LCD "Peremena" - anstendig bolig i et prestisjefylt distrikt i St. Petersburg

Innholdsfortegnelse:

LCD "Peremena" - anstendig bolig i et prestisjefylt distrikt i St. Petersburg
LCD "Peremena" - anstendig bolig i et prestisjefylt distrikt i St. Petersburg

Video: LCD "Peremena" - anstendig bolig i et prestisjefylt distrikt i St. Petersburg

Video: LCD
Video: Математика, Виленкин 5 класс Задача 1309 2024, April
Anonim

LC "Peremena" er et byggeprosjekt fra selskapet "Petropol". Boligkomplekset ligger i St. Petersburg på Kostyushko-gaten. Komfortable leiligheter med etterbehandling er realisert. De fleste av dem er allerede solgt. Hva tiltrekker kjøpere av boliger i et prestisjefylt område av byen? Du vil lære om dette fra denne artikkelen.

lcd bytte
lcd bytte

Arkitektur

Laget i stil med "Stalins Empire-stil" boligkomplekset "Change". Tilbakemeldinger fra aksjeeiere indikerer at det fullt ut oppfyller deres forventninger. Bolighuset består av fire seksjoner. Det er flere nivåer - 13, 16 og 18 etasjer. Fasaden til det nye bygget er visuelt delt inn i tre deler. De tre første etasjene er foret med kunststein og dekorert med pilastre. Mellomplanet er ferdig med lys beige porselenssteintøy. Øverst i bygget er en klassisk gesims med dekorative beslag. Balkonger i glassmalerier fullfører bildet. Ytterveggene til bygningene viste seg å være ikke bare vakre, men også holdbare. De ble bygget ved hjelp av murstein-monolittisk teknologi. Fasaden er isolert med moderne materialer.

Layouts og priser

LCD "Peremena" kombinerer 752 leiligheter med en rekke planløsninger. Studioer, ett-roms, to-roms og tre-roms leiligheter til salgs. Mindre boliger foretrekkes. Arealet til studioene overstiger ikke 28 kvadratmeter. Størrelsen på leiligheter med ett rom varierer mellom 32-43 m2. "Dvushki" er ganske romslige - fra 48-65 kvadratmeter. Treromsleiligheter er størst - fra 71-73 m2. Nesten alle boligkvarter er utstyrt med to bad. Det finnes ikke-standard rom. I alle layout alternativer, romslige (fra 12 m2) kjøkken.

Kostnadene for leiligheter i boligkomplekset "Change" varierer fra 2 413 000 til 6 632 000 rubler. Prisen avhenger av størrelsen på eiendommen og dens beliggenhet i komplekset. Kjøpet er mulig mot betaling av hele kostnaden, i boliglån og i avdrag.

lcd endre anmeldelser
lcd endre anmeldelser

Ferdiggjøring og interiør

Boligkompleks "Peremena" - et prosjekt der leiligheter med forfinish blir implementert. Kjøpere kan imidlertid bestille et komplett sett med etterbehandlingsarbeider. Inkluderer:

  • legging av laminatgulv;
  • veggpapir;
  • installasjon av sanitærutstyr;
  • montering av metalldør ved inngangen;
  • doble vinduer i vindusåpninger;
  • alt nødvendig ingeniørutstyr osv.

Første etasjene i boligkomplekset "Peremena" skal overlates til næringslokaler - butikker, kontorer, forbrukertjenester. I hver del av husetto høyhastighetsheiser er installert. De kan gå ned til parkeringsplassen, beregnet for 185 plasser. Beboere med begrenset bevegelsesevne vil ha mulighet til å bruke spesielle løfteinnretninger med plattform. Byggeområdet vil være ferdig anlagt. Det vil være soner for aktiv og passiv rekreasjon, små skulpturelle former, idrettsanlegg etc. Det planlegges storstilt landskapsforming av gårdsplassen.

Infrastruktur og transporttilgjengelighet

LCD "Peremena" vil bli utstyrt med en utviklet infrastruktur. Det er fire skoler, seks barnehager, et postkontor, klinikker, en medisinsk høyskole osv. Det er mange butikker i nærheten av boligkomplekset - Polushka supermarked, Real supermarked, Slavyansky Bazar kjøpesenter, Evrika shopping sentrum, hypermarkeder " Carousel og Lenta, etc. Oceanium sportsklubb opererer i nærheten. Det er mange bensinstasjoner rundt omkring - TNK, Lukoil, Statoil. Forretningssentre, serveringssteder, bank- og mobiltelefonfilialer, skjønnhetssalonger, dyre butikker – alle disse fordelene ved sivilisasjonen vil være tilgjengelig for beboerne i det nye boligbygget.

Med en meget god beliggenhet ligger boligkomplekset "Change". Tilbakemeldinger om transporttilgjengelighet er utmerket. Boligkomplekset ligger i umiddelbar nærhet til ringveien, WHSD, Pulkovskoye motorveien, Moskovsky og Leninsky avenyene. Pulkovo lufthavn ligger 5 kilometer fra det nye bygget. En 15-minutters spasertur er tilgjengelig i nedstigningen til t-banen ved t-banestasjonen "Moskovskaya". Plasseringen av objektet er egnet for både personlige og offentlige transporteiere.

boligkompleks endring
boligkompleks endring

Informasjon om utvikleren

Byggeselskapet "Petropol" har drevet i eiendomsmarkedet siden 2005. Hun er vellykket engasjert i utvikling, megling og rådgivning. Utbygger har flere gjennomførte prosjekter. For eksempel LCD "Endre". «Petropol» har allerede satt objektet i drift, men det er fortsatt noen få leiligheter til salgs. Tilbakemeldingene på utviklerens arbeid er positive. Han har etablert seg som en ansvarlig og pålitelig partner. Nye bygg bygges i tide og gleder kundene med kvalitetsboliger. Alle krav fra aksjeeiere er tatt i betraktning. Selskapets aktiviteter er absolutt transparente – omfattende informasjon om fremdriften av bygging og papirarbeid finner du på den offisielle nettsiden.

lcd bytte petropol
lcd bytte petropol

Dermed har boligkomplekset "Peremena" alt du trenger for et anstendig levebrød. Dette er et prosjekt som kombinerer god planlegging, utviklet infrastruktur og god transporttilgjengelighet. Ved å kjøpe leiligheter i dette boligkomplekset kan du være rolig for familiens komfort og sikkerhet.

Anbefalt: