"Damprensere for hjemmet": eieranmeldelser

"Damprensere for hjemmet": eieranmeldelser
"Damprensere for hjemmet": eieranmeldelser

Video: "Damprensere for hjemmet": eieranmeldelser

Video:
Video: 5 лучших пароочистителей, которые вы можете купить в 2021... 2024, April
Anonim
damprensere for hjemmeanmeldelser
damprensere for hjemmeanmeldelser

En damprenser for hjemmevask er en enhet utviklet for å fjerne skitt med damp.

Til å begynne med, la oss bestemme om det er verdt det å kjøpe en damprenser for rengjøring av huset? Den kan tross alt enkelt erstattes av en støvsuger (mopp). Eller ikke? La oss finne ut av det!

Damprensere for hjemmet, hvis anmeldelser er ekstremt entusiastiske, vant hjertene til mange husmødre. Vi vil imidlertid forsøke å objektivt beskrive alle fordelene og ulempene ved denne oppfinnelsen. Damprengjøring er en alternativ metode utviklet for å erstatte konvensjonelle rengjøringsmetoder.

Så, la oss begynne å utforske og vurdere alle fordelene ved å bruke damprensere.

Benefits

damprenser for boligpriser
damprenser for boligpriser

Den aller første slike enheten ble utelukkende brukt til å desinfisere gulv i sykehuskomplekser. Derfor ligger den aller første og for mange hovedfordelen med enheten i dens desinfiserende egenskaper.

Litt om operasjonsprinsippet

Jetdamp kommer ut av en spesialdesignet dyse ved høyt trykk og temperatur (130 grader og over). Takket være denne varmebehandlingen har mikrober ingen sjanse, de blir ødelagt umiddelbart. Nå kan du ikke bekymre deg for sikkerheten til barn som leker på gulvet hele dagen og samler f alt smuler.

Veldig aktive hjemmedamprensere (tilbakemeldinger fra forbrukere vil bli gitt i neste tilbud) brukes i fuktige og varme områder.

Brukere forklarer dette med at klimatiske forhold favoriserer rask vekst av bakterier, og de kan ikke fjernes med en støvsuger eller en fuktig klut. Beboere i slike områder mener at alle bør ha et slikt rengjøringsverktøy hvis mulig. Eksperter er enige i denne påstanden.

damprenser for hjemmerengjøring
damprenser for hjemmerengjøring

Kjemi?!

Rengjøring med kjemikalier og pulver er svært skadelig.

For eksempel, under enhver desinfisering av lokalene, blir eierne vanligvis tvunget til å flytte ut en stund for ikke å forårsake uopprettelig helseskade.

Kemisk rengjøring uten bruk av spesielt verneutstyr anbefales heller ikke. Det er desto viktigere at det for øyeblikket ikke er barn i nærheten. I dette tilfellet vil damprenseren hjelpe deg med å eliminere lommer av forurensning og sykdomsfremkallende bakterier på en sikker måte med bare en stråle av ufarlig vanndamp. Forresten, damp utfører to funksjoner samtidig: den desinfiserer og fukter luften i rommet. Våtrengjøring bidrar til å sedimentere små støvpartikler som var i luften. Og du vil umiddelbart merke at pusten har blitt mye lettere.

Brukte damprensere til hjemmet (se attester fra fornøyde kunder nedenfor) gjør rengjøringen så effektiv og hyggelig som mulig, med umiddelbare resultater.

Svetlana, 28 (husmor):

"Mest av alt liker jeg at det ikke er nødvendig å bruke penger og tid på å kjøpe spesialutstyr: gummihansker, åndedrettsvern og spesielt pudder. Den sunneste rengjøringen uten ekstra kostnad."

damprensere for hjemmeanmeldelser
damprensere for hjemmeanmeldelser

Det er folk som tror at damprensere til hjemmet (se anmeldelser av misfornøyde eiere nedenfor) bare er nok et nymotens tull.

Egor, 31 (leder):

"Jeg mener at en damprenser ikke er nødvendig for hjemmet, og jeg vil ikke råde noen til å bruke penger på den, fordi den faktisk ikke fyller sine funksjoner fullt ut. En fille eller en støvsuger er vår evige og trofaste hjelpere. Effektivt og ikke så dyrt!"

For mange kunder er den største skuffelsen at selve damprenseren ikke gjør noe. Alle, etter å ha sett nok reklame, regner med en øyeblikkelig rengjøring av overflaten, men i virkeligheten er dette ikke tilfelle. Denne enheten er først og fremst designet for å myke opp skitten, og deretter arbeidet ditt. Forresten, ikke så tungt.

En damprenser til hjemmet varierer mye i pris. Og tilstedeværelsen av noen funksjoner avhenger som regel av denne indikatoren. For eksempel som støvsuging eller suging. Hvis du bestemmer degspar penger og forlate disse alternativene, du må jobbe litt selv. Med andre ord, en damprenser myker opp smuss, men ikke alle enheter kan fjerne dem på egen hånd. Denne oppgaven vil falle på skuldrene dine.

Anbefalt: