpefeil under slike forhold oppstod umiddelbart etter oppstart av utstyret. Nedsenkbare borehullspumper har form som en sylinder, den har liten diameter, så enheten kan installeres i hvilken som helst brønn.

Kenskaper til sentrifugalpumpemerke NPCS- 1, 2/50-370

pumpe sentrifugal kaliber
pumpe sentrifugal kaliber

Hvis du er interessert i sentrifugalpumpen "Caliber", så kan du ta hensyn tilmodellen nevnt i undertittelen. Du må betale 4000 rubler for det, og det er beregnet på å pumpe vann fra en brønn. Denne modellen vil ta på seg rollen som å gi eieren det nødvendige volumet vann. Det vil være mulig å bruke det til å løse husholdningsproblemer og vanne stedet. Fordelene er rimelige kostnader, tilstedeværelsen av termisk beskyttelse, lang levetid, produsentens garanti, samt minim alt strømforbruk.

Caliber-produkter er veldig populære i dag. Sentrifugalpumpen er intet unntak. Hvis vi snakker om modellen NPTS-1, 2 / 50-370, kan vi si om det at utstyret er laget i Kina, og vekten er 6 kg. Bredde og lengde er 125x545 mm. Metall er brukt som koffertmateriale, og kraften til utstyret er 0,37kw. Vannløftehøyden tilsvarer 50 m, og kabellengden er 1,5 m. Det nominelle trykket utstyret er i stand til å operere ved er 5 atmosfærer. Ikke rart at forbrukere i dag i økende grad velger Caliber-produkter. Pumpen beskrevet i denne delen er en bekreftelse på dette, fordi den har termisk beskyttelse og unike tekniske egenskaper. Blant dem er det nødvendig å fremheve metallet ved bunnen av pumpehjulet, noe som forlenger levetiden til alt utstyr. Produktiviteten er 1200 liter i timen, som er nok for oppgavene som er tildelt enheten.

Beskrivelse av NPC-400/35P-modellen

anmeldelser av pumper kaliber
anmeldelser av pumper kaliber

Denne nedsenkbare dreneringspumpen har en nedsenkingsdybde på 6 m.produktiviteten er 9 m3 vann per time, som for maksim alt trykk er denne parameteren 8 m for denne modellen. Effekten er 400 W, og til og med skittent vann er i stand til å pumpe utstyr. Enheten er installert vertik alt og har et automatisk vannstandsovervåkingssystem. Vekten på utstyret er liten og er 4,8 kg, og enheten lager ikke støy under drift, noe som gjør at den kan brukes i nærheten av mennesker. Som fordeler kan man trekke frem det faktum at modellen fullt ut takler sine oppgaver, blant annet kan man skille ut å pumpe ut dreneringsvann fra kjelleren. Caliber NPC-pumpen er imidlertid noen ganger fortsatt utsatt for sammenbrudd. For eksempel svikter pumpehjulet ofte, det slutter ganske enkelt å rotere.

Konklusjon

Hvis det er behov for vann i et forstadsområde eller du står overfor problemet med kjellerflom, må du kjøpe pumpeutstyr av merket Caliber. I sistnevnte tilfelle er en dreneringsanordning egnet som til og med kan pumpe ut forurenset vann fra brønner og kunstige reservoarer, samt bassenger. Med denne enheten kan du forberede landskapet for vinteren.

Anbefalt: