Hvor kan du kjøpe et middel mot veggedyr "Bøddel": applikasjonsfunksjoner, effektivitet og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Hvor kan du kjøpe et middel mot veggedyr "Bøddel": applikasjonsfunksjoner, effektivitet og anmeldelser
Hvor kan du kjøpe et middel mot veggedyr "Bøddel": applikasjonsfunksjoner, effektivitet og anmeldelser

Video: Hvor kan du kjøpe et middel mot veggedyr "Bøddel": applikasjonsfunksjoner, effektivitet og anmeldelser

Video: Hvor kan du kjøpe et middel mot veggedyr
Video: How to Get Rid of Pests with Vicks Vaporub - Bedbugs, Mosquitoes, Flies, Ants, Spiders, Mice, Rats.. 2024, April
Anonim

Utseendet av veggedyr i huset for noen husmødre kan være en virkelig tragedie. Disse insektene bærer på farlige sykdommer, og bittene deres forårsaker alvorlig kløe. Samtidig er det ekstremt vanskelig å fjerne veggedyr. Det er imidlertid ingen grunn til å fortvile, selvfølgelig. Mange eiere av leiligheter og landsteder har vellykket løst problemet med å ødelegge disse ubehagelige insektene ved å bruke bøddelvæsken. Det er veldig billig, men effekten av bruken kan være utmerket. Om hvor du kan kjøpe middelet for veggedyr "The Executioner", og hvordan du bruker det riktig, så snakkes vi videre.

Medikamentets sammensetning

Dette verktøyet har blitt produsert i mer enn 30 år etter samme formel og lar deg bli kvitt veggedyr så snart som mulig. Det er ikke verdt å bekymre seg for det faktum at insekter allerede har blitt vant til dette stoffet. En av fordelene med bøddel-insektmidlet er at det ikke forårsaker resistens hos veggedyr.

Ingrediensene i dette stoffet er:

  • antioksidanter;
  • stabilisatorer;
  • parfymer;
  • thickeners;
  • mineral antiskum;
  • kolloid alt løsemiddel.

Det viktigste stoffet som faktisk er ansvarlig for ødeleggelsen av insekter, er fenthion. Konsentrasjonen i preparatet er 25%.

Bøddelen er en sitronfarget væske og er pakket i små flasker som kommer i flere partier.

hvor å kjøpe et middel for veggedyr bøddel
hvor å kjøpe et middel for veggedyr bøddel

Hvor kan jeg kjøpe et middel mot veggedyr "Bøddel" billig

Du kan kjøpe dette produktet i enhver butikk som spesialiserer seg på salg av insektmidler. Noen ganger selges også dette verktøyet i vanlige husholdningsutsalg. Om du ønsker det kan du også bestille «Bøddelen» via Internett i nettbutikken. Uansett vil ikke dette stoffet koste for mye.

Hvordan ikke støte på en falsk

Når du kjøper dette produktet, sørg for å bekrefte ektheten. Stoffet er veldig populært, og derfor er det mange forfalskninger på markedet. Først av alt bør du inspisere hetteglassene nøye. Et hologram med bildet av en feil skal limes på dem. I en viss vinkel forvandles sistnevnte til en maur. Hvis det ikke er noe hologram eller noe annet er tegnet på det, har du en falsk foran deg.

Hva annet bør jeg være oppmerksom på når jeg kjøper "Bøddel", et middel mot veggedyr? Hvor kan man kjøpe det, selvfølgelig. Før du betaler for en flaske, bør du definitivt spørre selgeren hva slags aktivt stoff som er inkludert i sammensetningen av væsken. Det må være fenthion som er trygt for helsen. Noen ganger selger butikker "Bøddel", der dette stoffet erstattes av cypermetrin. Sistnevnte er også ganske effektiv, men dessverre kan den også ha en skadelig effekt på menneskekroppen.

veggedyrsmiddel bøddel pris hvor kjøpes
veggedyrsmiddel bøddel pris hvor kjøpes

Forbrukernes mening

På grunn av dens effektivitet fortjener veldig gode midler mot veggedyr ("Bøddel") anmeldelser. Hvor du kan kjøpe dette stoffet, er vår leser nå godt klar over. Det er verdt å kjøpe det allerede fordi feilene virkelig forsvinner når du bruker det. Naturligvis tilskrives miljøvennligheten til dette verktøyet også fordelene. Helt uten frykt kan den brukes ikke bare i hovedrommene, men også i barnehagen eller på kjøkkenet.

Fordelen med stoffet "Bøddel" er det faktum at feilene ikke starter igjen etter bruk. Tallrike anmeldelser snakker om dette. Lave kostnader er et annet klart pluss med dette insektmiddelet. 70 rubler - det er hvor mye bøddelen veggedyrmiddel vanligvis koster. Prisen (hvor du kan kjøpe stoffet, vurderte vi ovenfor), denne er selvfølgelig veldig lav.

En ulempe med denne væsken er bare den ikke så behagelige lukten av parafin. Men for det første bidrar det til at veggedyr dør, og forårsaker lammelser hos dem, og for det andre forsvinner det raskt, og helt uten spor.

bøddelmiddel for veggedyr hvor man kan kjøpe
bøddelmiddel for veggedyr hvor man kan kjøpe

Hvordan bruker du

Så vi har funnet ut hvor vi kan kjøpe middelet mot veggedyr "The Executioner". La oss nå finne ut hvordan du bruker den. Væske pakket i hetteglasskonsentrert. For å tilberede en arbeidsløsning, fortynnes den med vann. Proporsjonene i dette tilfellet avhenger av graden av forurensning av rommet og lufttemperaturen. Oftest fortynnes 30 ml av produktet i en liter vann. Vanligvis er dette beløpet nok til å behandle 10 m2 av leilighetsarealet.

Faktisk foregår sprøytingen av selve lokalet på følgende måte:

  1. Nødvendig mengde vann helles i sprøytetanken.
  2. Legg til "Bøddel"-verktøyet, bland alt grundig.
  3. Møblene er behandlet med den resulterende løsningen, med hensyn til både møbeltrekk og ramme. Sofaer og senger bør snus og sprayes, også nedenfra. Skapene skyves vekk fra veggen.
  4. Spraying the floors.
  5. Behandle tak og vegger. Selv om sistnevnte er tapetsert, bør de fortsatt sprayes.
veggelus utbedring bøddel søknad hvor du kan kjøpe
veggelus utbedring bøddel søknad hvor du kan kjøpe

Det er nødvendig å gjennomføre behandlingen av leiligheten uten pass. Hele leiligheten skal sprøytes. Dette gjelder spesielt for steder som ventilasjonsgitter, etterslepende tapetbiter (hvis noen), fotlister, madrasser osv. Eneste unntak er mat og medisiner som må pakkes i polyetylen. Dører og vinduer skal være tett lukket under bearbeiding. Det er bedre for eierne av leiligheten å forlate en stund eller besøke slektninger. Du kan ta katten med deg eller bare sparke den ut på balkongen.

Åpne dører og vinduer for ventilasjon etter behandling etter 7-9 timer. I løpet av denne tiden vil alle veggedyr og larvene deres bli ødelagt.

hvor kan jeg kjøpe et middel for veggedyrsbøddel
hvor kan jeg kjøpe et middel for veggedyrsbøddel

Reprocessing

Hvor kan jeg kjøpe et middel mot veggedyr "The Executioner" - spørsmålet er derfor ikke i det hele tatt komplisert. Bruken, både når den kjøpes i en vanlig butikk og via Internett, vil ikke forårsake spesielle utgifter, siden den er billig. Imidlertid, for fullstendig ødeleggelse av insekter, må eierne av leiligheten bruke litt mer penger. Faktum er at når du bruker dette stoffet, er det nødvendig å behandle på nytt. Utfør denne operasjonen om en uke. Det er nødvendig fordi bøddelen, som alle andre, praktisk t alt ikke ødelegger veggedyregg. Og derfor, etter 7 dager, klekkes nye insekter fra dem. Før de rekker å legge egg igjen, bør de destrueres. Rebehandling utføres etter samme regler som den første.

Hjelpsomme råd

I tilfelle det ikke er sprinkler i huset, kan bøddelen påføres med en børste. Imidlertid er det fortsatt bedre å kjøpe spesialutstyr. Det koster ikke for mye. Hvor du kan kjøpe et middel for veggedyr "Bøddel", vet du nå. Det hender ofte at utsalgssteder som selger dette stoffet også selger sprøyter for det med forskjellig kapasitet, produsert av samme produsent.

rettsmidler for veggedyr bøddel anmeldelser hvor du kan kjøpe
rettsmidler for veggedyr bøddel anmeldelser hvor du kan kjøpe

Vel, vi håper vi har vurdert alle aspekter fullt ut: bøddelen veggelusmiddel, søknaden, hvor du kan kjøpe den og hvilke anmeldelser som finnes om den. Som du kan se, er stoffet veldig effektivt. For samtidig handet er heller ikke for dyrt, det er definitivt et must å prøve å drepe disse ekle insektene med det.

Anbefalt: