DIY askebeger: hvordan lage?

Innholdsfortegnelse:

DIY askebeger: hvordan lage?
DIY askebeger: hvordan lage?

Video: DIY askebeger: hvordan lage?

Video: DIY askebeger: hvordan lage?
Video: Cara membuat asbak dari kayu dengan mudah 2024, April
Anonim

Røyking er en av de skadelige vanene som skaper store ulemper for andre. Ubehag er forårsaket av både skadelig tobakksrøyk og forurensning av det omkringliggende rommet med aske og sigarettsneiper. For slike forbrukere av tobakksprodukter er det spesielle askebegre. Deres brede utvalg presenteres i butikkhyllene. Noen røykere foretrekker imidlertid å bruke hjemmelagde askebegre. For å samle aske vil både tomme fyrstikkesker og andre krukker, samt mer kompliserte produkter, passe. Du finner informasjon om hvordan du lager et askebeger med egne hender i denne artikkelen.

gjør-det-selv askebeger fra en krukke
gjør-det-selv askebeger fra en krukke

Den enkleste måten

Å dømme etter de mange anmeldelsene, kan du lage et askebeger med egne hender fra en tom sigarettpakke. Mesteren trenger bare å kvitte henne med den indre folieinnsatsen, som bare vil forstyrre. Det er ønskelig at den lukkende delen av pakken forblir påplass. I fremtiden kan den brukes til å slukke sigaretter. Dette er den enkleste måten, som ikke krever noen verktøy og ferdigheter. Prosessen tar bare noen få minutter.

DIY utendørs askebeger

Før du starter arbeidet bør du skaffe deg én blikkboks, metallsaks, tang og hansker. Et askebeger lages for hånd som følger:

  • I begynnelsen er toppen av boksen kuttet av.
  • Etter det må du dele veggene på beholderen i flere strimler. Ifølge hjemmehåndverkere skal det være minst 14 av dem.
  • Så skal de bøyes slik at de tipper over hverandre. Først brettes en stripe og legges til venstre, på skrå på den neste. Med det må du gjøre samme prosedyre. På slutten vil det bare være én stripe. Den blir bare fjernet.
DIY askebeger bilde
DIY askebeger bilde

På grunn av det faktum at strimlene som er kuttet av tinn har veldig skarpe kanter, må du jobbe med dem veldig nøye. Noen hjemmehåndverkere bøyer ikke remsene, men vrir dem rett og slett med en fyrstikk.

Andre vei

Det vil ikke være vanskelig å lage et askebeger av en krukke med egne hender, med papirtape, hyssing og lim. Det blir lettere å jobbe hvis du følger følgende handlingssekvens:

  • Først kuttes toppen av boksen av.
  • Så må du pakke den inn med tape.
  • Etter at limet er påført arbeidsstykket.
  • Produktet pakkes inn. som en viklinghyssing eller tau holder.

Tomme ølbokser bør ikke kastes umiddelbart. Du finner bruk for dem hvis du røyker og vil lage ditt eget askebeger. Et bilde av slike hjemmelagde produkter er presentert i artikkelen.

hvordan lage et askebeger med egne hender
hvordan lage et askebeger med egne hender

Coconut Handicraft

Denne metoden kan brukes av elskere av eksotisk frukt. For jobb trenger du akkurat den vanskelige delen. Formen på fremtidens hjemmelagde vil avhenge av hvordan mutteren ble åpnet. Etter at all kokosmassen er ekstrahert, behandler mesteren kantene på nøtten. Det er ønskelig at de er jevne og flush med hverandre. Etter det, for sigaretter, må du lage flere 10 mm fordypninger. For å gjøre dette bringes en bor til rett sted ved kanten, som en fordypning er laget med. Hjemmelaget vil ha ildfaste egenskaper hvis det er belagt med en spesiell lakk.

Kokosnøttprodukt
Kokosnøttprodukt

Produkt laget av skjell. Hva trenger du?

Noen mestere som lager askebegre med egne hender, bruker decoupage-metoden. Skjell er egnet som dekorative elementer. Etter de mange anmeldelsene å dømme, er de beste håndverksaskebegre laget av glass. I motsetning til tinn lukter de ikke like sterkt, og de trenger ikke dekkes med lokk eller gjemmes i en plastpose. Det er nok å riste ut og vaske glassaskebegeret oftere. Derfor er en krukke eller et glass egnet som grunnlag for et fremtidig produkt. Askebegeret vil se mye mer spektakulært ut hvis det er dekorert. Derfor førFor å komme i gang må hjemmehåndverkeren få tak i følgende verktøy og utstyr:

  • Lebemiddelsammensetning.
  • Snor eller tau.
  • Craquelure-stoff.
  • Naturlige eller kunstige skjell.
  • Et ark med et sjøkart trykt på.
  • malingsmateriale.
  • Dusker.
  • Putty.
  • Decoupage-kort.

arbeidsfremdrift

For å lage et askebeger med egne hender, må du gjøre følgende:

  • Helt i begynnelsen er glassbunnen grundig rengjort og avfettet. På dette stadiet anbefaler eksperter å bruke alkohol.
  • Deretter limes et trykt sjøkart til bunnen. Dette bør gjøres på en slik måte at dens fremre del er skrudd ned. For å fjerne overflødig papir, må du jobbe med sandpapir.
  • Deretter må du påføre et craquelure-stoff på overflaten. Med denne finishen får et håndverksaskebeger et spektakulært antikk utseende.
  • Etter påføring av denne sammensetningen vil det begynne å danne seg sprekker på overflaten av produktet. Når de tørker, vil de bli mer synlige. Hjemmelaget bør vente til dette stoffet er helt tørt.
  • Deretter sparkles askebegeret forsiktig med bituminøs blanding. Med ham, å dømme etter de mange anmeldelsene, vil de resulterende sprekkene visuelt se mye mer merkbare og dypere ut. Til tross for at instruksjonene for craquelure-stoffet indikerer at topplaget bør vaskes av, bør dette ikke gjøres i dette tilfellet.kostnader. Denne anbefalingen skyldes at gult askebeger vil matche den gamle stilen bedre.
  • På dette stadiet er produktet grunnet. Kitt påføres på sidene og rulles i skjell og sand. Klar akryllakk påføres jevnt på toppen. Dette er nødvendig for å feste kitt og sand sikkert til hverandre. Når lakken tørker, kan produktet fritt plukkes opp uten frykt for at skjellene faller av.
  • Store skjell festes med lim. Så er de m alt.
  • Rull hyssingen til en snegle og lim den til bunnen.
gjør-det-selv gateaskebeger
gjør-det-selv gateaskebeger

Alkohol kan brukes til å fjerne overflødig maling. Produktet må få tørke noen timer.

avslutningsvis

De som ikke liker å lage kan anbefales å bruke en enkel plastflaske. For å unngå at den smelter, hell litt vann i den.

Anbefalt: