Vi plantet hagen selv, vi pynter den selv: ideer til en hage med egne hender

Vi plantet hagen selv, vi pynter den selv: ideer til en hage med egne hender
Vi plantet hagen selv, vi pynter den selv: ideer til en hage med egne hender

Video: Vi plantet hagen selv, vi pynter den selv: ideer til en hage med egne hender

Video: Vi plantet hagen selv, vi pynter den selv: ideer til en hage med egne hender
Video: Everything to Know About Planting a Hedge | GARDEN | Great Home Ideas 2024, April
Anonim

Selvfølgelig kan en person ikke skape noe bedre og vakrere enn det som allerede er skapt av naturen selv. Likevel følger ønsket om å forbedre og individualisere din lille verden nesten alle. En hage eller en personlig tomt har blitt et utmerket lerret for å legemliggjøre de kreative ideene til private huseiere. De som tviler på deres evner og er klare til å betale et betydelig beløp for landskapsdesign, stoler på denne virksomheten til fagfolk. En betydelig del av folk utstyrer imidlertid en tomt med grønne områder på egen hånd. Dessuten dukker ideer til hagen, brakt til live med egne hender, spontant opp. Så vi plantet hagen selv - vi vil dekorere den selv. Og vi vil gjøre det fra tilgjengelig improvisert materiale.

DIY hage ideer
DIY hage ideer

Knust sykkel

Denne representanten for den enkleste transportformen har sikkert samlet støv et sted i lang tid. Se etter et sted i hagen til ham. Med all din shabbymed en utsikt som vitner om lang tjeneste for deg, vil den passe perfekt inn i det indre av et pittoresk hjørne. Gi den et nytt liv som en original blomsterpotteholder. Bruk en drill og en sterk metallklemme, fest to trebokser til sykkelrammen slik at de uvanlige pottene er plassert over et par hjul. Blomsterformer kan dekoreres etter eget ønske. Etter at prosessen med å dekorere en sykkel begynner, vil ideer til en DIY-hage oversvømme den ene etter den andre. Potter ser bra ut, minner om flettet i mønsteret deres. Du kan bruke et slikt mønster på overflaten av boksene ved å bruke en treskjærer ved å bruke en forberedt mal med et mønster. Potter med beplantning kan plasseres i de installerte stativene, eller du kan fylle boksene med jord og plante luksuriøse blomster direkte i dem. Naturligvis må sykkelen festes godt med hjelpeelementer for stabilitet, ved å velge passende støtter i hagen.

ideer til barnehagen
ideer til barnehagen

Hage-ideer fra bildekk

Underholdende figurer som viser karakterer fra barneeventyr og vanlige dyr passer harmonisk inn i atmosfæren i hagen. De er behagelige for øyet og gir mye glede for barn. Derfor er ideer til barnehage ofte knyttet til bruken. Men ingen figurer kan sammenlignes med de produktene som er laget for hånd. Og det mest formbare materialet i dette tilfellet viste seg å være gamle bildekk. Ved å bruke et skarpt blad av en slitesterk kniv og sette på fantasien kan du lage ikke bare figurer, men helekomposisjoner. Når du skjærer den hardeste delen av dekket, kan du bruke en kvern eller en stikksag. Du kan også bruke hele dekk. Ved å grave dem ned i bakken i en bølgelignende rekke og male dem med lyse farger, kan du få en munter larve. Figurer av fargerike papegøyer hengt opp i trær ser ikke mindre imponerende ut.

hage og hage ideer
hage og hage ideer

Hageideas

Den originale løsningen for å dekorere en natthage vil være lampepotter. Plastbeholdere av ønsket størrelse med belysning vil gi stedet en magisk atmosfære. Det er best å bruke sparepærer. Ved å bruke flerfarget LED-belysning kan du skape et fantastisk lysspill. Hvis disse gjør-det-selv-hageideene virker teknisk vanskelige å utføre, kan du få ved å bruke de vanligste elementene: fra hageredskaper til en gammel trebenk. Installer for eksempel et metallparaplystativ et sted på et iøynefallende sted. Plasser et sett med hageredskaper på den. Og utstyr en gammel trebenk under et stativ for blomsterpotter. Generelt er det mange ideer, det viktigste er lyst!

Anbefalt: