Død for skadedyr! Folkemiddel mot mygg

Innholdsfortegnelse:

Død for skadedyr! Folkemiddel mot mygg
Død for skadedyr! Folkemiddel mot mygg

Video: Død for skadedyr! Folkemiddel mot mygg

Video: Død for skadedyr! Folkemiddel mot mygg
Video: Меня вычислили. Поход в дождь. Рыбалка у землянки. Батл. Фонарь KilNex. 2024, April
Anonim

Mus er insekter som slår rot i private hus og leiligheter. Og noen ganger er det så mange av dem at de begynner å plage. Da tenker eierne av hjemmet seriøst på hvordan de kan bli kvitt dem, og hvordan de finner et pålitelig middel mot mygg. Vanligvis setter disse insektene seg på kjøkkenet. De foretrekker dette rommet fremfor alle andre rom, for her har de noe å tjene på. Tross alt, på hvert kjøkken er det mange godbiter til dem.

Hvor kommer mygg fra

folkemedisin for mygg
folkemedisin for mygg

Og mange har et spørsmål om hvordan de til og med kommer dit, for ofte, ser det ut til, dukker det opp mygg fra ingensteds. Og de kommer inn i hjemmene våre i form av egg, sammen med grønnsaker og frukt. Hunnene til disse insektene legger eggene sine på naturens modningsgaver. Og når vi henter dem hjem, begynner de, når de er under gunstige forhold, å formere seg intensivt. Midges, selv om de ikke lever lenge, men de formerer seg veldig raskt. Noen dager er nok til at de fyller hele kjøkkenet. Samtidig kan mygg være smittebærere, og deres bitt hos noen mennesker kan forårsakeallergier.

Hvordan holde mygg ute av huset

Siden disse insektene ikke dukket opp i går og de vellykket irriterte våre forfedre, som ikke hadde moderne "kjemi", er det nå mer enn ett folkemedisin for mygg. For eksempel har planter som svart hylle og bregne alltid vært pålitelige allierte av mennesket i kampen mot disse insektene. For å bekjempe mygg legges hyllebærblader og kvister ganske enkelt ut i hele huset. Og bregnen brukes slik: grenene til denne planten er bundet i bunter og hengt ved åpne vinduer og dører, lagt ut på vinduskarmer. Etter det vil irriterende insekter ganske enkelt omgå huset. Til og med som folkemedisin for mygg, kan du også bruke noen urter - for eksempel geranium, reinfann og malurt. Ikke bare mygg, men også mygg og fluer tåler ikke lukten.

folkemedisin for mygg
folkemedisin for mygg

Oppskrifter på folkemedisin for mygg

I prinsippet er det i dag mange produkter i butikkene som du enkelt kan bli kvitt disse insektene med. Men disse kjemikaliene gir ikke helse til folk. De er spesielt kontraindisert for allergikere, astmatikere og barn også. Et folkemiddel for mygg vil være tryggere for mennesker. Her er en oppskrift på en av dem. Ta en spiseskje formalin, 3 ss melk og 5 ss søtt vann. Alt dette må blandes, helles i en tallerken og legge et stykke brød i midten. Myggene i rommet vil flokkes til lukten, men etter kontakt med denne væsken vil de dø i løpet av få minutter. I henhold til den andre oppskriften trenger du i et glassmelk, rør 1,5 ss sukker, vent til sukkeret er oppløst, og tilsett 3 ss sort pepper. Deretter, med den resulterende væsken, er det nødvendig å bløtlegge papiret og henge dette folkemiddelet for mygg ved åpne vinduer og dører, og andre steder der insekter samler seg.

Renhet i huset - en metode for å håndtere mygg

middel mot mygg
middel mot mygg

Disse insektene kan bekjempes med hell hvis du bare sulter dem. Dette er mest sannsynlig det mest pålitelige folkemiddelet for mygg. Hvis du gjemmer alle produktene på steder som er utilgjengelige for dem, vil insektene selv bli overført, siden mygg ikke lever lenge. For å gjøre dette, bind poser med tørket frukt, nøtter og frokostblandinger. Krukker med kompotter og syltetøy bør også holdes lukket. Det er lurt å oppbevare brød i brødboks og i poser, og grønnsaker og frukt i kjøleskapet. Søppelbøtta bør vaskes og tørkes oftere, og et kjemisk middel bør helles i avløpshullet i vasken, da vil myggene finne noe å tjene på der. Du bør ikke la smuler ligge på bordet, samt skittent oppvask i vasken. Perfekt renslighet på kjøkkenet i flere dager vil ødelegge myggene fullstendig.

Anbefalt: