Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer: produsent, bilder, anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer: produsent, bilder, anmeldelser
Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer: produsent, bilder, anmeldelser

Video: Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer: produsent, bilder, anmeldelser

Video: Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer: produsent, bilder, anmeldelser
Video: Sofa Frames & Springs - The Sofa Guide - LuxDeco 2024, Mars
Anonim

Sofa er et uunnværlig møbel i ethvert hjem. Dette møbelet er nødvendigvis til stede i rekreasjonsområdet. Perfekt for små ettromsleiligheter eller studioleiligheter. Ofte fungerer ortopediske sofaer med en blokk med uavhengige fjærer som en utmerket erstatning for en seng. Bruken deres er veldig viktig, siden når de er brettet sparer de plass på dagtid. Blant annet som et eget møbel er det også en ekstra seng. På sofaen kan du alltid komfortabelt innkvartere gjester som er sent på kvelden.

Ortopediske sofaer
Ortopediske sofaer

Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer fra produsenten

Sofaprodukter fylt med fjærblokker har lenge vært anerkjent blant kjøpere. Ifølge statistikken over butikker som selgerpolstrede møbler, ortopediske sofaer med en blokk med uavhengige fjærer er de mest solgte interiørvarene. Dette skyldes den praktiske siden ved denne typen møbler. De viktigste fordelene med sofaer:

  • brukervennlighet;
  • functionality;
  • practicality;
  • rimelig pris for produkter;
  • lang levetid.

Produsenter tilbyr ulike alternativer for å transformere sofaer. Designet på modellene har også et stort utvalg. Kjøper kan også velge møbelmateriale til sofamodellen de liker.

Den rette sofaen
Den rette sofaen

Fårblokkdesignfunksjoner

Den populære uavhengige vårsofaen har et spesielt design og innhold. Opptil tusen uavhengige fjærer kan være i blokken samtidig. Hver av dem er plassert i en egen sak og komprimeres uavhengig, uten å involvere nærliggende fjærer. Dekselet er laget av høykvalitets miljøvennlig non-woven materiale. Posene er kun koblet til hverandre i bunnen, så hver fjær fungerer uavhengig uten å påvirke de andre.

En blokk i standarden inneholder 225 fjærer. Men antallet varierer avhengig av den spesifikke modellen av sofaputer. Små fjærer fungerer også selvstendig, det kan være omtrent seks hundre av dem i en blokk.

Image
Image

Består av en blokk med sylindriske eller tønneformede fjærer. Avhengig av de nødvendige parameterne til produktet, velges deler med ulik stivhet.

I noen madrasser og sofaerputer bruker kombinasjoner av forskjellige fjærer. Produsenter av blokker for å fylle soveromsmøbler forbedrer dem stadig. Hvert år dukker det opp flere og flere komfortable møbler av høy kvalitet for avslapning på markedet.

Uavhengige fjærer i fyllingen av sofaen
Uavhengige fjærer i fyllingen av sofaen

fylle en ortopedisk sofa med uavhengige fjærer fra produsenten

Fyling av produktet i lag:

  • det første bunnlaget er en stiv base, kan være laget av et ark av slitesterk kryssfiner eller sponplater, en fjærblokk festes til basen;
  • andre lag består av fjærer i deksler;
  • tredje lag - gulvfilt, polyuretan eller syntetisk vinterkrem;
  • møbeltrekk.

Ortopedisk sovesofa med uavhengige fjærer eller Pocket Spring-fylling har en indre struktur som ligner på sofamodeller med andre fyllinger.

De bruker ofte blokker med doble fjærer, hvor den minste er skjult i den store. Når de er lastet, fungerer begge. Dermed tåler produktet vekten til en stor person opp til 150 kg. På grunn av bruken av en ekstra serpentinfjær under det myke laget, skapes ytterligere elastisitet.

Uavhengige fjærer i blokk
Uavhengige fjærer i blokk

Sofaens fylde danner fullstendig kostnaden og preger kvaliteten på produktet. I tillegg til at modellen må ha pålitelige fjærblokker, spiller rammen en like viktig rolle. Levetiden til sofaen blir lengre hvis den er laget av kvalitetstømmer uten defekter. Maskinvaren er også viktig. Avhengig avkompleksiteten i transformasjonen vil øke prisen på produktet. Møbelmateriale kjøperen kan velge selv i de fleste møbelbutikker eller kjøpe et av de ferdige alternativene.

Ortopedisk effekt

Riktig god hvile og søvn kan bare være på en komfortabel sofa eller madrass. Til dags dato har nesten alle polstrede møbler egenskapene til å tilpasse seg kroppens anatomiske kurver. Det er nesten umulig å kjøpe en annen type produkt.

For å opprettholde sunn søvn og velvære, må du sove på et behagelig underlag. En ortopedisk sofa med uavhengige fjærer fra produsenten er en garanti for en sunn og god søvn. Effekten oppnås ved å tilpasse hver enkelt fjær i blokken til kroppen til en liggende person. Den jevne posisjonen til ryggraden opprettholdes gjennom resten. Sofaen har plass til to personer, og de vil absolutt ikke forstyrre hverandre. Alle har sitt eget soveområde takket være uavhengige fjærer i blokken.

Riktig og god søvn
Riktig og god søvn

Fordeler med å bruke sofaer med uavhengige enheter

De viktigste fordelene med ortopediske møbler fylt med Pocket Spring er:

  • ortopedisk effekt av fylling - avslapning av ryggraden, lindrer stress, under søvn får menneskekroppen en naturlig posisjon for det;
  • egnet for folk i alle aldre og bygning - avhengig av stivheten til fjærblokken og belastningen på den;
  • egnet for små barn og tenåringer - undervekst er veldig viktig for riktig posisjon av kroppen under søvn;
  • lang levetid, over 15 år, på grunn av fjærene, senker ikke overflaten av sofaen;
  • belastningen på overflaten er jevnt fordelt, behagelig å sove sammen;
  • Pocket Spring vil ikke knirke over tid siden fjærene ikke berører.

Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer fra produsenten - et flott alternativ til madrasser. Slike polstrede møbler er perfekte for avslapning på dagtid og nattesøvn.

Modeller

De mest populære er store hjørnesofaer og myke gjestemodeller. Det finnes rette modeller, med vinkel eller modulære.

For søvn er det mest behagelige produkter som, når de brettes ut, danner en flat overflate. De har lett plass til en fjærblokk og krever ikke bruk av en ekstra ortopedisk madrass.

Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer
Ortopedisk sofa med uavhengige fjærer

Gitt egenskapene til produkttransformasjonen og muligheten for å plassere fjærblokker i den, har en ortopedisk sofa med uavhengige fjærer fra produsenten som regel en bok, klikk-klakk, hjørne eller trekkspilltransformasjonsmekanisme.

I stuen vil en myk sofa med høy rygg harmonisk se ut. For et soverom passer en modell med eller uten armlener.

Mechanisms of transformation

Rete ortopediske sofaer med en blokk av uavhengige fjærer legges ofte ut med minst mulig bøyning. For slike produkter er eurobook perfekt. Mekanismen er veldig enkel:setet glir forover og ryggstøtten senkes. Dette skaper en stor seng. Fordelen med modellen er en stor linkasse.

Eurobook - sofa transformasjonsmekanisme
Eurobook - sofa transformasjonsmekanisme

Trekkspill er en av de mest praktiske mekanismene. Den er veldig enkel å betjene og har liten størrelse. Sofaen foldes ut fremover og har ofte ikke armlener. Ulempen er mangelen på en boks.

Ortopediske hjørnesofaer med en blokk med uavhengige fjærer har som regel en "delfin"-mekanisme. Det praktiske med modellen er at den uttrekkbare sengen er skjult under setet på sofaen. Så når den utfolder seg, danner modellen et komfortabelt sted for å sove i store størrelser. Vaskeboksen i hjørnesofaene er plassert under hjørnesetet.

Du kan ofte finne mekanismen "fransk sammenleggbar seng", i dette tilfellet har madrassen ortopediske egenskaper for å sove.

Hjørnesofa ortopedisk sofa
Hjørnesofa ortopedisk sofa

Ortopediske sofaprodusenter

I dag er det mange fabrikker og verksteder i Russland som driver med produksjon av stoppede møbler. Hver produsent har sin egen spesialisering. De produserer møbler for ulike markedssegmenter. Det er verdt å merke seg at en sofa fylt med uavhengige fjærer har en høyere pris enn konvensjonelle fjærblokker. Dette kan betraktes som den eneste ulempen med produktet. Inntil nylig ble Bonnell-blokker ansett som de beste. Men med ankomsten av separat fungerende fjærer, har bildet endret seg.

En av de beste kan kalles ortopediske sofaer med uavhengige fjærer fraprodusenter:

  • ANDERSSEN;
  • "Vanguard";
  • "Shatura";
  • "Allegro-Classic".

Du kan bestille ønsket modell og innhold fra hver av de ovennevnte fabrikkene på nettsiden eller i butikker. Fordelen er at den uavhengige fjærblokken passer til de mest populære modellene av stoppede møbler.

Hjørnesofa på en blokk med uavhengige fjærer
Hjørnesofa på en blokk med uavhengige fjærer

Hvilken sofa å velge?

Det viktigste ved valg av sofa er plasseringen i rommet og formålet. En liten myk sofa med rygg og foldemekanisme eller en ortopedisk hjørnesofa med uavhengige fjærer kan tjene som gjeste alternativ.

I tillegg til å velge modell er det viktig å bestemme stivhetsnivået til produktet:

  • myk sofa;
  • middels hardhet;
  • hard – egnet for personer med ryggproblemer.

For enkelhets skyld anbefaler eksperter sofaer med enkle mekanismer som danner en flat seng.

Anmeldelser

Ifølge kjøpere er modeller fylt med fjæruavhengige blokker med middels hardhet ideelle for å sove. Sofaer er lagt ut i én bevegelse, for eksempel trekkspill eller klikk-klakk. Kjøpere anser Nattens speil. Anderssen-modellen som en veldig komfortabel sofa for å sove. Enkel å forvandle, har en avtagbar ortopedisk madrass.

Merk at søvn er mest behagelig på blokker med uavhengige fjærer. Ryggraden er alltid i rett stilling. Neste morgen blir det ingen stivhet og flyt. Ideell for søvnvoksne, eldre og barn.

Anbefalt: