Individuell oppvarming i leiligheten vil gi deg varme selv i sterk frost

Innholdsfortegnelse:

Individuell oppvarming i leiligheten vil gi deg varme selv i sterk frost
Individuell oppvarming i leiligheten vil gi deg varme selv i sterk frost

Video: Individuell oppvarming i leiligheten vil gi deg varme selv i sterk frost

Video: Individuell oppvarming i leiligheten vil gi deg varme selv i sterk frost
Video: Автомобиль КЕМПИНГ с модернизированным внедорожником Ford Ranger 4x4 - Ледяной холод 2024, Kan
Anonim

I dag, ganske ofte, klager beboere i bygårder over at rommene er kalde om vinteren: sentralvarmen gjør ikke jobben sin. Ved å installere individuell oppvarming i leiligheten vil du for alltid glemme problemene dine.

individuell oppvarming i leiligheten
individuell oppvarming i leiligheten

Velge en kjele

Mest egnet utstyr med lukket brennkammer. Den må være utstyrt med en krets for å gi varmt vann. Du kan klare deg uten denne funksjonen, men under forutsetning av at du ikke har avbrudd i varmtvannsforsyningen.

Velge radiatorer

Du kan bruke alle prøver (unntatt støpejern). Radiatorer kan være av stål eller aluminium. Alt beskrevet utstyr har omtrent samme egenskaper. Forskjellen ligger kun i prisen. Derfor, basert på kostnadene for radiatorer, kan individuell oppvarming i en leilighet være dyrt eller budsjettmessig. For et billigere alternativ brukes polypropylenrør. I det andre tilfellet, kobberprodukter.

Hva skal ventilene være

I tillegg til rør og kjele trenger du diverse avstengingsutstyr. Kjøp en stengeventil som er designet for det termiske hodet. I dette tilfellet bør utstyret monteres diagon alt. Det er viktig å vite at du ikke kan bruke bunntilkoblingen. Ellers vil ikke temperaturkontroll bli utført i henhold til reglene. Kald luft kommer inn i det termiske hodet i bunnen, som et resultat av at radiatoren fungerer uten avbrudd, konstant.

Hvilken oppvarmingsordning å velge

Hvis det ikke er så mange radiatorer i leiligheten din, og du bestemmer deg for å bruke en budsjettløsning, så kan du installere et ettrørssystem. Det er selvfølgelig ikke så effektivt som et torør, hvis installasjon er mer hensiktsmessig.

individuell gassoppvarming i leiligheten
individuell gassoppvarming i leiligheten

Men individuell oppvarming i en leilighet med denne teknologien har vist seg godt – den brukes for tiden med suksess både i bolig- og arbeidslokaler.

Hvordan og hvor får man tillatelse til å installere varme

Jeg vil med en gang advare deg om at det er svært vanskelig å få tillatelse til installasjon. Til tross for alle hindringene til tjenestemenn, er individuell gassoppvarming i leiligheten verdt en liten klapp og snakk med våre byråkrater. Først må du samle inn følgende dokumenter:

  • applikasjon for installasjon av utstyr;
  • avtale om overføring av fast eiendom til eieren;
  • sertifikat for statlig registrering av eiendom;
  • kontraktdonasjon (hvis noen);
  • kopi av arvebeviset (notarisert).
individuell oppvarming i leilighetsprisen
individuell oppvarming i leilighetsprisen

Pakken med dokumenter sendes til distriktsadministrasjonen. Dette er ikke en fullstendig liste over nødvendige dokumenter. Hver sak vurderes separat. Individuell oppvarming i en leilighet vil kreve innsamling av ikke bare mange papirer, men mye. Du vil motta svar på forespørselen din innen en og en halv måned fra datoen for innsending av dokumenter (data for Den russiske føderasjonen). Etter fullført installasjonsarbeid utstedes et akseptsertifikat.

Jeg vil si med en gang at dette ikke er en så billig fornøyelse - individuell oppvarming i en leilighet. Installasjonsprisen vil avhenge av størrelsen på rommet, men i gjennomsnitt varierer den fra 10 000 til 15 000 rubler.

Anbefalt: