Vi kjøper en kommode hvit

Innholdsfortegnelse:

Vi kjøper en kommode hvit
Vi kjøper en kommode hvit

Video: Vi kjøper en kommode hvit

Video: Vi kjøper en kommode hvit
Video: Chest of 3 Drawers Storage Dresser White Sideboard Review | FUFU&GAGA 2024, Kan
Anonim

Kommode er utvilsomt en uunnværlig ting i interiøret. Ikke et eneste moderne soverom eller barnehage kan klare seg uten det. Dette er ikke bare en praktisk og praktisk ting, det er også et flott dekorelement. Og det er for ikke å snakke om den hvite kommoden, som kan bli en utmerket designløsning i interiøret.

kommode hvit
kommode hvit

Den er egnet for leiligheter med ulike design: i stil med shabby chic, høyteknologisk, moderne, skandinavisk, klassisk, så vel som country. En hvit kommode i hver av dem vil være visuelt annerledes. For shabby chic er en modell dekorert med små blader og roser egnet. I et skandinavisk interiør vil et alternativ med en um alt naturlig trefinish se bra ut. Men i et rom i tradisjonell stil vil en hvit kommode på elegant buede gyldne ben se bra ut. For høyteknologisk stil er en blank modell uten håndtak og trim godt egnet.

Dette er en favorittgjenstand til forskjellige interiørdesignere. Området over kommoden er best dekorert med et bilde eller et stort speil. Men på den kan du sette en klokke, en lampe, en blomst eller en figur. Dette er et godt nisjedekorasjons alternativ, som også kan lagre en enorm mengde ting. I utgangspunktet er disse interiørelementene veldig romslige. De lagrer ieget sengetøy hvis du står på soverommet.

Oftest brukes en hvit kommode som møbel

kommode hvit
kommode hvit

bare for dette rommet eller til barnehagen. I slike rom er det svært viktig å avsette et romslig sted for oppbevaring av ulike ting.

Hvit kommode til soveromsinteriør

I det indre av soverommet er dette rett og slett en uerstattelig ting. Det vil romme et stort antall små ting: fra undertøy og sengetøy til koselige hjemmeklær. En hvit kommode er et flott tillegg til soveromsmøblene i forskjellige farger. Så en seng med en elegant sengegavl i smijern eller svarte interiørartikler vil se fantastisk ut med den.

Hvite kommoder for barn i interiøret

Denne kommoden vil passe perfekt inn i rommet til en nyfødt baby. Romslige skuffer vil lagre en enorm mengde bleier eller babyklær. Den egner seg også for barn i vekst. På rommet til en liten prinsesse kan du lage et sminkebord av det ved å sette et speil på det.

hvite kommoder for barn
hvite kommoder for barn

Kommoden vil se bra ut selv i et mørkt interiør. Hvit farge vil være i harmoni med alle nyanser. Så i interiøret i en barnehage kan lyst tilbehør og mørkegrå vegger, sammen med hvite møbler, skape en rolig og stilig atmosfære.

Et godt alternativ ville være en skiftende kiste. Dette alternativet er utrolig praktisk når det gjelder kjøp av møbler. Så snart babyen vokser opp, noe som vil skje raskt, vil det ikke være behov for å selge kommoden. Det er nok å fjerne et spesielt stellebrett, hvoretter dudu kan sette hva som helst på den - fra myke leker til forskjellige lamper.

Hvit kommode kombinert med um alt tre er et stilig alternativ for et trendy interiør til en ung familie. Kombinasjonen av denne fargen med en naturlig treoverflate er en ny trend innen design. Denne kombinasjonen vil appellere til mange. Rolige toner kan passe til ethvert interiør.

Anbefalt: