Loddebolt for polypropylen: hvordan velge

Loddebolt for polypropylen: hvordan velge
Loddebolt for polypropylen: hvordan velge

Video: Loddebolt for polypropylen: hvordan velge

Video: Loddebolt for polypropylen: hvordan velge
Video: как выбрать паяльник для пайки полипропиленовых труб 2024, April
Anonim

Polypropylenrør har blitt stadig mer brukt i hus og leiligheter for å erstatte utrangerte vannrør av metall. Tilkoblingen deres utføres ved hjelp av en spesiell enhet. Loddebolten for polypropylen er selve enheten som erstattet sveisemaskinene. Problemet med å velge denne enheten kan møtes av enhver person som bestemmer seg for å foreta en slik erstatning av rør i hjemmet sitt på egen hånd. Det er noen punkter du bør være oppmerksom på hvis du ønsker å kjøpe en loddebolt for polypropylen. Det er verdt å sortere ut alle disse nyansene.

Loddebolt for polypropylen
Loddebolt for polypropylen

En av de viktigste egenskapene til alle elektroverktøy er kraft. Og i dette tilfellet er det også relevant. Fra denne parameteren vil avhenge av hvilken diameter rør du kan koble til. Hvor lang tid det tar å varme opp avhenger av kraften.henholdsvis loddebolt og hastigheten på arbeidet ditt, spesielt hvis du gjør dette profesjonelt. Forbrukere er for det meste av den oppfatning at en loddebolt for polypropylen bør ha en effekt på 1,5-2 kilowatt. En slik enhet er i stand til å sveise rør med en diameter på opptil 100 millimeter. Hvis enheten skal brukes til husholdningsbehov, er det ingen vits i slik kraft. Når du velger, må du følge en enkel regel: minimumseffekten må være 10 ganger større enn den maksimale diameteren til rørene som skal sveises. Hvis du for eksempel trenger å koble til rør med en diameter på 50 millimeter, må enheten ha en effekt på minst 500 watt.

Loddebolt for polypropylenrør
Loddebolt for polypropylenrør

En loddebolt for polypropylenrør bør inneholde flere dyser i settet, som kan utvide funksjonaliteten betydelig. For fagfolk vil et stort pluss være muligheten til å installere flere dyser med forskjellige diametre samtidig på enheten, noe som øker arbeidet med den betydelig. Dyser for oppvarming av plastrør kan bruke forskjellige belegg. De mest funksjonelle er teflonbelagte dyser, samt de som er belagt med metallisert teflon. Deres styrke er høyest, og oppvarming regnes som den mest jevne.

Hvordan velge et loddejern for polypropylen
Hvordan velge et loddejern for polypropylen

Hvis vi snakker om hvordan du velger en loddebolt for polypropylen, så er det verdt å merke seg at den minst betydningsfulle parameteren er hvor den er laget. Nå som all produksjonflyttet til Asia, er det vanskelig å bedømme kvaliteten på et produkt laget i Kina. For øyeblikket produseres nesten alt elektroverktøy der. Imidlertid angir produsenter vanligvis forskjellige produksjonsland, i forbindelse med hvilke forbrukere mener at europeiske loddebolter er best i kvalitet, tyrkiske kan settes etter dem, og kinesiske er plassert på siste plass. Kinesiske varer er veldig attraktive på grunn av prisen, selv om de er mye dårligere i kvalitet enn enheter fra andre produsenter. Men med den angitte garantiperioden betaler de for seg selv i sin helhet.

Anbefalt: