Hva skal være gangen i en smal korridor?

Hva skal være gangen i en smal korridor?
Hva skal være gangen i en smal korridor?

Video: Hva skal være gangen i en smal korridor?

Video: Hva skal være gangen i en smal korridor?
Video: Volbeat - For Evigt ft. Johan Olsen (Lyric Video) 2024, April
Anonim

Førsteinntrykket av leiligheten skapes ved synet av gangen. Det er godt når det er romslig og lyst, innredet med vakre møbler, godt opplyst med originale lamper. Og hvis gangen din er en lang og smal, mørk korridor? Kan det gjøres moderne og attraktivt? Vi vil svare utvetydig - ja, det kan du.

gang inn i en smal korridor
gang inn i en smal korridor

Hvis gangen er en smal og lang korridor, så klarer du deg ikke uten små designtriks som skaper visuelle illusjoner for å utvide plassen.

Selvfølgelig er det umulig ved et trylleslag å gjøre en smal korridor om til et romslig og lyst rom. Men ved å fordele den tilgjengelige plassen riktig og velge de nødvendige møblene, kan du gjøre det mest ukomfortable rommet ganske komfortabelt.

Kjøpes en gang i en trang korridor, skal den være helt fri for unødvendige møbler. Jo smalere og mindre det er, jo mer rasjonelt er det nødvendig å bruke plassen langs veggen. Det er en misforståelse dethengende møbler kan frigjøre plass betydelig. Men ikke glem at den fraflyttede plassen under slike møbler er ganske vanskelig å bruke. Oftest lages inngangspartiet, planlagt i en smal korridor, på bestilling. Og dette er ganske berettiget. Tross alt gjør de nøyaktige dimensjonene tatt i et bestemt rom det mulig å rasjonelt bruke hver centimeter av brukbart område.

gangene for et sm alt korridorbilde
gangene for et sm alt korridorbilde

Hvilket møbel vil få en slik gang til å leke? I en smal korridor, og dette er meningen til mer enn en designer, er et skap, supplert med speildører, best egnet. Ved hjelp av det blir slike ikke-standardiserte og ubehagelige rom forvandlet på en fantastisk måte. Det utnytter en liten plass mest mulig. Det skal bemerkes at inngangspartiet, ordnet i en lang, smal korridor, bør være smalere enn standardprøver. Det er viktig å velge riktig fyll for slike møbler. Takket være dette vil du kunne plassere mange nødvendige ting i den. Hvis det ikke er mulig å installere en garderobe, kan det hende du liker mini-ganger for en smal korridor, bilder som du kan se i katalogene til alle møbelprodusenter.

Nylig, når de dekorerte interiøret i gangen, har våre landsmenn i økende grad begynt å bruke modulære møbler. Dette skyldes en rekke årsaker. Du kan spare penger ved å kjøpe bare modulene du trenger, i stedet for hele monteringen. I tillegg er ledig plass fullt brukt, inkludert hjørner og nisjer, det er alltid mulig å omorganisere moduler i en annenkombinasjon, kan du kjøpe den nødvendige modulen, som tidligere ikke virket så nødvendig for deg.

gang inn i en lang, smal korridor
gang inn i en lang, smal korridor

Hvis du vil at entreen skal passe perfekt inn i en smal korridor, vær oppmerksom på modulære møbler fra innenlandske produsenter. I dag presenteres den i ulike kjøpesentre i et enormt utvalg. Tro meg, det er utrolig praktisk, spesielt med en ikke-standard layout. Du får muligheten til å sette sammen de nødvendige elementene selv og lage en praktisk og komfortabel gang bare for deg. Tross alt er dette ansiktet til leiligheten din, det første rommet som alle gjestene som kommer for å se deg, så det skal se anstendig ut.

Anbefalt: