Aluminiumsprofil for LED-stripe: varianter og bruksegenskaper

Aluminiumsprofil for LED-stripe: varianter og bruksegenskaper
Aluminiumsprofil for LED-stripe: varianter og bruksegenskaper

Video: Aluminiumsprofil for LED-stripe: varianter og bruksegenskaper

Video: Aluminiumsprofil for LED-stripe: varianter og bruksegenskaper
Video: KLUS LLC - The KOZEL extrusion allows you to create an integrated line of light 2024, April
Anonim

I dag er LED-belysning i ferd med å bli veldig populær. Faktum er at de presenterte elementene kan gi et sterkt lys, mens de ikke bruker mye energi. I tillegg passer slike produkter godt inn i ethvert interiør. For å gjøre slik belysning vakker, kreves det en aluminiumsprofil for LED-stripen.

aluminiumsprofil for led stripe
aluminiumsprofil for led stripe

Det presenterte produktet plasseres i en metallkasse og lukkes med et gjennomsiktig eller matt lokk. Det skal bemerkes at båndet er festet med et spesielt lim eller ved en overraskelse. Metallhuset har en betydelig fordel: evnen til å avkjøle diodene. I tillegg er et slikt produkt holdbart og krever ikke spesiell omsorg. Og det må også sies at profilen har et behagelig utseende og er i stand til å endre interiøret til det bedre. Med denne lampen kan du skape en spesiell atmosfære på soverommet ditt eller forbedre belysningen av arbeidsområdet ditt.

hjørneprofil for ledlist
hjørneprofil for ledlist

Aluminiumsprofil for LED-stripe kan ha forskjellige lengder, men stort sett er den 1-2 meter. Somdet presenterte elementet er veldig enkelt å kutte, du kan lage lampen i ønsket størrelse. Profilen er veldig enkel å installere. Det er nok å lime den eller skru den fast med skruer til basen.

Aluminiumsprofil for LED-stripe brukes veldig ofte på kjøkkenet for å lyse opp arbeidsområdet, på trinnene, samt på veggene. Du kan bruke den både i et privat hus eller leilighet og på offentlige steder. Avhengig av type profil vil du kunne justere retningen på lysstrålen. Det skal bemerkes at det presenterte metallelementet pålitelig kan beskyttes mot de negative effektene av fuktighet ved hjelp av et spesielt forseglingstape. Dette gjør det mulig å bruke lampen under vanskelige forhold og utendørs.

Aluminiumsprofil for LED-stripe kan være av flere typer: hjørne, innbygging og overhead. Den andre typen produkt er ønskelig å bruke til belysning av møbler. Du kan fikse det med dobbeltsidig tape eller lim. Det innebygde huset kan brukes sammen med et frostet deksel som skånsomt sprer lyset. Og dette designet kan også ha en annen farge, slik at du kan dekorere rommet.

kostnad for led stripe
kostnad for led stripe

Vinkelprofil for LED-stripe kan legges på steder hvor strålevinkelen skal være 45 grader. I tillegg kan denne typen elementer monteres hvor som helst. De har en utmerket form, som lar deg installere lampen der konvensjonelle lyspærer ikke er montert. Aluminiumsprofil kan festesselv i vindusåpninger for ekstra vindusbelysning eller skape en romantisk atmosfære i rommet.

Takket være denne profilen kan du ikke bare lyse opp hele huset, men også dekorere det. Dessuten er kostnaden for LED-stripe små. Så minsteprisen på en meter er 1,5 dollar. Så du kan feste den når som helst, hvor som helst.

Anbefalt: