Bug rettsmidler: flytende, fast, gassformig

Innholdsfortegnelse:

Bug rettsmidler: flytende, fast, gassformig
Bug rettsmidler: flytende, fast, gassformig

Video: Bug rettsmidler: flytende, fast, gassformig

Video: Bug rettsmidler: flytende, fast, gassformig
Video: SCP-261 Пан-мерное Торговый и эксперимент Войти 261 объявление Де + полный + 2024, Kan
Anonim

"Husfeilangrep!" Slik kan man karakterisere situasjonen som utvikler seg i moderne byer. Disse tilsynelatende evig glemte blodsugerne dukker opp selv i de leilighetene der renslighet og orden hersker. Hvor kommer de fra? Merkelig nok, høres det ut, men insekter som veggedyr kan komme til en leilighet på møbler kjøpt selv i en veldig dyr butikk; på puter, tepper kjøpt på markedene. Derfor, når du skal kjøpe sengetøy, polstrede møbler, skap og andre gjenstander, inspiser dem nøye: spor av blodsugende liv er tydelig synlige. I tillegg er det ikke dårlig for forebygging, å bringe nye ting til huset, behandle dem. Veggedyrmidler kan være forskjellige. Det er bedre å velge de som ikke skremmer bort disse skadelige insektene, men dreper dem.

veggedyrsmidler
veggedyrsmidler

Feilkjemikalier

  1. Aerosoler. De egner seg best til behandling av polstrede møbler, som verken kan pulveriseres eller smøres med væske. Ulempen med aerosoler er deres begrensede effekt.(insekter dør bare med et direkte treff, resten går bare). Når det gjelder den tradisjonelt iboende ubehagelige lukten, er det i dag en rekke aerosolgifter som ikke har det i det hele tatt. For polstrede møbler er veggedyrmidler som Dichlorvos, Raid, Raptor, Karbozol, Kombat, Perfos og andre egnet
  2. veggedyr
    veggedyr
  3. Powders. De er gode fordi de dreper ikke bare de insektene som direkte smakte giften, men også de som de kom i kontakt med etterpå. Pulver kan helles i sprekker, strø på sofaer, etc. Veggedyrpulver kan imidlertid forårsake forgiftning mye raskere enn aerosoler: sistnevnte forsvinner raskt, og pulverene beholder sine egenskaper lenger. Dette må huskes når du bruker midler som "Støv", "Chlorophos", "Neopin" osv.
  4. Væsker. De har vanligvis ikke en sterk lukt eller lukter attraktivt for veggedyr. Til tross for at produsenter plasserer dem som lite farlige for mennesker, må du jobbe med dem, som med andre medisiner, med hansker, briller og åndedrettsvern, og helst i en gassmaske. Væsker fungerer annerledes. Så "Foresight" frastøter insekter, "Tetrix" ødelegger dem. Eksperter mener at de mest effektive midlene for veggedyr er de som kun er beregnet på fagfolk og ikke selges til vanlige kjøpere: de behandles av ansatte ved sanitære og epidemiologiske stasjoner. Dødelig for veggedyr og veldig effektive er "Minap" (aka "Permethrin"), "Phoxide".
  5. veggedyr
    veggedyr

    Det er imidlertid disse stoffene som oftest forårsaker alvorlig forgiftning av personer som prøver å forgifte veggedyr på egenhånd.

Folkemidler mot veggedyr

Du kan samle disse insektene for hånd, vanne habitatene deres med kokende vann eller smøre med eddikessens. Men disse tiltakene vil aldri ødelegge blodsugerne som angrep hjemmet ditt. Alt vil ende slik historien om den fromme eremitten endte, som Ilf og Petrov fort alte om. Så ikke kast bort tiden din. Når veggedyr dukker opp, er det bedre å kontakte SES umiddelbart.

Anbefalt: