Velge det "riktige" landet toalett

Velge det "riktige" landet toalett
Velge det "riktige" landet toalett

Video: Velge det "riktige" landet toalett

Video: Velge det
Video: Gimbalguide - Hvilken gimbal er den riktige for deg? 2024, Mars
Anonim

Hva finner vi vanligvis når vi skal se inn på et landtoalett i tre? Det stemmer, en kloakk og et hull i gulvet. Samtidig er det mange eiere som ikke engang forestiller seg hvordan det kunne vært annerledes. Det er ingen kloakk, så du må redusere fasiliteter til et minimum. Du må imidlertid innrømme at barn eller eldre ville vært mye mer komfortable hvis de hadde mulighet til å sitte på toalettet. For et landtoalett er det fullt mulig å montere dets likhet.

landtoalett
landtoalett

Mange gjør det. "Handy" eiere tar ned et spesielt sete i form av en høy stol eller et høyt trinn. Løsningen er enkel og svært økonomisk. Virkelig, vel, hva koster det: et par brett og spiker med en hammer.

Hvis du har ideen om en mer komplett erstatning, vil du at landtoalettet skal se ut som sitt urbane motstykke så mye som mulig, så se etter tilpassede fajanseprodukter på salg. Disse strukturene er motstandsdyktige mot ekstreme temperaturer. De skiller seg fra standardmodeller ved fravær av en bolle; i stedet er det et utvidet rør som fører direkte til kloakkbrønnen. Ja, og det er ingen avløpstank heller. Dette produktet er installert påbolter.

toalett for landtoalett
toalett for landtoalett

Landstoalettet er selvfølgelig mer hygienisk enn det vanlige hull som er skåret med stikksag. Den er lett å holde ren. Den indre overflaten behandles enkelt med rengjøringsmidler. Noen sørger til og med for kloakkdrenering, og bruker til dette formål en slange koblet til en kran, gjennom hvilken vann tilføres tanken.

Vil du ha et enda bedre system? Slik at det ikke er lukt, ingen problemer med tilførsel og fjerning av vann? Da trenger du et moderne frittstående landtoalett. Prisen på et slikt tørt skap er veldig høy, men du er lettet over behovet for å grave et hull for kloakk. Systemet er nesten luktfritt og helt trygt.

landtoalettpris
landtoalettpris

Enheten fungerer som et reservoar der menneskelig avfall omdannes til gjødsel under påvirkning av oksidasjon. Ja, du kan deretter spre dem over sengene for å mate grøntområdene dine. Riktignok skal det bemerkes at kompost bare er i stand til å produsere et torvtørrskap. Chemical er ikke laget for slike bragder.

Utover ligner den landlige toalettskålen i en autonom syklus en tradisjonell fajanse-"venn". Bare her er det ikke nødvendig med oppsummering av kommunikasjon for arbeidet. Avfall samles inne i strukturen i en spesiell beholder. Og da inngår enten naturlige eller kjemiske ingredienser i arbeidet. Helst de modellene der det brukes en torvblanding.

Full rengjøring av tanken gjøres ganske sjelden - en gang annenhver til tredje måned. Med høyreoperasjon, er du ikke truet av en invasjon av fluer tiltrukket av lukten, siden sistnevnte rett og slett er fraværende. Og hvis du ikke er for lat og sørger for organisering av en effektiv eksos, så vil du generelt glemme hvorfor et så søtt trehus ble tatt ut nesten på baksiden av siden.

Tro meg, et landtoalett er ikke et innfall. Pengene du bruker på anskaffelse og vedlikehold, vil betale seg med din egen komfort og helse.

Anbefalt: