Hvordan foredle en sommerhytte med egne hender: råd fra ekte eiere

Hvordan foredle en sommerhytte med egne hender: råd fra ekte eiere
Hvordan foredle en sommerhytte med egne hender: råd fra ekte eiere

Video: Hvordan foredle en sommerhytte med egne hender: råd fra ekte eiere

Video: Hvordan foredle en sommerhytte med egne hender: råd fra ekte eiere
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

For å vite hvordan du foredler en sommerhytte med egne hender, må du lage en liste der du angir hva du vil se på dine 6 dekar. Det ser ut som en skoleoppgave, kun merket. Noen fra familien vil gjerne sette opp rosehage og blomsterbed, noen har alpinsklie i planene, barn har lenge drømt om å ha en levende gran i hagen, og svigermor drømmer om en ovn under himmelen som stien fører til.

hvordan foredle en sommerhytte med egne hender
hvordan foredle en sommerhytte med egne hender

Et hundehus for ditt kjære kjæledyr kan også bli en dekorasjon hvis det bygges på en moderne måte og males deretter. Et stort bord og benker er den perfekte løsningen for en familie som bestemmer seg for å spise utendørs, i skyggen av et grenet tre.

hvordan arrangere en sommerhytte med egne hender
hvordan arrangere en sommerhytte med egne hender

Hvis du lenge har lurt påspørsmålet om hvordan å foredle en sommerhytte med egne hender, så burde det ikke være noen problemer, hvis det var byggematerialer for hånden, lyst og hjelpere.

Noen sommerboere gjør terrassen til sitt eget hus til en baldakin, på rammen som et lerret er strukket opp. Denne multifunksjonelle designen lar deg ikke bare regulere mengden sollys (fjerne og lukke baldakinen), men også gjøre den om til en sommerhage, hvor blomsterpotter tas ut, en minifontene med en vakker figur er montert og solsenger. plassert.

De som allerede bruker kalesjen spør ikke slektninger og venner: "Hvordan foredle en sommerhytte med egne hender?" De har lenge laget rektangulære "lommer" av kunststein eller plastpaller og plantet busker av de vakreste roser, peoner og georginer i dem. På motsatt side av strukturen vokser tulipaner, krokus, stemorsblomster, hyasinter under frukttrær. En gressklippet sti fører til dem, som er dekorert med dråper av kald dugg om morgenen.

gjør-det-selv dekorasjon av et sommerhyttebilde
gjør-det-selv dekorasjon av et sommerhyttebilde

Hvis mannen din har gullhender og har dyktighet til å jobbe med tre, så tilby ham å lage den kongelige porten. Selvfølgelig vil mannskapet med hester ikke gå inn i dem, men det er ved portene og gjerdet at de alltid dømmer trivselen til eierne av dachaen. Så snart trekonstruksjonen er klar, legg ut området bak den med fliser, plant dekorative busker og blomster. Tro at du i løpet av de neste to eller tre årene vil fortelle arbeidskollegene dine hvordan du kan foredle en sommerhytte med egne hender, og ikke løpe rundt og lete etter passende.materialer.

bakgård dekorasjon
bakgård dekorasjon

En god vertinne har alltid mye å gjøre, men hun glemmer ikke å invitere naboene på pai. Mens det avkjøles, har kvinnene samtaler om ulike temaer, for eksempel hvordan dekorere en sommerhytte med egne hender og hvordan mate jordbær?

hage dekorasjon med blomster
hage dekorasjon med blomster

Hvis det er menn i nærheten, vil en av dem definitivt dele sin erfaring med å bygge lysthus. Treversjonen regnes som en klassiker, men de siste 5 årene har endret ideen til samtidige om hvordan et lysthus skal se ut. Nå foretrekker de å bygge det ikke for 7-10 år, men for en lengre periode. Stein, skumblokker, gassblokker og til og med kalksandstein brukes

Hvis du ikke vet hvordan du skal dekorere en sommerhytte med egne hender, bør bilder i en rekke trykte medier hjelpe deg. Det er ikke nødvendig å gjøre hele prosessen om til en storslått byggeplass, det er nok å ta en stor paraply ut i det åpne området og sette flere sammenleggbare stoler og et bord under den, en slik miniarbor bygges for kort tid og demonteres så snart den slutter å oppfylle sin funksjon.

Anbefalt: