Husholdningsdieselvarmere: oversikt, spesifikasjoner og anmeldelser. Diesel infrarøde varmeovner: typer, beskrivelse og egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Husholdningsdieselvarmere: oversikt, spesifikasjoner og anmeldelser. Diesel infrarøde varmeovner: typer, beskrivelse og egenskaper
Husholdningsdieselvarmere: oversikt, spesifikasjoner og anmeldelser. Diesel infrarøde varmeovner: typer, beskrivelse og egenskaper

Video: Husholdningsdieselvarmere: oversikt, spesifikasjoner og anmeldelser. Diesel infrarøde varmeovner: typer, beskrivelse og egenskaper

Video: Husholdningsdieselvarmere: oversikt, spesifikasjoner og anmeldelser. Diesel infrarøde varmeovner: typer, beskrivelse og egenskaper
Video: DIESEL HEATER runs on GASOLINE / PETROL! AMERICAN CHINESE Heater Review | Tear Down & Comparison 2024, April
Anonim

Med begynnelsen av kaldt vær lurer eiere av leiligheter og private hus på hvordan de skal varme opp hjemmene sine. Det moderne markedet presenterer et stort utvalg av varmeovner som fungerer i henhold til deres operasjonsprinsipp og varierer i pris. Dieselenheter, som blir mer og mer populære i dag, bør skilles ut i en egen kategori.

Anmeldelser av dieselvarmere til husholdningsbruk

dieselvarmere
dieselvarmere

Forbrukerne sier de velger dieselvarmere fordi de har en høy virkningsgrad som når 90 %. Blant annet er slike enheter økonomiske, fordi de bruker drivstoff i en liten mengde. De gir høy kvalitet og hastighet på romoppvarming, og støynivået under driften er ganske lavt.

For raskt å flytte rundt i rommet er mange modeller utstyrt med hjul, og installerer ettEnheten kan brukes både i taket og på gulvet, så vel som på veggene. Forbrukerne understreker at dieselvarmere er helt trygge i dag, fordi de er utstyrt med et automatisk system som styrer forbrenningen. Utstyret er utstyrt med drivstofftank, så uten å fylle drivstoff kan enhetene fungere ganske lenge.

Hovedart

infrarøde dieselvarmere
infrarøde dieselvarmere

Dieselvarmere kan klassifiseres i henhold til oppvarmingsprinsippet: de kan være direkte eller indirekte. Disse to typene er forskjellige ved at direkte oppvarming ikke innebærer tilstedeværelsen av et filter og luftkanaler for forbrenningsprodukter. Under driften av en slik enhet kommer forbrenningsprodukter inn i rommet. Derfor brukes enheter med direkte oppvarming til ikke-boliglokaler eller til reparasjonsarbeid i den kalde årstiden. Disse enhetene har et innebygd automatisk system som styrer forbrenningen, og tilstedeværelsen av en drivstofftank lar deg fylle drivstoff 15 timer etter den forrige.

Dieselvarmere av indirekte oppvarming avgir ikke forbrenningsprodukter til det ytre miljø, de renser først luften ved hjelp av skorstein og filtreringssystemer. Slike enheter brukes vanligvis til boliglokaler, fordi de har et system som styrer brenneren, flammen og beskytter enheten mot overoppheting. Som et eksempel på utstyr med indirekte oppvarming kan du vurdere 25 AP ZF-80ID-modellen fra FUBAG PASSAT, som vil bli diskutert nedenfor.

Spesifikasjoner for modell 25 AP ZF-80ID fraFUBAG PASSAT

husholdningsdieselvarmere
husholdningsdieselvarmere

Hvis du er interessert i dieselvarmere, så foretrekker du kanskje modellen nevnt ovenfor, som koster 40 700 rubler. Dette utstyret drives av et 220 V-nettverk, tankvolumet er 50 liter. Om en time vil enheten forbruke 2,59 liter drivstoff. Strømforbruket til viften er 177W, mens dimensjonene til enheten er begrenset til følgende parametere: 1080 x 430 x 550 mm.

funksjonsoversikt

dieselvarmer
dieselvarmer

Husholdningsdieselvarmere presenteres i dag i et bredt utvalg, som en av dem kan du vurdere modellen 25 AP ZF-80ID, som har innebygget termostat. Det er bemerkelsesverdig at denne enheten fjerner forbrenningsproduktene i renset form, så ren varm luft kommer inn i rommet og passerer gjennom skorsteinen på forhånd. Det er veldig praktisk å transportere dette utstyret, for dette har produsenten levert hjul. Med dem kan varmeutstyr roteres for retningsbestemt oppvarming.

Anmeldelser om modellen

garasje dieselvarmere
garasje dieselvarmere

Hvis du velger dieselvarmere til garasjen din, kan du vurdere modellen beskrevet ovenfor som et eksempel. Den kan brukes på steder der folk er konstant tilstede. Enheten er preget av høy ytelse, samt lavt drivstofforbruk. I følge kjøpere har enheten et innebygd system som styrer flammen. Det er mulig å skaffe arbeidi automatisk modus, noe som er veldig praktisk når det ikke er mulig å overvåke utstyret konstant.

Anmeldelse, anmeldelser og egenskaper for dieselvarmeutstyr 239F 633703210 fra Patriot

Hvis du er ute etter dieselovner til husholdningsbruk, kan du ta hensyn til denne modellen, som brukes til oppvarming av hangarer, lager, drivhus og boliger. Enheten har en indirekte oppvarmingsmetode, som er ypperlig for rom der folk vil være konstant tilstede. Fjerning av forbrenningsprodukter i dette tilfellet utføres gjennom skorsteinen. Forbrukeren vil kunne regulere utluftstemperaturen, utstyret for dette har en indikasjon.

Enheten veier 39 kg, og varmeeffekten er 23 kW. Som drivstoff kan du bruke ikke bare diesel, men også parafin. Dimensjonene til denne enheten er 1030 x 590 x 670 mm. Forbrukere anser det som en fordel at varmeapparatet har en beskyttelsesgrad IPX4. Tilstedeværelsen av et system med maksimal drivstoffforbrenning øker effektiviteten og reduserer utslippet av eksosgasser. Termostaten med en indikator lar deg opprettholde den innstilte temperaturen, men det digitale displayet hjelper deg med å diagnostisere arbeidet. Forbrukere legger merke til at denne enheten har et innebygd overopphetingsbeskyttelsessystem, som gjør den trygg å bruke.

varianter av infrarøde dieselvarmere

Diesel infrarøde varmeovner kan klassifiseres i henhold til temperaturen på varmeelementet. Noen varmeovner er "mørke" eller "svarte", mens andre er det"hvit". Sistnevnte variant har en relativt høy temperatur på varmeelementet, og derfor er gløden merkbar selv i mørket. Men strålingen fra mørke varmeovner oppfattes ikke av menneskelige øyne. Forskjellen ligger i strålingsområdet: jo sterkere elementet lyser, jo kortere er bølgene.

Beskrivelse og egenskaper for diesel infrarød varmeovn merke OPTIMA» DSPI-120

Hvis du er interessert i infrarøde dieselvarmere, bør du være oppmerksom på denne modellen, som vil koste 58 700 rubler. Vekten er 42 kg, designet har en sensor for gjenværende drivstoff og et dobbelt overopphetingsbeskyttelsessystem. Det er veldig praktisk at enheten er utstyrt med en indikasjon på omgivelseslufttemperaturen. Drivstofftanken kan inneholde 30L og oppvarmingsområdet er 120m2. Det er en fjernkontroll for enklere kontroll.

Anbefalt: