Hvordan fryse vann til å drikke? Riktig vannrensing ved frysing, fordelene med smeltevann

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fryse vann til å drikke? Riktig vannrensing ved frysing, fordelene med smeltevann
Hvordan fryse vann til å drikke? Riktig vannrensing ved frysing, fordelene med smeltevann

Video: Hvordan fryse vann til å drikke? Riktig vannrensing ved frysing, fordelene med smeltevann

Video: Hvordan fryse vann til å drikke? Riktig vannrensing ved frysing, fordelene med smeltevann
Video: Суп на Всю Семью! РАССОЛЬНИК в КАЗАНЕ! КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, April
Anonim

Metalvann er en unik væske i sin struktur, som har nyttige egenskaper og er indikert for bruk av nesten alle mennesker. Vurder hva dens funksjoner er, helbredende egenskaper, hvor den brukes, og om det er noen kontraindikasjoner for bruk. Vi vil også analysere flere alternativer for hvordan man kan fryse vann slik at det beholder alle sine nyttige egenskaper, og hvilke regler som bør følges ved frysing.

Hva er smeltevann

Energikilde
Energikilde

Forskere har bevist at smeltevann inneholder et minimum av urenheter og tungmetaller, så det anses som naturlig og miljøvennlig. Regelmessig bruk av en slik væske fører til en rensing av kroppen, en økning i dens beskyttende funksjoner, en bølge av styrke og energi. Vann er indikert for bruk uavhengig av alder, fordi det på grunn av særegenhetene ved strukturen til molekyler bare har en positiv effekt på menneskekroppen.

Tint væske kan fås ved å fryse vanlig rennende vann,men det er viktig å følge noen regler, siden vann i fast tilstand kan ha opptil 11 forskjellige krystallinske modifikasjoner, som dets egenskaper og nyttige egenskaper direkte avhenger av.

Egenskaper til smeltevann

iskaldt vann
iskaldt vann

Ved frysing har vann egenskapene til å "fornye" og gjenopprette sin opprinnelige energi-, struktur- og informasjonstilstand. Dermed er dens molekylære struktur strengt ordnet. Og siden en person er 70 % vann, er det veldig viktig hva slags væske han drikker og hvilke egenskaper den har.

Vanlig vann utvider seg når det fryses, ikke bare størrelsen på molekylene endres før frysing og etter tining, men også strukturen: de blir lik protoplasmaet til menneskelige celler. Det er takket være denne egenskapen og endringen i størrelse at molekyler penetrerer cellemembraner lettere og raskere, og akselererer kjemiske reaksjoner og metabolske prosesser i kroppen.

Forskjellen mellom vanlig vann og smeltet væske er at i det første tilfellet beveger molekylene seg tilfeldig, i det andre - på en ryddig måte, uten å forstyrre hverandre, slik at de produserer mer energi. I tillegg er smeltevann mye renere, fordi det ikke inneholder deuterium (en tung isotop), som påvirker levende celler negativt. Tint vann inneholder heller ikke klorider, s alter og andre farlige stoffer og forbindelser.

Fordelene med smeltevann

Nyttige egenskaper til smeltevann
Nyttige egenskaper til smeltevann

For at væsken skal utføre alle sine nyttige funksjoner i menneskekroppen, må denvære ren. Det er dette kriteriet som oppfyller vannet oppnådd fra smelting av is. Selv i gamle tider ble det antatt at det fremmer foryngelse.

Fordelene med smeltevann for mennesker er som følger:

  • akselerasjon av metabolske prosesser;
  • flott allergimiddel;
  • fjerning av giftstoffer fra kroppen, senker mengden kolesterol;
  • styrking av kroppens beskyttende funksjoner;
  • forbedre prosessen med fordøyelse av mat;
  • økt ytelse;
  • forbedrer minne og søvnkvalitet;
  • normalisering av det kardiovaskulære og nervesystemet;
  • blodfornyelse;
  • anti-aldringseffekt, siden vann aktiverer de metabolske prosessene i kroppen, noe som fremmer cellefornyelse og regenerering;
  • vekttap.

Foruten å bli tatt internt, kan dette riktig strukturerte vannet også brukes eksternt. For eksempel, med eksem, dermatitt eller andre hudsykdommer, bidrar spesielle kremer til rask tilheling av sår og reduserer kløe.

Anvendelsesomfang

Riktig vannstruktur
Riktig vannstruktur

På grunn av tilstedeværelsen av et stort antall nyttige egenskaper, er smeltende is indikert for bruk av nesten hver person. Tre glass om dagen før måltider, og om en uke vil en person føle en skikkelig bølge av styrke og energi.

Metalvann brukes både som profylaktisk og til terapeutiske formål. For eksempel, ved behandling av sykdommer i hjerte og blodårer, er det vist å bruke opptil tre glassvæsker per dag. Den første må være på tom mage, og den siste rett før leggetid.

Du kan beregne den nødvendige dosen for terapeutisk bruk, med hensyn til opptil 6 g vann per 1 kg menneskevekt. Et slikt volum brukes i avansert form av sykdommen, sammen med konservativ behandling.

Du kan også tilberede avkok av medisinske urter eller lage infusjoner på smeltet vann. Dette vil forsterke de helbredende egenskapene som plantene har og redusere mulig risiko for å utvikle allergiske reaksjoner i kroppen.

For å oppnå effekten av foryngelse, fjern hevelser eller cyanose under øynene, og også gjøre utseendet sunnere, kan du bruke vask.

Det er viktig å huske at vann beholder alle de fordelaktige egenskapene i 12 timer, da går slike kvaliteter tapt.

Er det noen skade ved bruk av smeltevann?

Før du fryser vann for videre bruk, bør du ikke bare vite hvordan du gjør det riktig, men også gjøre deg kjent med mulige kontraindikasjoner. Til tross for det store antallet nyttige egenskaper, kan væsken skade menneskekroppen hvis den brukes feil og forberedelsesprosessen brytes.

Det anbefales ikke å drikke utelukkende smeltevann, ifølge eksperter. Det bør også introduseres i det menneskelige kostholdet gradvis, slik at kroppen blir vant til sin korrekte struktur. Til å begynne med er det verdt å konsumere opptil 100 ml væske, deretter - ikke mer enn 1/3 av volumet flytende mat som en person bruker per dag.

Det er også verdt å huske at smeltevann ikke er en medisin og ikke kan helbredealle sykdommer. Det er umulig å nekte bruk av konservativ eller annen behandling og bare bytte til bruk av en strukturert væske uten urenheter. Smeltevann akselererer helingsprosessen og har en positiv effekt på en persons velvære bare hvis det tas i kombinasjon med samtidige medisiner.

Hvordan fryser jeg vann riktig?

Frysemetoder
Frysemetoder

For at smeltevannet skal beholde alle sine egenskaper, er det verdt å følge noen regler.

  1. Bare vanlig vann brukes til frysing, ikke natursnø eller is, da de inneholder mye skitne komponenter.
  2. Væsken er frosset i en plast- eller glassbeholder.
  3. Selv om smeltevann kun er angitt for bruk i 12 timer, forblir dets fordelaktige egenskaper i åtte timer etter tining.
  4. Før du fryser vann, ikke kok det (ved oppvarming er strukturen ødelagt og nyttige egenskaper går tapt).
  5. Kildevann med en naturlig sammensetning av elementer, samt sedimentert eller filtrert springvann, er ideelle for frysing.
  6. Det er bedre å smelte isen i et kjølig rom, ved en temperatur litt under romtemperatur.
  7. Ikke varm opp smeltet vann før du drikker (dets fordelaktige egenskaper bevares ved temperaturer under 37 grader).
  8. Drikk riktig en strukturert væske i små slurker mellom måltidene, på tom mage om morgenen eller før du legger deg.
Prosessvæskerensing
Prosessvæskerensing

Matlaging hjemme

Det er flere måter å fryse vann hjemme.

Metode 1 er den enkleste.

Sedimentert eller renset vann helles i en beholder (litt mer enn halvparten) og settes i fryseren i 8-12 timer. Som et resultat oppnås is, men hvis en væske gjenstår som ikke har frosset i løpet av denne tiden, renner den, siden den inneholder urenheter av tungmetaller. Deretter kommer prosessen med tining og forbruk. Du kan lage forretter, kompotter, te, kaffe på en slik væske eller ta den i sin rene form.

Metode 2 - protiumvann.

Dette er en mer komplisert frysemetode. Vann helles i en beholder, plassert i en fryser i 4-5 timer, som et resultat av at en tynn isskorpe som inneholder deuterium har tid til å danne seg på overflaten. Temperaturen på is og vann er nesten den samme, skorpen må fjernes og deretter settes beholderen i fryseren i ytterligere et par timer. Når væsken er halvfrossen, tappes vannet, og isen får tine. Dermed gjennomgår vannet en dobbel renseprosess.

Metode 3 - avgasset vann.

Væsken varmes opp til en temperatur på +96 ° C, når små bobler begynner å dannes. Deretter kommer prosessen med dens raske avkjøling. Dette kan gjøres ved å sette beholderen i kaldt vann eller på en balkong. Deretter helles den i beholdere og legges i fryseren i 12 timer. Deretter kommer standard avrimingsprosess. Som et resultat av fordampning, avkjøling, frysing og tining går vann gjennom alle faser av syklusen i naturen, og det viser segbiologisk aktiv væske.

Metode 4 - øyeblikkelig vannfrysing.

Renset vann helles i en beholder på 0,5 liter, plassert i kjøleskapet i horisontal stilling i 1,5 time. Deretter kommer flasken. En skarp bevegelse (banking av beholderen eller kraftig risting) fører til at væsken umiddelbart begynner å krystallisere foran øynene våre.

Metode 5 - "tabell".

Denne væsken er kun til ekstern bruk. Vann, som tilsettes s alt og eddik, brukes til å massere visse områder av kroppen. Dermed blir rynker jevnet ut, huden blir jevnere og jevnere, manifestasjonen av åreknuter avtar, smerten forsvinner. Du kan skylle munnen med dette vannet for sår hals, stomatitt eller tannsykdommer, og også ta et bad. For 300 ml vann, tilsett 1 ts. s alt og 1 ts. bordeddik. Fryse- og tiningsprosessen er standard.

Dobbel rens: er det nødvendig?

Avrimingsprosess
Avrimingsprosess

Etter å ha lært hvordan man fryser vann på riktig måte, lurer noen på om det kan gjøres sunnere ved dobbel rensing. Denne prosessen er mer komplisert, men effekten av applikasjonen er høyere.

Hvordan renser du vann to ganger?

  1. Det sedimenterte vannet legges i en glassbeholder uten lokk i 24 timer.
  2. Væsken helles i plastbeholdere eller glassvarer og legges i fryseren.
  3. Når det første tynne islaget har dannet seg på vannet, fjernes det fordi det inneholder skadelige forbindelser som rasktfryse.
  4. Deretter kommer den påfølgende fryseprosessen, men opptil halvparten av væskevolumet i beholderen.
  5. Det ufrosne vannet som er halvparten, helles ut.

Resten tines til dobbeltrenset protiumvann, klart til å drikke.

Konklusjon

Det er verdt å huske at smeltevann ikke er et universalmiddel for alle sykdommer. Men det kan forbedre livskvaliteten og velværet til en person betydelig. Samtidig er det viktig å bruke den med måte og følge fryseprosessen korrekt. Hver dag er det også verdt å fylle på med en ny porsjon, siden dens fordelaktige egenskaper lagres bare i 12 timer, ikke mer.

Anbefalt: