Energibesparende doble vinduer er tilleggsvarme i hjemmet ditt

Energibesparende doble vinduer er tilleggsvarme i hjemmet ditt
Energibesparende doble vinduer er tilleggsvarme i hjemmet ditt

Video: Energibesparende doble vinduer er tilleggsvarme i hjemmet ditt

Video: Energibesparende doble vinduer er tilleggsvarme i hjemmet ditt
Video: Внутри одного из лучших архитектурных домов в Южной Калифорнии 2024, Mars
Anonim

Vinduer med doble glass har dukket opp på markedet vårt i lang tid. Kundene blir smartere for hvert år. Nå er ikke selv metall-plastvinduer med energisparende glass noe spesielt og brukes i økende grad i leilighetsglass.

energibesparende doble vinduer
energibesparende doble vinduer

I dag produseres energisparende doble vinduer på basis av lavutslippsglass. Det er to alternativer for teknologisk produksjon av glass. I det første tilfellet påføres belegget under glassfremstillingsprosessen ved svært høy temperatur. I denne varianten trenger beleggsmolekylene dypt inn i glasset og virker på nivå med krystallgitteret. Denne metoden gir et tøft, slitesterkt belegg k alt K-glass.

Men bruker nå oftere en annen type glass. Belegget som inneholder sølv foregår i et vakuumkammer. Kostnaden for slikt glass er lavere, men forholdene for lagring har blitt litt tøffere. Dette er I-glass, som også kalles "soft coating". Nå lages energisparende doble vinduer oftest med I-glass.

Når det er montert, har et enkeltkammer doble vinduer følgende struktur. Fra siden av gatenDet koster vanlig glass 4 mm. For doble vinduer bør glass med et merke på minst M1 brukes slik at tilstedeværelsen av inneslutninger er minimal. Om nødvendig kan tykkelsen på glasset økes til 5 eller 6 mm. Det avhenger av størrelsen på pakken og kravene til beskyttelse mot ekstern støy som energibesparende doble vinduer skal overholde.

energisparende doble vinduer
energisparende doble vinduer

Hvis du bruker doble glass, må det andre glasset være mykt belagt. I etiketter som er limt på et dobbeltvindu, er I-glass betegnet TopN. Ved innglassing med et to-kammer dobbeltglass vindu, installeres det første og andre glasset med vanlige, og belagt glass går inn. For at energisparende doble vinduer med mykt belegg skal vare lenger, pumpes det ikke luft inn i pakken, men argon. Dette gjøres vanligvis i spesielle celler.

energisparende doble vinduer anmeldelser
energisparende doble vinduer anmeldelser

Det er nok å montere et dobbeltvindu med to glass, hvorav det ene har energisparende belegg, slik at du umiddelbart kjenner forskjellen. Hvis du har slått på batterier og slike doble vinduer er installert, vil leiligheten bli varmere. På de stedene der det er sterk frost om vinteren, er det bedre å umiddelbart installere et doble vinduer, forsterke det med et energisparende belegg.

Så du har kommet til beslutningen om å installere energisparende doble vinduer. Anmeldelser uttrykt på ulike fora vil hjelpe deg å ta det riktige valget. Spesielt hvis dette er uttalelsene til folk som bor sammen med deg i samme by. Der kan du finne ønsker ikke bare vedrdoble vinduer, men også selskaper som tilbyr sine tjenester på dette området.

Men for at vinduene ikke skal skuffe deg i fremtiden, prøv å ta hensyn til ikke bare temperaturindikatorer. Energibesparende doble vinduer slipper tross alt ikke varme inn i gaten, men slipper samtidig solstrålene inn i leiligheten. Dette er veldig bra i vintersesongen, men om sommeren kan det være et minus. For å beskytte møblene dine mot falming og skape mer komfortable forhold for deg selv, bør du også vurdere dette problemet. I dette tilfellet er det nok å feste en solbeskyttende film på gateglasset.

Anbefalt: