Seng innebygd i veggen. Ideer til interiøret ditt

Innholdsfortegnelse:

Seng innebygd i veggen. Ideer til interiøret ditt
Seng innebygd i veggen. Ideer til interiøret ditt

Video: Seng innebygd i veggen. Ideer til interiøret ditt

Video: Seng innebygd i veggen. Ideer til interiøret ditt
Video: 7 must have wall beds and murphy beds for room space saving designs and ideas 2024, Kan
Anonim

Er du lei av det kjedelige myke soverommet ditt? Har du et flott gjesterom som du er for flau til å vise frem? Gjør henne om til en gjesteplass! Krydre standardinnredningen din med morsomme og kreative ideer! En av de beste måtene å diversifisere interiøret på er en seng innebygd i veggen.

Visninger

Moderne teknologier har gjort det mulig å skape mange driftsmekanismer og designmuligheter for innebygde møbler. De viktigste er:

  • Flip-down seng innebygd i garderobe med vertikal mekanisme - i kontakt med veggen ved sengegavlen.
  • Innebygd seng (horisontal mekanisme) - sengens kontaktflate med veggen er sideveis.
  • Trekkspillseng er mer en innebygd sovesofa.
innebygd sammenleggbar seng
innebygd sammenleggbar seng

De fleste potensielle forbrukere lurer på om slike møbler er pålitelige. Her gjelder den tradisjonelle regelen: gjerrigen betaler to ganger. Hvis du velger selv møbler av høy kvalitet fra en kjent produsent, vil fjærmekanismen tjenei mange år og krever ikke bruk av fysisk kraft ved montering/utfolding av sengen. Men hvis du vil spare penger, er det bedre å nekte å kjøpe en transformerende seng, siden møbler av lav kvalitet først og fremst er defekter i fjærmekanismen.

Trafoseng på soverommet

En seng innebygd i et skap er for det første plassbesparende. Så hvis du er eier av en liten leilighet med et lite soverom hvor du trenger å plassere mange ting, vil transformerende møbler være din redning. Det sparer ikke bare plass, men fungerer også som et origin alt designelement. På baksiden av den foldede strukturen kan du plassere et stort speil, et bilde eller et funksjonelt skap.

innebygd seng foto
innebygd seng foto

Den horisontale innebygde sengen er mer en dekorativ funksjon, siden det praktisk t alt ikke er plassbesparende. Men dette er alltid en original avgjørelse når du velger et design.

I tillegg utfolder den beskrevne sengen seg raskt - det er bare å rette på laken og puter.

Forvandler møbler i stuen

Forvandling av møbler er en virkelig redning for en studioleilighet, der du må kombinere kjøkken, spisestue, soverom, stue og arbeidsområde i ett rom.

innebygd seng
innebygd seng

Hvis du plasserer en hel seng eller til og med en sofa i et slikt rom, vil møblene gi rommet et ubehagelig utseende. Det ville være mye mer riktig å utvikle utformingen av stuen, som om natten med en liten bevegelse av hånden vil bli til en koseligsoverom.

En annen situasjon der en seng innebygd i en vegg eller et skap blir aktuelt er gjestfrie verter i en liten leilighet. Hvis du ofte står overfor behovet for å innkvartere et stort antall gjester hjemme, men ikke har mulighet til å tildele et eget rom med soveplasser for dem, er det å forvandle møbler din redning. Disse sengene er best dekorert med funksjonelle skap eller hyller.

Innebygget seng i barnehagen

Barnerommet er først og fremst et rom for spill, som kombinerer arbeids- og soveplasser. En seng som opptar en god halvdel av rommet vil neppe glede et barn, selv om det er en myk bil - slike møbelelementer plager barn raskt. Men en seng innebygd i et skap, for eksempel, er både en uvanlig romdesign og plassbesparende. Når det gjelder barnerommet, er den innebygde sengen uunnværlig her. Bilder av barna dine, eksotiske landskap eller eventyrfigurer som dekorerer baksiden av sengen vil skape en unik atmosfære i rommet.

innebygd seng
innebygd seng

Sannelig, transformerende møbler tjener som en redning hvis du blir tvunget til å sette to barn i ett rom samtidig. De vil være trange og umøblerte, og du får fortsatt nesten ikke plass til to fullverdige senger i barnehagen. Vær derfor oppmerksom på en så fantastisk løsning som en innebygd køyeseng.

Den innebygde sengen kan forresten godt samtidig bli et element i en fabelaktig by for barnespill. Under det nedre sjiktet kan det plasseres skyveskap for personligav ting. De samme boksene anbefales å plasseres i utformingen av trappene som fører til det øvre sjiktet. Også på et så uvanlig element av møbler kan du plassere hengende elementer av en sportsvegg - en horisontal stang, en taustige og så videre. Det viktigste er å fikse alt sikkert.

Når du velger en innebygd seng for et barn, vær oppmerksom på fjærmekanismen og produktdesign. Det er bedre hvis sengen er på siden (den er lettere å legge ut) med en myk, men pålitelig fjærmekanisme.

Innebygd sovesofa

En annen fantastisk idé for en studioleilighet tilbys av moderne designere - dette er en garderobe-sovesofa - nesten tre i en. Et multifunksjonelt design, som er en sofa og en innebygd garderobe i sammenfoldet "dag"-form, og en fullverdig dobbeltseng i demontert "natt"-form. Slike møbler tar ikke mer enn halvannen rute når de er satt sammen og frigjør mye plass.

innebygd sovesofa
innebygd sovesofa

Fordeler og ulemper ved å forvandle møbler

La oss fremheve de viktigste fordelene og ulempene.

Benefits Flaws
Innebygde møbler er en stor plassbesparende Upålitelig fjærmekanisme med møbler av lav kvalitet
Ulike design alternativer lar deg passe møbler inn i ethvert interiør Trenger å slå sammen og utfolde sengen hver dag
Mulighet til å endre "dag" og "natt"-design for ett rom Relativthøy pris på kvalitetsmøbler

Du må gjøre ditt valg.

Anbefalt: