Slik vasker du superlim for hånd: effektive metoder, nødvendige verktøy, anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Slik vasker du superlim for hånd: effektive metoder, nødvendige verktøy, anmeldelser
Slik vasker du superlim for hånd: effektive metoder, nødvendige verktøy, anmeldelser

Video: Slik vasker du superlim for hånd: effektive metoder, nødvendige verktøy, anmeldelser

Video: Slik vasker du superlim for hånd: effektive metoder, nødvendige verktøy, anmeldelser
Video: 5 Common Household Products | Can They Dissolve Super Glue? 2024, April
Anonim

I hverdagen må folk ofte fikse ødelagte ting. Til tider som disse kommer superlim til unnsetning. Den har et raskt grep og hjelper ting å få et nytt liv. Lim er en uunnværlig ting når du skal utføre reparasjoner. Den eneste ulempen med dette verktøyet er at det er vanskelig å vaske av hendene. Du trenger å jobbe med det bare med hansker. Mange forsømmer sikkerhetsreglene, og spør deretter hvordan man vasker superlim av hendene. Det er flere metoder for å rense huden og kvitte seg med limsammensetningen. Hver av dem bør vurderes i detalj.

Bør jeg oppsøke lege?

Før du vasker hendene fra Sekunda superlim, bør du se om det er en allergisk reaksjon på dette produktet. Hvis en person har hudutslett og det begynner å kløe, er det et presserende behov for å oppsøke lege.

Hvordan vaske av superlim hjemme
Hvordan vaske av superlim hjemme

Det hender at en person er allergisk, men det var ingen reaksjon på dette middelet. I dette tilfellet bør du drikke et antihistamin etter å ha konsultert en lege. I andre tilfeller kan du prøve å løse problemet selv.

Kan jeg bruke neglelakkfjerner?

Når folk spør hvordan de skal rense hendene for superlim, hører de ofte positive tilbakemeldinger om bruk av neglelakkfjerner. Du bør bruke produktet som inneholder aceton.

Hvordan vaske
Hvordan vaske

All informasjon om komponentene som utgjør væsken kan sees på etiketten. Aceton må være oppført som en del av denne væsken. Det myker opp superlimet og kan fjernes med en oransje pinne. Hvis aceton ikke er i væskesammensetningen, er det ikke egnet for å fjerne lim fra hendene. I dette tilfellet er det bedre å gå til en butikk eller apotek for en ny væske, som vil inneholde den ønskede komponenten.

Når du fjerner limet, følg instruksjonene nedenfor:

  1. Du trenger bomullsknopper eller plater.
  2. Du må påføre en liten mengde av produktet på pinnen og smøre på problemområdet i huden.
  3. Det anbefales ikke å fjerne limet med denne metoden i området rundt øynene, hvis en del av sammensetningen ved et uhell kom dit.
  4. Når limet har myknet litt, kan det fjernes fra det berørte området. Det hender at han ikke går fra huden. I dette tilfellet kan du bruke en manikyrfil. I prosessen med arbeidet er det viktig å ikke skade huden. Hvis iprosessen med fjerning forårsaker smerte, så må den stoppes.

Hvis du ikke har neglelakkfjerner for hånden, kan du bruke aceton. White spirit vil også fungere.

Hvordan fjerner du sminke fra fingrene på riktig måte?

Før du vasker superlimet av hendene, må du påføre en liten mengde neglelakkfjerner på hudområdet. For dette er det bedre å bruke en bomullspinne. Hvis det ikke er for hånden, vil et papirhåndkle duge.

I løpet av arbeidet må du huske at aceton, hvis det kommer på overflaten av bordet og stolen, kan ødelegge møblene. Vær nøye med å sikre at arbeidsplassen er dekket med en spesiell duk.

Hvordan vaske hendene hjemme
Hvordan vaske hendene hjemme

Mange fjerner limet rett over vasken. Etter påføring av produktet, vent noen minutter. Etter det vil limet begynne å løsne fra huden (skrelle). Det berørte området bør behandles med en brennkrem. Velegnet "Panthenol". Det er viktig å vite om en person er allergisk mot noen stoffer. Hvis det gjenværende limet ikke fjernes, kan du bruke en spesiell neglefil og kutte av det øverste limlaget.

Hvordan bruker jeg husholdningskjemikalier?

Hvordan vasker jeg hendene fra superlim hjemme? Først, våt hendene i varmt vann. Du kan behandle håndflatene dine med såpevann.

Varmt vann vil hjelpe mot limrester. Du kan helle varmt vann fra kranen i vasken, tilsette såpe og legge hendene ned. Ti minutter etter fukting vil limet begynne å bevege seg bort fra huden på hendene. Vanligvis fjernes laget veldigenkelt.

Hvordan renser du superlim fra fingrene? Som anmeldelser av våre landsmenn viser, er det bedre å bruke en såpeløsning. Det er viktig å presisere at flere økter med håndblødning kan være nødvendig.

Kan vaselin brukes?

Etter reparasjonsarbeid er det mange som ikke vet hvordan de skal vaske Moment-superlim fra hendene. Folk snakker godt om vaselin. Det må gnis inn i huden på hendene. Det hjelper ikke bare å bli kvitt spor av lim, men beskytter også huden mot skade. Dette verktøyet kan kjøpes hos enhver apotekkjede.

Hvordan vaske hendene for superlim
Hvordan vaske hendene for superlim

Hvordan vasker du hendene etter superlim? Hver jente har leppepomade i sminkevesken. Mange av dem inneholder vaselin. Du kan bruke glitter for å fjerne merker. Før du vasker superlimet fra hendene, må du gni vaselinet inn i huden en stund. Det tar vanligvis omtrent 10 minutter.

Hjelper vegetabilsk olje?

Jo tidligere du vasker hendene etter superlim, jo mindre risiko for skade på huden. De færreste vet at vegetabilsk olje er godt egnet til disse formålene. Du må ta et papirhåndkle og dyppe det i olje. Etter det må du forsiktig tørke overflaten av huden med en klut. Superlim begynner å falle av hendene på bare noen få minutter. Det er tider når vegetabilsk olje går tom hjemme. I dette tilfellet kan du bruke enten babyolje eller mandelolje.

Kan jeg bruke babykrem når jeg rengjør huden?

Denne kremen er flott for å fjerne lim fra overflaten på hendene. Merket er irrelevant. Det må gnis til limet begynner å bevege seg bort. Håndkrem har en gunstig effekt på menneskelig hud. Sammensetningen nærer og fukter den. Denne metoden passer for personer som har tørr hud.

S altmetode

Mange bruker folkemetoder for å fjerne lim fra hendene, disse inkluderer å gni med bords alt. Denne metoden er egnet for personer med sensitiv hud. Det er nødvendig å vaske hendene med varmt vann, og påfør s alt på stedene der limet forblir. Sistnevnte må gnis inn i flekken. Prosedyren vil ta flere minutter.

Vask hendene med superlim hjemme
Vask hendene med superlim hjemme

Etterpå, vask hendene med rennende vann med såpe. Hvis ikke alt limet fjernes første gang, må prosedyren gjentas. Noen bruker enten en skrubb eller et spesielt Dimexide-produkt i stedet for s alt. Du kan kjøpe det på ethvert apotek.

Spesielle limfjernere

Mange kommer til byggevarebutikker og spør hvordan man vasker superlim av hendene. Konsulenter anbefaler ofte å kjøpe spesielle produkter som løser opp den tørkede sammensetningen. Vasker som «Anticley Super Moment» og «Second» har vist seg godt. Den første løsningen er produsert i Tyskland, den er av god kvalitet. Sammensetningen av produktet forårsaker ikke allergier. Den andre versjonen av limfjerneren er tilgjengelig i Sveits. Den er ikke dårligere i kvalitet enn den tyske konkurrenten.

Fra superlim hjemme
Fra superlim hjemme

Det finnes billigere analoger, for eksempel,"Makt". Løsningen er laget i Kina. Prisen for en pakke varierer fra 50 til 70 rubler. Med dette verktøyet kan du rense ikke bare hender, men også klær fra lim. Den er egnet for å fjerne limrester fra ulike gjenstander og møbler.

Hvordan bruker jeg anti-lim?

Bør vaske superlim for hånd som vist i bruksanvisningen. Påfør en liten mengde på flekken. Du må la løsningen stå i en time, og skyll deretter med varmt såpevann.

Hvordan vaske hendene fra superlim hjemme
Hvordan vaske hendene fra superlim hjemme

Sammensetningen av produktet inkluderer kjemiske elementer som korroderer limet. Det vil ta kortere tid å rengjøre hendene, ellers er det fare for å bli brent. Det er nødvendig å overvåke endringer i strukturen til limet. Så snart den blir mykere, må du fjerne restene fra huden med en svamp. Dette vil kreve en svamp og såpevann. Jo raskere en person begynner å skrubbe det herdede limet fra overflaten av huden, jo mindre sannsynlig er det at sammensetningen trenger dypt inn i huden.

Konklusjon

Så artikkelen så på hvordan du kan bli kvitt tørket lim på hendene. Som du kan se, er det nå mange metoder: fra bruk av spesialverktøy til folk. Som praksis viser, vil det beste alternativet være å bruke neglelakkfjerner. Hun er mindre aggressiv og likevel effektiv.

Anbefalt: