Ideer til et lite bad: fliser, hyller, opplyst speil

Innholdsfortegnelse:

Ideer til et lite bad: fliser, hyller, opplyst speil
Ideer til et lite bad: fliser, hyller, opplyst speil

Video: Ideer til et lite bad: fliser, hyller, opplyst speil

Video: Ideer til et lite bad: fliser, hyller, opplyst speil
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, April
Anonim

Det lille badet kombinert med et toalett er en kjent realitet for de fleste byboere. Dessuten klarer de å skyve en ganske stor vaskemaskin inn i denne plassen. Som et resultat er det katastrof alt lite plass igjen, men dette er ikke så ille. Fra det valgte interiøret avhenger av hvordan rommet vil se ut. I dag skal vi ta en titt på små baderomsideer som du kan implementere i hjemmet ditt for å visuelt utvide og optimere plassen.

Farger

I dag er det et stort antall motetrender som tilbyr å gjøre badet lyst og ekstraordinært. Rosa og blå, grønne og svarte, røde og gule nyanser kombineres med hverandre, og resultatet er helt fantastiske resultater. Ved å analysere ideer til et lite bad kom vi til den konklusjonen at lyse, pastellfarger skjuler plass mye mindre og reflekterer lyset optim alt, noe som også visuelt utvider rommets grenser.

små bad ideer
små bad ideer

Vi sier imidlertid ikke at hele rommet, som i sovjettiden, skal være hvitt:vegger, tak, VVS. Mønsteret av svarte hjørner på et hvitt tak ser veldig bra ut. I tillegg kan du dekorere gulvet med svarte fliser eller linoleum.

kule nyanser

Hvis den hvite fargen allerede er helt utslitt og sjelen ber om noe nytt, så ikke nekt deg selv gleden. Kalde, lyse nyanser vil hjelpe visuelt å forstørre rommet og bringe noen farger inn i det. For eksempel vil en lys, salatnyanse av innredning se bra ut på en hvit bakgrunn. Eksperter anbefaler å ta grønne eller rosa nyanser, og ikke de mest mettede. Lyskontrast lar rommet glitre med nye farger, samt overraske med friskheten.

baderomsspeil med lys
baderomsspeil med lys

Møbler (skap) og rørleggerarbeid kan også være uensartede. Ikke mist motet hvis du ikke finner en ferdig løsning for interiøret ditt. Alt kan løses med en selvklebende film, som kan brukes til å dekke fasaden på et skap eller lage en dekorativ innsats på dusjkabinett, toalettskål eller vask. Det anbefales å lage et baderomsspeil med hylle på bestilling, og ikke lete etter en ferdig løsning i butikkene. I dette tilfellet vil den ha riktig størrelse, opplyst om nødvendig, og hyllen vil romme alt tilbehøret du måtte trenge til en dusj.

Åpen etasje

Mens vi så på ideer til et lite bad, kom vi over en interessant løsning. Grunnlaget her er et selvnivellerende gulv med et hvilket som helst bilde du liker. Det kan for eksempel være en sandstrand med skjell. Hele poenget er at gulvet skal være helt åpent.

lite bad interiør
lite bad interiør

For å implementere denne løsningen benyttes hengende toalett og vask, samt hyller i praktisk avstand fra gulvet. Når det gjelder dusjkabinett, bør den velges uten pall og med gjennomsiktige briller. Og selvfølgelig ingen vaskemaskin - ta den gjerne med på kjøkkenet! Ideer til et lite bad får deg virkelig til å tenke på hensiktsmessigheten av arrangementet. Du kan ordne det samme settet med nødvendige møbler og husholdningsapparater på en helt annen måte.

Mer glans

Dette er et viktig poeng, ettersom refleksjon av lys fører til en optisk økning i rommet. Derfor bør fliser til et lite bad være blanke. En så enkel løsning fører til at et lite rom beveger seg fra hverandre foran øynene våre. Anbefalingene kan imidlertid variere. Noen eksperter mener at det er best å velge en liten flis i lys nyanse eller med mosaikkmønster.

små baderomsfliser
små baderomsfliser

Andre sier at store fliser i hvit, myk rosa eller beige med glans vil se mye mer lønnsomt ut. En ekstra lyskilde er taket. Det ideelle alternativet er stretch, med spotlights. Hvis flisene på veggene er matte, kan du velge hvit glans.

Speil for sjelen og godheten

De trengs på badet, ikke bare for å beundre deg selv etter å ha dusjet. Selv den mest uerfarne designeren vil anbefale å installere et baderomsspeil med belysning. Samtidig er det ingen grunn til å gå til ytterligheter og tadem alle veggene. Den maksimale mengden speiloverflate er den tredje delen. Du kan ta et slikt innlegg hele veggen langs badet, bak servanten. Legg til dette store blanke fliser, samt hengende rørleggerarbeid. Alt dette skaper en følelse av å øke plass.

Hoved- og sekundærlyskilder

Ikke rart at vi kom inn på et slikt element som et bakgrunnsbelyst baderomsspeil. Selvfølgelig skal det være en lyskilde i rommet. Dette er vanligvis en taklampe eller spotlights. Designere mener imidlertid at dette ikke er nok. For å skape en ekstra effekt av volum, brukes sidebelysning. Det kan være en vanlig underside, plassert på toppen eller ved siden av speilet.

baderomsspeil med hylle
baderomsspeil med hylle

Utsikten i dette tilfellet vil bare være til nytte, så vel som interiøret i et lite bad. I tillegg gjør moderne teknologier det mulig å lage rammebelysning ved hjelp av LED. Det kan være gulaktig eller hvitt, så vel som flerfarget. Noen mennesker lager to lyskonturer rundt speilet, men dette er allerede en amatør.

Minimalisme kommer til unnsetning

Interiøret i et lite bad kan være veldig interessant hvis det legges ned nok innsats i å lage det. Du vil bli pålagt å spare plass, noe som betyr at funksjonalitet er viktigst. Sett til side dekorative elementer, fjern mange hyller og skuffer. Det er best hvis du forhåndsforbereder nisjer i veggen der du kan bygge alle skuffene og toaletttanken inn i. Da vil den flate overflaten på veggen skape en følelse av komfort og fraværrot.

Fjern hjørner

Et lite bad kan være veldig interessant, spesielt hvis du legger litt fantasi og krefter i innredningen. En av de mest effektive teknikkene er å jevne ut hjørnene ved å bevege seg fra taket til gulvet, og omvendt. Resultatet er en noe eggformet plass, veldig koselig.

lite bad
lite bad

I dette tilfellet kan du bruke en enkelt mosaikkfinish av tak, vegger og gulv. Vanligvis skjuler det plassen noe, men hvis du tar en blank mosaikk inn i arbeidet, forsvinner denne effekten. Med dette alternativet bør det være et stort speil på en av veggene (helst overfor inngangsdøren). Optimal belysning vil fullføre bildet og gjøre badet ditt veldig koselig.

I stedet for en konklusjon

Som du ser, er det mange muligheter for å gjøre badet moderne, vakkert og romslig nok. Derfor må du utarbeide og diskutere prosjektet med alle familiemedlemmer. Det beste er om designeren også er til stede på møtet, han vil hjelpe med detaljene. Det viktigste er å utvide plassen gjennom funksjonelle møbler, moderne rørleggerarbeid, samt spesielle teknikker med lys og farge. Selv den minste plass kan skape et mesterverk

Anbefalt: