Infrarød massasjeapparat: anmeldelse, fordeler og skader. Medisinsk massasjeapparat

Innholdsfortegnelse:

Infrarød massasjeapparat: anmeldelse, fordeler og skader. Medisinsk massasjeapparat
Infrarød massasjeapparat: anmeldelse, fordeler og skader. Medisinsk massasjeapparat

Video: Infrarød massasjeapparat: anmeldelse, fordeler og skader. Medisinsk massasjeapparat

Video: Infrarød massasjeapparat: anmeldelse, fordeler og skader. Medisinsk massasjeapparat
Video: Beurer Massager Review: Should You Buy It or Not? 2024, Kan
Anonim

Ved å bruke en infrarød massasjeapparat kan du forbedre helsen din betraktelig, forhindre at mange sykdommer oppstår.

Fordelene med massasje for menneskekroppen er åpenbare. Det forbedrer blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, lindrer hevelser, tretthet, styrker muskler, forbedrer holdning.

Men selv om det er midler til å betale for prosedyrene, er det ikke alltid mulig å avsette ekstra tid til massasjekurs.

Vi kan utføre mange nyttige prosedyrer ved hjelp av utmerkede medisinske massasjeapparater. Utvalget deres utvides stadig, funksjonene blir forbedret.

Hva er en infrarød massasjeapparat?

Massører er tilgjengelig som senger, lenestoler, fotstøtter, nakkeputer.

Mange av dem har ekstra infrarøde funksjoner.

infrarød massasjeapparat
infrarød massasjeapparat

Ulike dyser imiterer håndbevegelser, støtet kan være vibrasjon eller banking, du kan øke eller redusere det ved å bruke strømbryteren. Den infrarøde massasjen elter aktivt og varmer samtidig opp det behandlede området av kroppen. Infrarøde stråler med et visst spektrum trenger dypt inn i musklene.

Effektivhjelp med ulike sykdommer

Massøren Nozomi МН-102, utviklet av japanske spesialister, er effektiv og praktisk. Hvordan du bruker den er lett å finne ut i henhold til instruksjonene som følger med i pakken.

Ved å bruke enheten kan du massere trøtte muskler i rygg og nakke, det er lett å nå dem med et langt håndtak, trene armer, ben, cellulittavleiringer på hofter og mage.

Regelmessig bruk av en medisinsk massasjeapparat aktiverer celler, forbedrer stoffskiftet, gjør huden glatt og elastisk. I denne forbindelse øker utvekslingen i vev, redoksprosesser aktiveres. Eksponering for infrarøde stråler bidrar til å lindre spasmer og dyp avslapning.

Enheten veier 1kg 400g, det vil være vanskelig for personer med svake hender å bruke den uten hjelp.

medisinsk massasjeapparat
medisinsk massasjeapparat

Fungerer i to moduser, utfører 6000 eller 3400 slag per minutt. På arbeidsflaten til det infrarøde massasjeapparatet er det to store massasjekuler og 2 strålingslamper.

Sølv kropp har strømlinjeformede linjer, komfortabelt gummihåndtak, god kvalitet.

Hvordan massere riktig?

Masser kroppen tot alt sett ikke over 15 minutter, hvert område anbefales ikke å masseres i mer enn 4 minutter.

Ved hjelp av en massasjeapparat med infrarød stråling kan du massere deg selv og dine kjære. Det tunge hodet på enheten gir det nødvendige trykket, så du trenger ikke å prøve å øke det med hendene. Massasjeprosedyren skal være behagelig, ikke leveresmertefulle opplevelser. Effekten blir større hvis du skaper et spesielt miljø: fyll rommet med behagelige aromaer av eteriske oljer, slå på myk belysning, meditativ musikk, tenk bare på hyggelige ting.

Hvis et område av kroppen er for følsomt, må du spørre en lege om prosedyrene er hensiktsmessige.

Massering av hender og føtter gjøres i retning fra periferien til hjertet. Du må starte og avslutte prosedyren i minimumsmodus og lage sakte strykebevegelser.

Du kan massere etter humøret ditt, men hvis du vil oppnå en anti-cellulitt eller helbredende effekt, må du gjøre det i løpet av 10 dagers kurs.

Brukersikkerhet

Det infrarøde massasjeapparatet er trygt, godt beskyttet, men når det er koblet til, er det bedre å følge de generelle sikkerhetsreglene for håndtering av elektriske apparater. Kroppen og hendene i kontakt med et elektrisk apparat skal ikke være våte, det er bedre å stå på et polypropylenteppe eller i tøfler med gummisåle.

Infrarød massasjeapparat
Infrarød massasjeapparat

Etter at prosedyren er avsluttet, etter 15 minutter, må den trekkes ut av stikkontakten slik at den kjøles ned. Hvis det er flere personer i leiligheten som ønsker å gjennomgå magiske prosedyrer, sørg for at massasjeapparatet ikke overopphetes.

Er det noen kontraindikasjoner for bruk av enheten?

Massasje forbedrer blodsirkulasjonen, påvirker funksjonen til indre organer.

massasjeapparat nozomi mn 102
massasjeapparat nozomi mn 102

Når du bruker enheten, må du vite at massasje ikke er for alle. Få deg fordelfra den infrarøde massasjeapparatet eller skade, avhenger av riktig bruk. Ikke bruk enheten hvis det er kontraindikasjoner. Dette er:

  • hypertensjon;
  • tumorprosesser;
  • føler meg ikke bra;
  • urolithiasis;
  • graviditet;
  • hjerteklaffer.

Hvis du har åreknuter, ikke masser bena.

Hvem trenger en infrarød massasjeapparat?

Massøren vil hjelpe de som ønsker å ta vare på helsen og se bedre ut. De hvis arbeid er koblet til en datamaskin kan bruke den til å lindre stress fra cervikal ryggraden og korsryggen. Hvis du har alvorlige ryggmargsproblemer, kontakt legen din.

Øker blodsirkulasjonen, det infrarøde massasjeapparatet har en positiv effekt på funksjonen til hjerneårene, hjernecellene jobber mer aktivt, og korttidshukommelsen blir bedre. Men du trenger ikke bruke denne modellen for hodemassasje.

Nervesystemet er styrket, derfor anbefales det å bruke det ved depresjon, overgangsalder, overbelastning, myositt, nevralgi, kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du masserer en time før leggetid, vil det hjelpe deg med å sovne.

Forsterkning av lokal mikrosirkulasjon har en utt alt anti-inflammatorisk effekt, forhindrer utvikling av inflammatoriske prosesser, fremmer omvendt utvikling, akselererer vevsregenerering, øker kroppens motstand.

infrarød massasjeapparat fordeler og skader
infrarød massasjeapparat fordeler og skader

For de som sliter med cellulitter, vil massasjeapparatet være en god hjelper i kampen mot avleiringerfett, s alt, overbelastning.

Infrarød massasjeapparat kan brukes med terapeutiske og anti-cellulittkremer påført på tidligere renset hud. Området for terapeutisk bruk av infrarød stråling er ganske bredt.

Oppvarming med IF-stråler og massasje er indisert for inflammatoriske prosesser i fravær av puss, frostskader, for rehabilitering etter skader, sammenvoksninger. For at en infrarød massasjeapparat skal gi fordel, og ikke skade, må du bruke den med måte. Etter prosedyrene kan du bruke fuktighetsgivende, nærende og helbredende kremer og salver.

Prosedyrer med en medisinsk massasjeapparat kan helbrede en person fra mange sykdommer, bli kvitt overflødig vekt, gjenopprette ungdom.

Anbefalt: